2022-07-14
餐廳設計以和風為主, 掛滿日本燈籠還有美美的貓貓壁畫, 很有日式慶典的感覺. 🍶日本清酒:全場清酒果酒半價優惠!👍火炙吞拿魚配蜜糖芥末醬:這個配搭很新鮮, 味道酸酸甜甜好開胃, 配上大量魚仔口感好爽口和好有層次. 👍帆立貝伴高知縣產柚子醋: 帆立貝本身已經好鮮甜, 配上柚子醋更加突顯帆立貝的鮮味!👍豐洲直送活魚三點刺身盛:鰤魚和池魚好新鮮!配上秘製醬汁味道好夾也提升鮮味. 左口魚裙邊因為經過火炙之後, 魚油味好香!👍汁燒牛粉腸串燒:我個好推介, 牛粉腸裏面的脂肪好豐富,口感外脆內軟, 油脂都好香. 👍汁燒牛筋串燒:我都是第一次食, 牛筋表面燒得好香, 入面煙煙韌韌, 好有咬口. 👍汁燒牛大腸串燒:味道惹味, 送酒真係一流呀!👍燒虎蝦:虎蝦大大隻, 蝦肉都好結實, 非常之新鮮爽口. 👍石燒A4和牛:油花平均, 肉質好淋身, 牛味都好濃!必食!👎沖繩黑毛豬:肉質比較硬和“鞋” , 不建議叫...👍海鮮桶配秘製芫茜醬:海鮮桶份量勁!入面有龍蝦、扇貝、海蝦、青口、蜆、和蔬菜. 當然不少得秘製芫茜醬啦! 還有大量切碎的芫茜!首先店員會幫我們將個芫茜醬倒落個海鮮袋shake shake shake
🍶日本清酒:全場清酒果酒半價優惠!
👍汁燒牛大腸串燒:味道惹味, 送酒真係一流呀!
👍燒虎蝦:虎蝦大大隻, 蝦肉都好結實, 非常之新鮮爽口.
👎沖繩黑毛豬:肉質比較硬和“鞋” , 不建議叫...
👍海鮮桶配秘製芫茜醬:海鮮桶份量勁!入面有龍蝦、扇貝、海蝦、青口、蜆、和蔬菜. 當然不少得秘製芫茜醬啦! 還有大量切碎的芫茜!首先店員會幫我們將個芫茜醬倒落個海鮮袋shake shake shake~倒出來的時候已經聞到陣陣芫茜香了, 每件海鮮和蔬菜都被濃濃的芫茜醬包圍, 好食到停唔到呢~👍👍👍