2025-08-16 0 浏览
員工非常親切有善!對待狗狗好友善!服務一流!嘢食好正!推介狗主們帶狗狗嚟🐶狗狗可以坐Outside,放心有把大風扇吹住佢哋唔會覺得熱!風景一流!今次有點失望寵物友善餐廳大多數都不比狗狗進入好彩有阿參多謝你哋嘅款待💕
2025-08-05 64 浏览
內地朋友嚟香港玩幾日,唉,咁即係要上山頂睇夜景啦。起碼超過廿年未嚟過,早咗上嚟,入商場行吓先,(纜車好纜貴呢!!!)商場十室九空,唉~~~!無盡寒冬!!!!行過阿參,出面四眼姐姐好熱情招呼,咁入去食少少啦,橫掂得嗰六點幾。3個人,叫咗個雞飯同喇沙,間舖似新開,好光猛乾淨,入座舒服,伙記招呼有笑容,有介紹,以宜家飲食業嚟講,叫少見嚕。雞飯上先,雞算係滑,但開心位係Juice ,好耐冇試過$100樓下食到唔錯嘅雞,飯ok香啦,湯好味,有菇菇喺入面。喇沙,湯俾我想像中厚身,飲落入面都多香料,有蝦有蛋有豆卜有菜,都叫足料嘅。招呼開心嘅,伙記埋親枱都有笑容嘅。埋單兩舊多dd,杯拉茶都好飲㗎,因為冇影相就唔講喇,佢好飲在,佢係泰茶但未算勁甜囉,(冇Greyhound 咁死甜囉),第二時搵返呢個品牌食吓先,d嘢都真係幾唔錯,我想試豬手。
內地朋友嚟香港玩幾日,唉,咁即係要上山頂睇夜景啦。

招呼開心嘅,伙記埋親枱都有笑容嘅。

海南雞
2025-08-01