2023-03-26 35 浏览
行開堅尼地城見有新開既串燒店,我估計係新我見店牌都未show出,平日晚市人流無咁多,我見外賣都多,店舖都幾光猛,睇到啲嘢有冇焦。坐底後見到隔籬枱叫咗蒜蓉燒原條魷魚🦑$38, 燒得好好完全無焦,同埋完整既原條。叫咗燒蒙古羊肉串,加咗孜然粉,都好香羊味,火喉剛剛好。燒日本一口和牛粒,多肉汁。燒原切牛舌心片,短身但夠切得夠厚。燒豬仔脾$32,比想像中細醬燒豬頸肉。錫紙燒麻辣田雞,田雞好少係串燒店見到,田雞非常入味,少少麻辣,如果配埋飯就一流。

叫咗燒蒙古羊肉串,加咗孜然粉,都好香羊味,火喉剛剛好。
燒日本一口和牛粒,多肉汁。
燒原切牛舌心片,短身但夠切得夠厚。

燒豬仔脾$32,比想像中細

醬燒豬頸肉。
2023-03-25 44 浏览
十年唔過一次海嘅 終極路痴...喺呢間鋪前面經過左幾次🥲明明唔肚餓 但係唔知點解坐低左🫣🫣或者係食串燒食上癮....其實係 隨住串燒嘅味道搵路👣👣扮蕩失路🤫🥢燒娃娃菜🥬娃娃菜切到大細剛剛好 可以一啖一條🥢燒日本一口和牛粒🥩調味料都蓋唔住 和牛粒嘅油脂香😋😋🥢燒豆卜燒到外脆肉軟 好正 🥢燒豬大腸大腸洗得好乾淨 唔會有陣臭味調味料完全滲入大腸 🥢燒雞中翼🎼燒雞翼🎤 我至細鍾意食❤️雞翼燒得岩岩好 保留到juicy嘅肉肉🥢燒韭菜超抵食 唔係一小節嘅韭菜 係原條韭菜咁燒😦食飽先再有力氣 繼續蕩失路🤪🫣下之要帶朋友過嚟 一齊蕩失路😇
十年唔過一次海嘅 終極路痴...
喺呢間鋪前面經過左幾次🥲
明明唔肚餓 但係唔知點解坐低左🫣🫣
或者係食串燒食上癮....
其實係 隨住串燒嘅味道搵路👣👣扮蕩失路🤫

超抵食 唔係一小節嘅韭菜 係原條韭菜咁燒😦

食飽先再有力氣 繼續蕩失路🤪🫣
下之要帶朋友過嚟 一齊蕩失路😇

2023-03-24 22 浏览
第一次出堅尼地城搵食🫣多得朋友介紹,又食到間好味串燒店🤤每樣食物上枱都飄住香味,真係令人食慾大增呀😍燒脆脆香燒賣,食物如其名,粒粒都香口酥脆,入面又鬆軟☺️超美味玉子燒,蛋香濃郁🤭甜度適中燒絕味雞軟骨 燒雞腎 雞肉棒串,幾款雞串都好正,特別鍾意❤️燒雞腎,口感同調味都好出色,咸甜味夾我🫣燒香卜卜魚豆腐,非一般豆腐,大塊夾抵食🤣燒豬大腸,孜然粉入哂味,好得🤘🏻燒日本一口和牛粒,牛肉係嫩滑多汁😎燒甜美菠蘿🍍,甜到入心,再加埋燒烤過,好好食!墨丸同鵪鶉蛋,墨丸彈牙有料,鵪鶉蛋有層薄薄的炸衣食完再追加燒雞中翼同鹽燒南美大虎蝦,雞翼外皮香脆入面依然juicy,唔會乾🤩大虎蝦真係夠晒大隻又新鮮,值得encore🥳
第一次出堅尼地城搵食🫣多得朋友介紹,又食到間好味串燒店🤤

每樣食物上枱都飄住香味,真係令人食慾大增呀😍

燒脆脆香燒賣,食物如其名,粒粒都香口酥脆,入面又鬆軟☺️

超美味玉子燒,蛋香濃郁🤭甜度適中

燒香卜卜魚豆腐,非一般豆腐,大塊夾抵食🤣

燒豬大腸,孜然粉入哂味,好得🤘🏻

燒日本一口和牛粒,牛肉係嫩滑多汁😎

燒甜美菠蘿🍍,甜到入心,再加埋燒烤過,好好食!

墨丸同鵪鶉蛋,墨丸彈牙有料,鵪鶉蛋有層薄薄的炸衣

2023-03-22
用餐时段
2023-03-21 24 浏览
今日趁放假,一於去堅尼地城搵下食,好友住在這區,於是帶我一起去食串燒,門面大大個招牌,牆上掛上食物推介打開餐牌食物種類多選擇,但價錢一點也不貴, 10多元至50多元,很相宜燒日本一口和牛粒,入口多汁牛味濃郁又有口感,超美味的玉子燒,蛋香帶點甜但很滑溜,燒豆卜脆卜卜燒豬大腸,肥瘦適中,處理得很乾淨,一點腥味也沒有,大大粒很肥美,鹽燒南美大虎蝦,新鮮彈牙燒雞中翼,燒得外脆內軟,咬落非常多汁,炸鵪鶉蛋串,外層包著炸醬,食落味道更豐富食了很多肉類,就來一些蔬菜類,燒四季豆,長長的四季豆,碧綠新鮮,火候控制得很好,燒得一點也不乾,還保持蔬菜的水份再來燒豆卜,燒特色土豆片, 燒過的豆卜外層脆卜卜,我這個薯仔控又怎會錯過土豆片,薄薄的土豆片灑上香滑的味粉,最後當然是燒菠蘿 ,燒過的波羅特別清甜

-串燒控又有好介紹啦🔥最近去咗堅尼地城一間串燒店串燒款式又多,重點係價錢好抵😋/▫️炸鵪鶉蛋串$20▫️外皮炸到脆卜卜,再配合原隻鵪鶉蛋口感超級豐富😋/▫️燒四季豆$18▫️只加少少調味料更加食出四季豆原味/▫️燒特色土豆片$18▫️鍾意食薯仔嘅一定要食呢款燒到好似一塊厚實薯片咁真係啖啖都係薯仔味🤤/▫️燒香卜卜魚豆腐$20▫️睇個名就知係燒到脆卜卜再加上外脆內軟嘅魚豆腐增加口感👍🏻/▫️超美味玉子燒$28▫️未試過原舊玉子燒拎去燒外層充滿焦香風味🔥/▫️雞肉棒串$18▫️好惹味嘅一款串燒食落啖啖肉😋/▫️頂級墨魚丸$20▫️加上秘製調味粉為墨魚丸畫龍點睛/鍾意食串燒嘅你,又多個抵食新選擇街坊小店一定要支持💪🏻
串燒控又有好介紹啦🔥
最近去咗堅尼地城一間串燒店
串燒款式又多,重點係價錢好抵😋
▫️炸鵪鶉蛋串$20▫️
外皮炸到脆卜卜,再配合原隻鵪鶉蛋
口感超級豐富😋
食落啖啖肉😋
▫️頂級墨魚丸$20▫️
加上秘製調味粉
為墨魚丸畫龍點睛
鍾意食串燒嘅你,又多個抵食新選擇
街坊小店一定要支持💪🏻
超美味玉子燒
雞肉棒串
頂級墨魚丸
2023-03-20 19 浏览
宵夜高質串燒 三五成群飲酒好地方☺️心血來潮想同朋友食宵夜啤啤佢🍻誤打誤撞發現自家小店串燒堂😍當然要食惹味串燒送吓酒啦~今次同朋友叫咗能海鮮又肉,好豐富🤩原隻燒魷魚🦑- 大大隻燒魷魚,啖啖肉,上面有蒜蓉同蔥粒吊出海鮮鮮味,肉質彈牙唔會燒到老晒👍🏼燒蠔,燒扇貝- 蠔同扇貝嘅size一啲都唔hea! 🤭扇貝仲有勁多粉絲,完全吸收晒選用嘅精華,食落非常Juicy同惹味燒雞翼,雞皮,雞軟骨- 燒雞翼必點吧😂燒得肉質嫩仲有汁水,加上孜然粉當然不錯- 雞皮燒得香脆,食落咔咔聲- 雞軟骨都燒得好夾口,整體不錯燒原條司華力腸- 本身好鍾意食腸😂咁啖啖肉嘅腸真係好足料,肉含量好高!外皮燒得好香脆,真係要同朋友share食先唔會太滯😅食咗咁多海鮮同肉,當然要食蔬菜均勻一下~原條燒茄子- 燒茄子亦都係食串燒必點吧!啖啖都係茄子肉,加埋上面嘅蒜蓉同埋蔥,真係好好食!好juicy仲食得出拉絲的感覺~除咗堂食,都見到多外賣訂單。經開堅尼地城想食串燒推薦一試!👏🏼
宵夜高質串燒 三五成群飲酒好地方☺️

心血來潮想同朋友食宵夜啤啤佢🍻
誤打誤撞發現自家小店串燒堂😍
當然要食惹味串燒送吓酒啦~

今次同朋友叫咗能海鮮又肉,好豐富🤩
原隻燒魷魚🦑

燒蠔,燒扇貝

燒雞翼,雞皮,雞軟骨
- 燒雞翼必點吧😂燒得肉質嫩仲有汁水,加上孜然粉當然不錯

- 雞皮燒得香脆,食落咔咔聲
- 雞軟骨都燒得好夾口,整體不錯

燒原條司華力腸

食咗咁多海鮮同肉,當然要食蔬菜均勻一下~
原條燒茄子

最近試左一間位於堅尼地城嘅本地串燒小店,餐廳提供多款肉類、海鮮、蔬菜等等嘅串燒,另外仲有幾款主食!‣ 燒豬頸肉($28)望落燒到夠乾身,食落肉味幾香,味道唔錯‣ 燒多春魚6串 ($48)多春魚表面燒到好香脆,食落口感唔錯,味道唔會太鹹‣ 燒羊肉串 ($22*2) 羊肉切到細細塊,食落羊肉味幾濃郁,食到有肉汁,香料調味亦唔錯‣ 燒茄子 ($38) 賣相幾吸引,🍆茄子幾大條,燒得夠乾身,蒜蓉味啱啱好,唔會太鹹,味道唔錯‣ 燒雞軟骨 ($18*2) 雞軟骨燒得好惹味🔥,好食👍🏻‣ 燒翠肉瓜 ($18) 好味呀呢個,表面脆脆地但入面軟林林有汁!‣ 錫紙花甲粉 ($58) 呢碗粉份量都幾大,尤其係有好多隻花甲;味道有點辣同麻,但係係容易接受個種,整體唔錯~💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟味道整體黎講都唔錯,使用香料比較多;餐廳地理位置唔錯,都幾近堅尼地城海邊;西環呢邊串燒店唔多,幾難得係堅尼地城都有串燒食😆💰Total: $297 ($148.5/pp 已包括10%服務費)📍串燒堂西環堅尼地城荷蘭街1A-1G號太康大廈地下D號舖

‣ 燒豬頸肉($28)
望落燒到夠乾身,食落肉味幾香,味道唔錯

‣ 燒多春魚6串 ($48)
多春魚表面燒到好香脆,食落口感唔錯,味道唔會太鹹

‣ 燒羊肉串 ($22*2)

‣ 燒茄子 ($38)

‣ 燒雞軟骨 ($18*2)
雞軟骨燒得好惹味🔥,好食👍🏻

‣ 燒翠肉瓜 ($18)
好味呀呢個,表面脆脆地但入面軟林林有汁!

‣ 錫紙花甲粉 ($58)

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟

📍串燒堂
西環堅尼地城荷蘭街1A-1G號太康大廈地下D號舖
2023-03-18 22 浏览
串燒堂係一間喺堅尼地城嘅燒烤店,主打串燒~ 我最鍾意嘅係佢哋嘅燒甜美菠蘿,又鮮甜又多汁,開胃嘅。另外,佢哋嘅燒絕味雞軟骨同埋燒雞腎都好好食,雞軟骨香脆,雞腎就有爽脆嘅口感。加埋調味料就好惹味仲叫咗燒肥牛肉金菇、燒豬大腸、燒雞中翼等等鹽燒南美大虎蝦都值得一試。香口又彈牙。我仲叫咗炸鵪鶉蛋串,外皮鬆脆,入邊軟熟。食物質素同埋價錢都會令人再嚟😌係可以encore 嘅是日Jac選燒甜美菠蘿燒絕味雞軟骨燒雞腎燒肥牛金菇卷 燒豬大腸鹽燒南美大虎蝦燒雞中翼炸鵪鶉蛋串
串燒堂係一間喺堅尼地城嘅燒烤店,主打串燒~

仲叫咗燒肥牛肉金菇、燒豬大腸、燒雞中翼等等

食物質素同埋價錢都會令人再嚟😌係可以encore 嘅

鹽燒南美大虎蝦
燒雞中翼
炸鵪鶉蛋串
2023-03-15 1218 浏览
見天氣又熱飯,無乜胃口又唔想煮飯,又唔想食澱粉質,諗下食乜就不如食烤物,孜然風味永遠令人想食,而且有增加冑口。上次食過串燒堂,價錢同品道都屬高品質,而且自家小店,親切感十足👍除左肉類烤物,也有海鮮烤物,輕鬆下一路食又可以飲返兩杯,所有烤物都帶孜然味,又有少少辣,想加辣就可以用枱上的辣粉,不過唔落都好够味左至右:✨️鵪鶉蛋:炸粉不多,但又做到鬆脆的✨️雞皮:烤得够爽脆,但一點油膩感也沒有✨️羊肉串:伴上孜然粉也够羶✨️原隻魷魚:蒜蓉反而帶出魷魚鮮味,而且價錢也便宜,大大隻的魷魚✨️雞翼:完全做到外脆內嫩,保留雞翼肉汁✨️豬大腸:份量多,而且孜然燒烤味全滲入腸內✨️雞軟骨:够爽口✨️🍆蒜蓉燒茄子:真心原隻燒烤,不是烚水再烤✨️蒜蓉炒花甲:份量足,蒜味够,花甲粒粒脹卜卜✨️燒蠔,扇貝扇貝粉絲勁多,索晒蒜蓉味✨️司華力腸:見到隔離枱叫,又大大串,絕對要叫,腸皮够香腸,十分惹味👍唔好認為只有堂食,仲有外賣,仲有電話送外賣架👍

左至右:
✨️鵪鶉蛋:炸粉不多,但又做到鬆脆的
✨️雞皮:烤得够爽脆,但一點油膩感也沒有
✨️羊肉串:伴上孜然粉也够羶

✨️雞翼:完全做到外脆內嫩,保留雞翼肉汁
✨️豬大腸:份量多,而且孜然燒烤味全滲入腸內
✨️雞軟骨:够爽口

✨️🍆蒜蓉燒茄子:真心原隻燒烤,不是烚水再烤

✨️蒜蓉炒花甲:份量足,蒜味够,花甲粒粒脹卜卜

✨️燒蠔,扇貝
扇貝粉絲勁多,索晒蒜蓉味

唔好認為只有堂食,仲有外賣,仲有電話送外賣架👍
  • 鵪鶉蛋
  • 蒜蓉烤花甲
  • 蒜蓉扇貝
  • 蒜蓉烤蠔
  • 羊肉串
成日話串燒點整都唔會難食,基本發揮都唔會差得去邊,又原來冇比較真係冇傷害🥹平時食開都係主打日本串燒,都知港式串燒會比較重味道,但係點知樣樣嘢都好重孜然粉,而且好鹹會口渴。首先試咗燒賣,本身燒賣已經有味,師傅好好心機咁喺面灑咗好多椒鹽,係有心機嘅,亦都燒得脆卜卜,不過燒賣本身太多粉顯得非常硬淨。日本年糕,軟熟香口,芝士味都好濃,餐廳出名燒饅頭,不過今晚賣晒。韭菜,翠玉瓜,燒牛肉,食得出師傅係有心機,不過真係太重手。值得一讚嘅係翠玉瓜好Juicy。另外仲嗌咗金菇,都係過份咸。成餐飯最有印象係啤酒,酒鬼無誤🥹。餐廳位於堅尼地城,位置唔算近地鐵站,不過附近有好多唐樓,相信做街坊生意。同場食客同職員嘅關係都好好,有人情味嘅。

成餐飯最有印象係啤酒,酒鬼無誤🥹。

難得西環有間有開的串燒小店,店雖小,然而串燒選擇包羅萬有,由蔬果到海鮮🦞,一應俱全。菠蘿🍍香甜新鮮爆汁😋😋蒜烤大扇貝,扇貝新鮮、蒜蓉粉絲佈滿整個扇貝👍🏻👍🏻雞腎質韌脆嫩、加上孜然粉,簡直再三回味🤩🤩最要贊👍🏻👍🏻的是烤羊,火🔥候恰到好處,肉嫩,加上它含有豐富的蛋白質、維生素B1、B2、E、鐵、鈣、磷,邊食邊感覺到幸福的味道。最後,不得不提提大家以下的必食推介👇🏻👇🏻

菠蘿🍍香甜新鮮爆汁😋😋

菠蘿

蒜烤大扇貝,扇貝新鮮、蒜蓉粉絲佈滿整個扇貝👍🏻👍🏻

蒜烤大扇貝

雞腎質韌脆嫩、加上孜然粉,簡直再三回味🤩🤩

烤羊架

最後,不得不提提大家以下的必食推介👇🏻👇🏻

用餐时段
菠蘿
蒜烤大扇貝
烤羊架
2023-02-26 27 浏览
款式選擇真係冇得輸,由地道燒賣到燒蠔都有!蒜蓉燒大大茄子真係冇呃你😂嚟到嘅時候我哋都嚇一跳,差唔多有我塊面咁大, 茄子非常多汁, 面頭再加少少蒜蓉同蔥花, 配上店內既辣粉,惹味十足。燒脆香燒賣本來以為只係一般嘅燒賣, 估唔到店舖加左蜜糖調味, 食落去半甜半辣, 十分開胃。蒙古羊肉串本來香港就比較少見, 睇到menu上有我就即刻叫咗黎食, 羊肉獨特口感, 加上調味料令我食到停唔到口, 想起北京的回憶了🤩蒜蓉燒原條魷魚大大條魷魚冇作大架, 每咬一口充滿海鮮味道, 十分彈牙!另外我哋都叫咗花甲粉去share, 份量超級大份, 二人share每人都大約有八隻花甲, 湯頭麻香濃辣味,我同朋友雖然食到流晒汗都不斷地食😂😂整體來講,用料唔錯,價錢合理!其他仲有好多串燒款可以睇我影既靚相, 西環既朋友一定都喜歡呢間小店!
款式選擇真係冇得輸,由地道燒賣到燒蠔都有!

蒜蓉燒大大茄子

燒脆香燒賣

蒙古羊肉串

蒜蓉燒原條魷魚
大大條魷魚冇作大架, 每咬一口充滿海鮮味道, 十分彈牙!

整體來講,用料唔錯,價錢合理!

🍡【燒烤癮發作?去堅尼地城啦】堅尼地城越來越多好野食,等緊辦理回鄉證嘅朋友,唔駛再流口水了,去堅尼地城燒烤,提前感受好似返左深圳食烤串嘅暢快啦(可能我太掛著返內地喇,連紙巾厚薄度同筷子🥢都感覺到內地烤串攤檔嘅feel🤣)串燒堂📍堅尼地城荷蘭街1A-1G 太康大廈地下D舖食物質量:⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️ ⭐️總性價比:⭐️⭐️⭐️回頭指數:⭐️⭐️⭐️🐔燒雞中翼$24🐑燒蒙古羊肉串 $22🌽燒牛油粟米 $25🔥燒泰國秋葵 $18🥗燒脆肉瓜 $18店舖特別推薦燒物:🦪 蒜蓉燒大生蠔 $32🦐鹽燒8寸大虎蝦 $58🐚錫紙燒蒜蓉燒花甲 $58🍍燒甜美菠蘿 $25⚪️麻吉燒 $20有加一服務費10%👬🏼店鋪細細,但都可以坐到約30人,幾位年輕有魄力嘅小伙子主力睇住舖頭,適時都會出來位客人講解同推薦燒物。個人最欣賞新鮮嘅大虎蝦、外脆內軟(外鹹裡甜)嘅麻吉燒🥰😍!份量上係相對精緻D嘅,不過兩個女仔就都夠飽。食完各式各樣嘅燒物,來個好似浸過雪碧嘅甜美燒菠蘿,酸酸甜甜嘅清爽感覺,為呢餐畫上完美句號!

串燒堂

🍍燒甜美菠蘿 $25
⚪️麻吉燒 $20

有加一服務費10%

2023-02-18 797 浏览
自從糖水店沒了後,我和家人都很少在荷蘭街覓食。但這晚我發現了這舖位已搖身一變成為串燒店,還是幾位年輕男生主理的,就來支持一下嘗試新東西!小店可用點餐紙或直接掃QR code下單,不特別選辣度就默認小辣。外賣平台也有這家小店,這夜都陸續看到有人來取外賣。上菜速度挺快,打卡未打完已陸續上菜~燒澳洲小牛排 $98雖然要近百元但份量十足,已預先切成小件方便吃。每件都充滿牛味,帶脂肪的部分更顯甘香,最外層還要是脆的,明知是肥膏也照放入口。旁邊的香蔥蒜蓉十分惹味,一定不能錯過。燒原切牛舌心片 $38燒脆脆香燒賣 $20,燒蒙古羊肉串 $22牛舌肉厚,中間口感爽彈,跟孜然粉的味道好夾。燒賣是十大推介之一,外型飽滿大大粒,薄薄的外皮燒得香脆,是名副其實的外脆內軟。羊肉串的羊味非常重,嗜羊者就會喜歡。蒜蓉燒原條魷魚 $38魷魚原條沒切,要分享的話有點難,但這價錢一人吃一串都抵啦!魷魚質感爽口彈牙,配上那個蒜蓉真的沒得輸,香口到不得了,是獨門秘方嗎?燒香卜卜魚豆腐 $20,醬燒豬頸肉 $28薄身的魚豆腐、切片的豬頸肉本身已帶點甘甜,再灑上鹽、孜然粉等調味燒過後味道更為豐富。質感則是一軟一爽,相映成趣。超美

上菜速度挺快,打卡未打完已陸續上菜~

燒澳洲小牛排 $98

燒原切牛舌心片 $38
燒脆脆香燒賣 $20,燒蒙古羊肉串 $22

蒜蓉燒原條魷魚 $38

燒香卜卜魚豆腐 $20,醬燒豬頸肉 $28

超美味玉子燒 $28
參考圖片是切成片的,所以上菜看到一大塊厚厚的玉子燒,是有驚喜的。它的味道清甜,質感軟稔,非常適合吃完重口味之後慢慢品嚐。

流心芝士年糕 $32
年糕外層燒得帶焦香,煙靭有咬口。流心芝士醬偏向液體狀,奶味突出,如果能稠身一點能拉芝就更完美了。

錫紙燒蒜蓉娃娃菜 $38
這餐唯一的蔬菜,我們仍是選了濃郁口味的蒜蓉娃娃菜。如前面所說,他們的蒜蓉超濃厚很好吃,這盤還熱騰騰帶微辣感,原來菜都可以很香口。

Asahi大樽 $35
吃濃郁口味的串燒當然要配支啤酒才夠爽,Asahi辛口不會苦,甘甘的味道剛剛好。

他們有些串燒在做半打優惠價,愈多人就愈抵食又能試多點款式,喜歡吃小食的西環友又多一個選擇了!
2023-02-15
2023-02-17 23 浏览
放咗十日假,一返工就要還,今日一返工就出去西環見客,中午都係求其食份三文治,見完客仲未夠鐘打卡收工,喺西環附近搵少少嘢食.呢間應該係新開㗎,門口張招紙都未拆,見到佢嘅價錢都好抵食,而且係下午四點營業到凌晨兩點.入去填一填肚先.燒特色土豆片,土豆片砌到好薄,燒好後脆脆地好有薯片口感.頂級墨魚丸,墨魚好咬口.炸鵪鶉蛋串,有驚喜而且鵪鶉蛋比較少見.燒絕味雞軟骨+燒雞腎,食串燒必點項目.鹽燒南美大虎蝦,虎蝦大隻而且夠鮮.超美味玉子燒,又係一個驚喜食物,玉子蛋味濃沃,燒過更香口.雞肉棒串+燒雞中翼,啖啖肉,灑上辣粉一流燒豆卜,脆口好味道.人均消費💰 : $ 120總結✍ : 川味無窮NatNat評分💎💎💎💎(5💎為最高)

燒特色土豆片,土豆片砌到好薄,燒好後脆脆地好有薯片口感.
頂級墨魚丸,墨魚好咬口.
炸鵪鶉蛋串,有驚喜而且鵪鶉蛋比較少見.
燒絕味雞軟骨+燒雞腎,食串燒必點項目.
鹽燒南美大虎蝦,虎蝦大隻而且夠鮮.
超美味玉子燒,又係一個驚喜食物,玉子蛋味濃沃,燒過更香口.
雞肉棒串+燒雞中翼,啖啖肉,灑上辣粉一流
燒豆卜,脆口好味道.

人均消費💰 : $ 120
總結✍ : 川味無窮