2023-01-13 56 浏览
^u^大啡菇漢堡🍔🍄^u^微辣雞翼🍗🌶️🫑🤩大啡菇漢堡漢堡有啲洋蔥,漢堡扒就係大啡菇,原塊大啡菇煎香佐,同洋蔥一齊食好夾好爽,口感好好,大啡菇好新鮮,食到菇獨有既香味,仲有大大塊既生菜蕃茄,成個漢堡都好fresh好好味,岩晒啲食素既朋友,真係好好味!🤩微辣雞翼🌶️🐤雞翼香脆熱辣,醃佐既雞翼夠晒辣,仲要煎果陣面頭再有辣粉,十級惹味,雞肉又夠嫩,一份完全唔夠食!🤩裝飾都好靚,好有美式感覺,仲有NBA球星既相做裝飾🤣🤣👍🏻有味道啊!下次一定會再來多次,帶埋屋企人過來一齊食😋😋我仲有其他款式既hamburgersssss未食過🤣🤣🤤睇落好吸引咁!仲有其他小食都好好味啊!^u^
^u^大啡菇漢堡🍔🍄
^u^微辣雞翼🍗🌶️🫑
🤩大啡菇漢堡

2023-01-11 51 浏览
我其實唔係太鍾意食burger,尤其是最驚油膩得嚟個包又乾爭爭果種感覺。但試完呢間一.漢堡,又竟然改變左我對burger既諗法😆😆❗️脆炸乳酪雞漢堡❗️一層厚雞扒,重有大塊鮮茄同生菜絲,厚度十足,賣相相當吸引🤩生菜令成個漢堡既口感更加有層次,乳酪醬汁惹味又多,唔覺意食到成手都係汁醬。❗️手打安格斯牛漢堡❗️朋友就揀咗呢個熱門嘅漢堡包同樣都係分量十足,牛肉嘅兩邊煎香左,但同時生熟程度啱啱好,成個漢堡包一啖咬落去,口感超豐富😆,朋友作為牛肉愛好者😎都話呢個包好好味❗️炸薯格❗️薯格非常厚身,炸得熱辣辣好脆,唔會淋,因為好厚所以食完非常飽肚🤣🤣
❗️脆炸乳酪雞漢堡❗️
❗️手打安格斯牛漢堡❗️
朋友就揀咗呢個熱門嘅漢堡包同樣都係分量十足,
❗️炸薯格❗️
2023-01-10 39 浏览
好掛住《一.漢堡》的檸檬胡椒雞翼,今晚晚餐就決定食佢。餐廳舖仔雖然唔大,但都擺到2邊餐枱,空間感好好,可以坐得好舒服。要左罐忌廉,漢堡和雞翼。手打安格斯牛漢堡,鬆軟的麵包🥯夾住厚厚的一塊手打安格斯牛漢堡扒,芝士🧀,洋蔥🧅,青瓜🥒生菜🥬和千島醬。牛漢堡扒肥瘦適中,牛味濃郁,充滿油脂和肉汁,非常滋味。多到爆出黎的新鮮蔬菜,多汁又爽口,惹味的芝士和千島醬。食落去多種口感多種味道👍檸檬胡椒雞翼,呢款雞翼好有特色。面頭灑上檸檬皮碎和胡椒,有好香的檸檬味,又有D胡椒的辛辣味,清新又刺激。炸過的雞翼非常酥脆,內裏雞肉幼滑多汁,滋味可口。
要左罐忌廉,漢堡和雞翼。
2023-01-10 24 浏览
💛脆炸魚柳漢堡魚柳漢堡有一條大魚柳,炸到好脆好香,金黃色既大魚柳夾落麵包咁食真係好正,脆卜卜既魚柳同軟綿綿既麵包配搭得好好,夾得好好食,口感好好👍🏻🧡手打豚肉漢堡豚肉漢堡有一大塊豚肉,豚肉好厚,新鮮豚肉整既漢堡扒肉汁好多,肉味好濃,豚肉有少少肥膏,但唔會太油膩,煎香佐好好味好香,加埋洋蔥呢啲配料,好好食🤤❤️‍🔥微辣雞翼香脆既雞翼唔止微辣咁簡單,表皮脆卜卜,雞翼大小適中,好脆好好食,辣粉令雞翼好惹味,愈食愈辣,愈食愈上癮呀!🤫🤎唐揚雞翼唐揚雞翼炸到好脆,炸粉唔太厚,緊緊包圍雞翼,索索聲既外皮加上多汁鮮嫩既雞肉,超香口,點埋沙律醬就仲好食,好正呀!🫢
💛脆炸魚柳漢堡
🧡手打豚肉漢堡
❤️‍🔥微辣雞翼
🤎唐揚雞翼
2023-01-09 25 浏览
環境:💜💜💜💜賣相:💙💙💙💙💙味道:💚💚💚💚💚服務:💛💛💛💛❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥脆炸魚柳漢堡大大塊魚柳爽到無得彈😋🤤👅好大塊好足料!^@^ 滿滿的魚柳肉!食落好新鮮,鮮甜既魚柳肉🐟🤤💛👍🏻炸到香脆可口!夾埋漢堡包🍔一齊食勁正!真心要試,必食!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥手打豚肉漢堡豚肉用心親手手打的!肉好滑好香韌👅👅手打同切出來的豚肉口感真係唔同啲🤣🤣💯💯💯💯💯好易入口,而且好容易咬😋😋🤤一次過可以食兩個手打豚肉漢堡包🍔🍔🤣🤣🤣下次一定帶埋其他朋友過來一齊食!
環境:💜💜💜💜
賣相:💙💙💙💙💙
味道:💚💚💚💚💚
服務:💛💛💛💛
❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥脆炸魚柳漢堡
❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥手打豚肉漢堡
10 分钟 (外卖自取)
2023-01-06 69 浏览
前嗰排減肥都冇乜點食好嘢,心血來潮好想食下漢堡包同雞翼🤤,就俾我哋發現到荃灣呢間新開嘅burger店!望落佢哋嘅burger好足料😍😍😍減肥計劃先停一停食咗先😆🍗微辣雞翼雞翼炸到脆卜卜,但入裏依然保持肉質鮮嫩,有滿滿嘅肉汁,微微嘅香辣味令人更上癮,真係好好食呀!🍔脆炸魚柳漢堡大大塊嘅炸魚柳係成個漢堡嘅重點,魚柳炸到外脆內軟,連同鬆軟嘅漢堡配上清新生菜,口感滿足又夠哂豐富,咁足料嘅漢堡真係細食小小都食唔哂😆
🍗微辣雞翼
🍔脆炸魚柳漢堡
2023-01-06 40 浏览
今日同朋友去咗荃灣行街,突然間好想食薯條同埋漢堡包,我哋就行到喺街附近搵咗間食手打漢堡嘅餐廳。入到去座位都非常之有特色,我哋就叫咗一個手打豚肉漢堡同埋一份炸魚薯條。手打豚肉漢堡🍔呢個手打豚肉漢堡,非常之好食🤤佢成個包非常之Juicy,而且個豚肉非常之有味,仲好有口感!成個包加埋出嚟非常之有層次,而且好滿足。炸魚薯條🍟🐟佢哋嘅炸魚薯條份量亦都非常之十足,個炸魚亦都非常出色,佢嘅魚肉非常之嫩滑!
手打豚肉漢堡🍔
炸魚薯條🍟🐟
2023-01-05 35 浏览
自從快餐店質素愈嚟愈差,我都好少食漢堡包同薯條,好彩搵到呢間一漢堡😆依家係我最鍾意食嘅快餐店,想食漢堡既時候第一時間諗到佢🍔脆炸乳酪雞漢堡,雞扒原來係煎炸feel黎,好大塊,但外層香口,入面仲係好多汁,熟既程度恰度好處,入面係有店家自制既乳酪醬同生菜蕃茄,醬汁唔會太多,啱啱好,唔會蓋左其他原料既味道,整體十分唔錯🐟炸魚薯條,魚柳炸得相當完美,入口鮮甜酥脆!調味得宜!即炸既薯條炸得香脆,又夠熱,卜卜脆🍗唐揚雞翼,即叫即炸,拎上口熱辣辣,炸得香脆,肉質嫩滑,份量好多,件都金黃色,仲配埋沙律醬,好食🍟芝士煙肉薯條,薯條炸得香脆,份量多,加上大量芝士同煙肉焗,芝士溶溶地,旁邊位置香脆,做到拉絲效果,啖啖都有芝士
2023-01-04 30 浏览
今日同兩個閏蜜黎到荃灣,中意食快餐既我地就黎佐呢間漢堡店醫肚,鋪仔細細但我地食到勁滿足!漢堡我地叫佐手打豚肉漢堡同埋手打安格斯牛漢堡🍔我地覺得最有心機係漢堡既包皮係有燒過既,香香脆脆,豚肉方面軟腍無豬騷味,安格斯牛牛味濃郁,牛肉肉質厚實,肉汁鮮嫩可口,兩款既漢堡扒都好大塊,口感超好,加上芝士洋蔥呢啲惹味配料,勁好食,食晒一個真係超滿足!另外我地叫佐兩款小食,係檸檬胡椒雞翼🐥同埋炸魚薯條🐟🍟雞翼有幾大隻,每隻都好香,檸檬胡椒味好夾,雞翼香脆入味,皮脆肉滑,好嫩好好味,又夠大隻喎,超正呀!另外炸魚薯條都好大份,炸魚好大條好脆,金黃色既炸魚好滑好嫩,薯條脆卜卜,熱辣辣,超級新鮮,炸起就食真係好正,點茄汁食又得,點沙律醬食又食,出色好食!
2023-01-04 19 浏览
今日又去《一.漢堡》食晚餐,《一.漢堡》有各款不同款式的漢堡有牛🐂肉,雞🐔肉,豚肉🐷,魚肉🐟,大啡菇🍄。另外仲有各種口味的雞翼😋。我叫左罐7-up,一份唐揚雞翼和一個大啡菇漢堡。唐揚雞翼,雞翼即叫即炸,新鮮熱辣,肉質鮮嫩,juicy好味😋大啡菇漢堡,大啡菇juicy,充滿纖維,好有口感,配搭,洋蔥🧅,生菜🥬,蕃茄🍅。新鮮好味的蔬菜夾係鬆軟的麵包🥯入面,超有口感,滋味無限。素食人士都食得。

我叫左罐7-up,一份唐揚雞翼和一個大啡菇漢堡。
今日餐單👇🏻👇🏻👉🏻檸檬胡椒雞翼🍗👉🏻芝士煙肉薯條🍟👉🏻脆炸乳酪雞漢堡🍔💯檸檬胡椒雞翼❤️‍🔥雞翼好脆好香😜😜而且肉好滑多汁,多肉爽口彈牙😋😋😍😍🥰加咗lemon有陣fresh既清新感覺,胡椒都好惹味!肉有lemon味,雞翼脆皮有胡椒粉味,酸酸辣辣咁好正好開胃!😛😛💛👅❤️‍🔥💯芝士煙肉薯條❤️‍🔥煙肉🥓好正好香脆,非常韌口💯💯薯條🍟都好足料!真係食到薯仔🥔肉的!芝士溶咗真係正到呢!超級無敵爆好食!勁邪惡😈❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💯脆炸乳酪雞漢堡❤️‍🔥雞塊炸到好香脆,加咗乳酪都唔會咁容易霖🤣👍🏻而且真係好香,超級吸引!乳酪酸酸甜甜咁,呢隻口味都係第一次食,有新鮮感!漢堡包🍔好軟熟,好易入口,小麥味都好香🤤🤤😗餐廳環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️店員服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
今日餐單👇🏻👇🏻

食物賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
店員服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2022-12-30 52 浏览
如果試過喺呢間度食炸魚柳漢堡,就唔會再想食飯平時食連鎖快餐嘅魚柳漢堡。佢依度嘅炸魚柳漢堡包真係做得好出色首先佢嘅魚柳非常之高質!佢哋塊炸魚柳,首先係非常大塊仲長過個漢堡包。而且佢嘅調味唔會好鹹,啱啱炸起脆卜卜,但係佢嘅炸皮又唔會好厚!今次除咗依個炸魚柳漢堡包之外,我哋仲叫咗一個檸檬胡椒雞翼。呢間快餐小店嘅質素同埋CP值都幾高,我下次返過嚟會再試其他手打漢堡包。佢哋嘅檸檬胡椒雞翼亦都非常之香,檸檬同埋胡椒嘅味道都非常之平均,唔會互相搶咗大家個味!

2022-12-28 57 浏览
《一.漢堡》荃灣西樓角路170-184號華都中心1樓41號舖手打豚肉漢堡🍔大大個漢堡,呢個漢堡入面有手打豚肉漢堡扒🐖,洋蔥🧅,芝士🧀,生菜🥬,蕃茄🍅。手打豚肉漢堡扒超juicy,洋蔥煮到好甜,配上芝士,生菜和蕃茄,食落口啲汁係咁湧出來🤤好正呀!檸檬胡椒雞翼🐔雞翼有好香的檸檬🍋和胡椒🧂味。炸過的雞翼非常酥脆,內裏雞肉幼滑多汁,面頭灑上檸檬皮碎和胡椒,好清新又有少少刺激。炸魚薯條🐟🍟超大塊炸魚柳🤩,外層酥脆,裏面的魚肉柔軟juicy😋。話你知薯條🍟亦真係要堂食先好食架,新鮮熱辣,香脆可口👍佢有附埋一盒沙律醬和蕃茄醬。炸薯格🥔即叫即炸的薯格,超香脆惹味,新鮮熱辣,香脆可口。
《一.漢堡》
荃灣西樓角路170-184號華都中心1樓41號舖

手打豚肉漢堡🍔
檸檬胡椒雞翼🐔
炸魚薯條🐟🍟
炸薯格🥔
即叫即炸的薯格,超香脆惹味,新鮮熱辣,香脆可口。
2022-12-23 72 浏览
手打安格斯牛漢堡(^o^)安格斯牛牛味香濃,肉質厚實,大大塊好有肉汁,好軟嫩好香,本身尾經夠香濃既漢堡再加埋熱溶既芝士,超級豐富,滿口香味,配番啲生菜絲咁食就好正啦。脆炸乳酪雞漢堡♪───O(≧∇≦)O────♪呢個漢堡主角就係乳酪雞,雞肉炸到外皮好脆,但內芯仲好嫩,成件雞肉好有肉汁,雞肉下面有大量乳酪醬,酸酸地好開胃,仲有滿滿既蕃茄同生菜,好fresh既感覺,食晒一個都唔會太飽。檸檬胡椒雞翼(#^.^#)雞翼煎到好香脆,醃佐既檸檬胡椒,酸酸地辣辣地,口味都新鮮好fresh,雞翼肉質又嫩,真係好好味!食快餐唔少得既就當然仲有汽水啦,飲完舒服晒!

手打安格斯牛漢堡(^o^)
脆炸乳酪雞漢堡♪───O(≧∇≦)O────♪
檸檬胡椒雞翼(#^.^#)

食快餐唔少得既就當然仲有汽水啦,飲完舒服晒!
大啡菇漢堡🤤🤤🤤漢堡有啲洋蔥,漢堡扒就係大啡菇,原塊大啡菇煎香佐,同洋蔥一齊食好夾好爽,口感好好,大啡菇好新鮮,食到菇獨有既香味,仲有大大塊既生菜蕃茄,成個漢堡都好fresh好好味,岩晒啲食素既朋友,真係好好味!😍😍唐揚雞翼👅👅即叫即炸,拎上口熱辣辣,炸得香脆,肉質嫩滑,份量好多,件都金黃色,仲配埋沙律醬,好食❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥港鐵荃灣站 B2 出口, 步行約4分鐘,交通好近好方便!路癡既我都搵到🤣🤣相信你都可以搵到的!地址:荃灣西樓角路170-184號華都中心1樓41號舖到時見🤤🙆‍♀️👍🏻
大啡菇漢堡🤤🤤🤤
唐揚雞翼👅👅