2020-12-29 42 浏览
今次,去左一個從未去過的地方,田灣。周圍附近行完就去左巴士總站附近的foodcourt。原來是新開張,見有精美禮物,小食優惠和泊車優惠,所以入左去睇下。依到foodcourt 雖然唔大,但都叫有飲品和食物,所以絕對足夠醫飽個肚。飲品方面,選擇了冬瓜茶,水果茶,松柏嶺青茶。最好的是可以選擇糖分程度。冬瓜茶清涼,雖然正常甜度,但唔會過甜。水果茶本身怕會好酸,但竟然是唔會,反而好開胃,好快可以飲完。青茶清香,最適合唔飲甜的朋友仔。

2020-12-23 82 浏览
嚟到田灣食乜最驚喜就係仲要有一芳😍😍天氣凍當然要叫番杯暖野啦,我哋叫左芋頭奶加珍珠😆 糖度建議轉微糖,因為珍珠係黑糖煮過,會比較甜架!但芋泥都仲夠多夠香,但杯野好抵飲,飲完都食唔落飯咁滯😂.朋友仔就叫左檸檬愛玉😍酸酸甜甜又有jelly真係好正🥳.另外要左無糖熱紅茶,茶味濃,非常適合飽飽濟濟時飲💓💓.商場新開期間仲有泊車優惠,行過記得去食下野呀🙂#田灣食mart#田灣食乜#tinwansikmart
嚟到田灣食乜最驚喜就係仲要有一芳😍😍

朋友仔就叫左檸檬愛玉😍酸酸甜甜又有jelly真係好正🥳
另外要左無糖熱紅茶,茶味濃,非常適合飽飽濟濟時飲💓💓
商場新開期間仲有泊車優惠,行過記得去食下野呀🙂

#田灣食mart#田灣食乜#tinwansikmart