2007-04-13 69 浏览
尋日lunch無帶飯,又唔想食咁多野,無咩謂口,於是是但睇下公司附近果d餐廳既外賣紙.我叫咗個兩餸飯,椰菜+西芹炒雞柳,一杯熱檸茶,承惠廿二元港幣.總括黎講就係清清淡淡,個雞柳都好嫩滑,不錯.至於杯野飲就係我心目中既茶香檸檬靚喇!
2006-12-24 26 浏览
因為工作關係, 這幾天都要在灣仔搵食. 中午無意之中"哄"左入此店, 叫左個排骨酸辣米線及熱檸茶...杯茶就麻麻地, 反而個米線真係唔錯好大碗d排骨又煮得夠入味酸辣湯底材料又多味道都唔錯...22元一個餐真係唔錯.
2006-09-07 19 浏览
今日第一次食, 叫外賣.之前經過鋪頭, 幾簡陋架. 我叫左個麵餐\\\\\\\, 一款的麵, 三隻鍋貼, 一杯豆漿$28. 我揀左豬扒擔擔麵, 味道唔錯, 份量又大, 但係就有層好厚的油係面, 肥肥. 豆漿普通, 鍋貼都好味, 不過都係油多左d. 可以再幫襯的, 可能塊豬扒肥, 下次試下d本身唔肥的先.
今日第一次食, 叫外賣.之前經過鋪頭, 幾簡陋架.