2020-10-14 798 views
這間店舖係一間素食店👍👍👍!係一間多元化又有創意嘅舖頭!去哋唔止係飲茶類飲品!同埋有雪糕食,仲要係純素雪糕,飲唔到牛奶嘅人都可以食!同時已推出滋潤湯包😀😀😀!.火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶:飲入口感覺好香杏仁奶味道!同時又飲到烏龍茶嘅濃郁茶味!火龍果清甜味十分唔錯!又飲到小小既咸味!味道十分之夾😋😋😋.招牌鮮果烏龍茶:烏龍茶味道十分之香濃😙😙😙!飲入口好香茶味!加埋D鮮果夠哂清香!飲入口感覺又唔會好甜!味道恰恰好!.軟雪糕筒賣相幾好都好吸引😍😍😍!食入口感覺帶有紅豆嘅香甜味道!十分之軟滑又唔會好甜!味道恰恰好尢其是係冇奶嘅成份!唔飲得奶嘅人士之選👍👍👍!.在這個天氣飲吓有益又滋潤嘅湯水真係唔錯!現店舖推出多款湯水!方便繁忙唔得閒人士之選!.我試咗兩款湯包:雪耳,桂圓,南棗,無花果,粟子,頭菇這款湯包有潤肺健脾,活化細胞嘅功效!.雪耳,薏米,紅茦,合掌瓜,腰果,甘筍強肺潤膚,滋腎利水嘅功效!.D湯包係香港製造.無添加!👍👍👍

火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶:

招牌鮮果烏龍茶:

我試咗兩款湯包:
D湯包係香港製造.無添加!👍👍👍

2020-10-12
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Tea)