2020-10-14 255 views
這間店舖係一間素食店👍👍👍!係一間多元化又有創意嘅舖頭!去哋唔止係飲茶類飲品!同埋有雪糕食,仲要係純素雪糕,飲唔到牛奶嘅人都可以食!同時已推出滋潤湯包😀😀😀!.火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶:飲入口感覺好香杏仁奶味道!同時又飲到烏龍茶嘅濃郁茶味!火龍果清甜味十分唔錯!又飲到小小既咸味!味道十分之夾😋😋😋.招牌鮮果烏龍茶:烏龍茶味道十分之香濃😙😙😙!飲入口好香茶味!加埋D鮮果夠哂清香!飲入口感覺又唔會好甜!味道恰恰好!.軟雪糕筒賣相幾好都好吸引😍😍😍!食入口感覺帶有紅豆嘅香甜味道!十分之軟滑又唔會好甜!味道恰恰好尢其是係冇奶嘅成份!唔飲得奶嘅人士之選👍👍👍!.在這個天氣飲吓有益又滋潤嘅湯水真係唔錯!現店舖推出多款湯水!方便繁忙唔得閒人士之選!.我試咗兩款湯包:雪耳,桂圓,南棗,無花果,粟子,頭菇這款湯包有潤肺健脾,活化細胞嘅功效!.雪耳,薏米,紅茦,合掌瓜,腰果,甘筍強肺潤膚,滋腎利水嘅功效!.D湯包係香港製造.無添加!👍👍👍

火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶:

招牌鮮果烏龍茶:

我試咗兩款湯包:
D湯包係香港製造.無添加!👍👍👍

2020-10-12
$100 (Tea)
悠閒的日期,最好相約姊妹聚會,姊妹的話題總是離不開對食物的美味程度,「DAMA」味受精緻富有特色純素的午餐,享受慢活寫意的生活,當然感覺開心快活。餐廳門前擺放食物的介紹,十分吸引,令人期待,地理位置方便,很有家的感覺,一個人來或幾個朋友一齊來都很適合。餐廳的設計色彩繽紛,品舖裝修簡約,店內空間感很好,環境整齊優美,乾淨整潔,氣氛輕鬆。坐下後立刻點食物,餐牌選擇很多,分門別類,十分有心思的設計,食物質素良好,上菜速度頗快,享受美食的滿足滋味。餐廳備有不同的飲品可供選擇,總有一款適合你。我們選擇了和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵及招牌水果烏龍茶。 和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵我選了和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵,冷麵爽口彈牙,軟硬適中,加上車厘茄、豆卜及紫菜,十分開胃,豆卜及紫菜煙韌度很好,醬汁配合得宜,十分惹味,芳香的味道仍在口中留戀許久,別有一番風味。招牌鮮果烏龍茶我最愛招牌鮮果烏龍茶,很多不同的生果,新鮮美味,西柚、蘋果、藍莓、蘋果、奇異果及橙等,增加口感,清涼的快感,令人心曠神怡,喝後在喉嚨徘徊片刻,充滿優雅不膩的滋味,口感細膩的飲品。扭紋軟雪糕 (紅豆及芒果) 及 港式雞蛋仔軟雪糕雪糕賣相吸引,十

餐廳備有不同的飲品可供選擇,總有一款適合你。

我們選擇了和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵及招牌水果烏龍茶。

和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵

招牌鮮果烏龍茶

扭紋軟雪糕 (紅豆及芒果) 及 港式雞蛋仔軟雪糕

雪糕賣相吸引,十分天然,我選擇紅豆及芒果,雪糕由歐洲進口,雪糕製造時沒有用奶,唔會太甜,感覺無負擔,原始的味道,口感香甜軟滑,雪糕質地creamy,紅豆味道清甜,芒果味道香,二者很夾,質感夠細密,充滿優雅不膩的滋味。雞蛋仔外脆內軟,多食都不會膩,瞬息之間便食了,食後非常滿足。

DAMA(尖沙咀)

地址:尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea 4樓411號舖

2020-08-17
$150 (Lunch)
餐廳裝潢充滿特色,活像熱帶雨林的花牆,打卡一流。另外,寶藍色牆上的烈焰紅唇,維妙維肖,女生來到必定瘋狂打卡! 紅肉火龍果+竹炭可可椰子雙味軟雪糕 $48雪糕絕對是純素者的福音,火龍果入口冰爽,質感像雪葩,相機食先後,快快吸啜一口,火龍果香充滿口腔,非常清新。清香中帶椰子香氣,還有可可的甜香,啖啖吃到火龍果籽,感覺健康。雪糕雞蛋仔 ($79)雞蛋仔賣相吸引,熱辣辣,香脆可口,中間填滿楊枝甘露雪糕及雜果,滋味香甜。芒果的蜜甜碰上柚子的酸,酸甜交雜,配上草莓、奇異果果肉,每口鮮甜窩心。熱燙的雞蛋仔,與冰涼的雪糕混合在一起,口感冷熱交融,楊枝甘露奶香吸引,無比誘惑。斑蘭心太軟+火龍果軟雪糕 $72厚身的心太軟微熱,切開時斑蘭流心緩緩流出,入口是清幽的斑蘭香味,令人迷醉。配一球火龍果雪糕,配搭香滑細膩。一口冰爽雪糕,一口軟滑心太軟,冷熱交替,十分甜思思。越式檬粉素菜捲 $58素菜捲餅皮煙煙韌韌,卷內包裹雜菜絲及檬粉,雜菜入口清新,加上彈牙檬粉,充滿咬感,沁出白醋味道帶微酸,很滋味呀!地瓜薯條 $38薯條新鮮炸起,熱呼呼,質地粗身綿密,充滿地瓜純樸的甜香,十分滿足。

紅肉火龍果+竹炭可可椰子雙味軟雪糕 $48

雪糕雞蛋仔 ($79)

斑蘭心太軟+火龍果軟雪糕 $72

越式檬粉素菜捲 $58
地瓜薯條 $38
Dinner
  • 地瓜薯條
2020-05-27 2078 views
/DAMA🇭🇰/➖➖➖之前食過一次佢哋嘅紅火龍果雪糕覺得幾好味早排見有幾隻新口味事隔半年多再番encore😝仲發現多左好多新產品 有甜有咸 仲有抗疫湯水太多野想食 唔知嗌咩好🙉今次食左呢幾樣當tea食剛好👍🏻下次再試下affogato先➖➖➖1️⃣榴連開心果雙味雪糕 $72 每日嘅款式都有唔同 食之前可以睇下當日有咩兩款口味都幾濃郁 個人覺得兩隻味一齊食榴連味會更重~ 好似食梗真榴連咁分開食嘅話都食到開心果嘅味 如果鍾意食開心果唔食榴連就建議要單一口味唔知係口味問題 呢兩隻味較易溶 水果味就慢啲➖➖➖2️⃣雙味雪糕雞蛋仔 $74 今次一於食埋雞蛋仔 同人share 剛好雙味雪糕揀左經典嘅紅火龍果同芒果更鍾意紅火龍果 有果核 而且火龍果幾出自己食會好飽😂雞蛋仔係幾香脆、重蛋香但唔會俾雪糕浸腍左 而且連埋一齊食係幾夾仲有幾多種類嘅生果解膩!底部仲有我幾鍾意嘅granola 幾有口感不過有少少硬➖➖➖3️⃣越式檬粉素菜捲 $58唔想淨係食甜野 想食番啲咸野就叫左份wrap 而且本身都幾鍾意食🥰第一啖食到有微酸微辣味道 有沙律菜同米粉 鍾意米粉嘅口感 幾彈牙Wrap 嘅餅皮厚薄均勻 唔會好乾好易鬆散如果可
/DAMA🇭🇰/

2️⃣雙味雪糕雞蛋仔 $74
今次一於食埋雞蛋仔 同人share 剛好
雙味雪糕揀左經典嘅紅火龍果同芒果
更鍾意紅火龍果 有果核 而且火龍果幾出
自己食會好飽😂雞蛋仔係幾香脆、重蛋香
但唔會俾雪糕浸腍左 而且連埋一齊食係幾夾
仲有幾多種類嘅生果解膩!
底部仲有我幾鍾意嘅granola 幾有口感

越式檬粉捲餅

4️⃣雜莓乳酪沙冰 $48
另外都要左款芒果熱情果沙冰
但個人更鍾意呢款口味~因為佢較為酸
更開胃、清新 而且夏天飲最適合不過
但有啲人可能會覺得酸得濟🙉

雜莓沙冰
  • 雙味軟雪糕水果杯
  • 貓山王榴槤純素軟雪糕
2020-05-24 1537 views
之前ig有一排經常俾呢度既紅色雪糕洗牌 今次終於輪到我嚟呢度食吓佢既純素雪糕有幾正😆 真係幾意外 原來Vegan軟雪糕 無牛奶既軟雪糕原來都可以咁正 邊食邊睇吓鋪頭既介紹 原來呢個紅肉火龍果雪糕當中80%成份都係用咗菲律賓紅肉火龍果不過起講雪糕有幾正之前 先講吓原來呢度除咗純素雪糕之外仲有一啲小食 好似捲餅啦甜品蛋糕曲奇咁 飲品方面選擇都唔少 有冷榨果汁同沙冰咖啡茶 任君選擇 素都可以好多選擇🤩我地叫咗份小食捲餅share 呢份係日式芥末豆腐卷 裡面有好豐富既蔬菜 食落口感好豐富 好脆口 菜中間仲夾離住一啲豆類同豆腐粒 食落去都幾實在 裡面仲加咗啲芥末醬 令到呢件捲物清新得嚟又開胃 晏呢個靚捲餅之外仲叫咗冷榨果汁 叫咗杯神石榴雪梨檸檬汁 睇到呢個配搭唔錯喎🤯神石榴勁抗氧化 飲返杯補吓水都好😌 飲落幾清甜 價錢貴貴地但飲落好實在無添加 另外仲叫咗杯奇異果香蕉乳酪沙冰 沙冰幾幼細 入口係綿密個種 飲落奇異果香蕉乳酪三種材料既味道都好平均 比例幾好 飲落完全feel到真正個3樣材料既味道 天然好味舒服 無死甜同人工味 幾正😌嚟到戲肉 不得不提佢地嘅純素雪糕真係超正😋再行K11 一定會再去買

嚟到戲肉 不得不提佢地嘅純素雪糕真係超正😋再行K11 一定會再去買嚟食 分別叫咗個紅火龍果雪糕同榴槤雪糕 店員仲會問客人cone想要咩顏色 打卡一流 不過食落除咗賣相奪目之外 🤩食落質素都幾驚艷 純素既雪糕無奶成份原來都可以咁好味 真係好有驚喜🤯

呢兩款純素雪糕食落質地係介乎於我哋平時食開普遍既雪糕同雪葩之間 入口幾綿滑 果香都好出眾 紅火龍果個種味道好突出 仲會食到一點點幼細唔突兀既紅火龍果籽 好原汁原味咁帶到呢款水果既特色出嚟

鐘意食榴槤既人一定唔可以錯過佢既榴榴純素雪糕 一食落去好似食緊原件榴槤咁 不過入口係幼滑既冰同雪之間既質感 味道激香濃 入口之後好回味 口腔完完全全係充斥住榴槤既果香 可以品味到好味榴槤同樣既味道但體驗到唔一樣既滋味 勁推介大家行K11 musea既話嚟食吓佢既榴槤純素雪糕😋

• 榴槤雪糕
4 day(s) ago 0 views
對K11 Musea呢間甜品舖一早有印象,俾佢雪糕嬌艷張揚嘅雪糕顏色吸引咗好耐~ 原來呢間甜品舖崇尚素食~店鋪由輕食至甜品雪糕都係素黎,愛好素食者一定好喜歡輕食~鹽烤百頁豆腐~同平時食到既唔同,外層係幼滑型豆腐卜口感~入面軟熟帶點層次招牌鮮果烏龍茶好多生果共冶一杯,水果味出眾而又清新~牛油果燒烤醬素菜卷呢個素菜卷好好味,雖然係表但唔寡口,Lunch 營養輕食唔錯既選擇~栗子猴頭菇湯湯料絕不馬虎~無花果、栗子、猴頭菇、南棗、桂圓、雪耳真係粒粒都杯到搵到,好滋潤~潤肺健脾火龍果軟雪糕火龍果呢隻顏色真係好驚艷,唔甜反而好有火龍果原味,like👍🏻! 仲係手持打卡熱門之選🤭純素雞蛋仔配芝麻軟雪糕水果乾果呢個甜品好正,街頭美食x雪糕水果乾果, 芝麻雪糕涷食 或溶入雞蛋仔食一樣咁好味, 水果裝飾好靚又好食,底下有好多不同種類既健康乾果 ~

招牌鮮果烏龍茶
好多生果共冶一杯,水果味出眾而又清新~

牛油果燒烤醬素菜卷

栗子猴頭菇湯

火龍果軟雪糕

純素雞蛋仔配芝麻軟雪糕水果乾果

2020-10-19
Tea
  • 招牌鮮果烏龍茶
2020-10-18 0 views
雪糕, 好多地方都有得食, 但係純素雪糕就唔係度度都有。我本身對牛奶有少少敏感, 所以奶類製品都盡量少食。而呢度既雪糕係不含牛奶架!!! (亦不含雞蛋成份), 所以我可以食得好放心!店內設有打卡位, 可以俾客人影靚相。但無奈空間比較細, 當人多的時候, 就比較難影到相。貓山王榴槤雪糕 ($68)貓山王的味道超級濃郁, 口味綿密。每食完一啖, 口入面仍然殘留住榴槤的餘香, 好似食緊真榴槤咁。本身榴槤都偏燥熱, 但當佢變成雪糕之後, 每一啖都涼浸浸, 感覺食幾多都唔會熱氣咁, 正!紅肉火龍果雪糕 ($42)由於有80%都係火龍果肉, 所以味道好清甜, 而且佢既甜係帶一種天然既甜味, 唔會好似其他雪糕咁重奶味, 或者一味死甜, 所以唔會有果種食到好漏既感覺。另外, 基本上係食既過程中, 啖啖都食到少少火龍果籽, 係一個好特別既雪糕體驗。

貓山王榴槤雪糕 ($68)
貓山王榴槤雪糕

紅肉火龍果雪糕 ($42)
紅肉火龍果雪糕

貓山王榴槤雪糕
紅肉火龍果雪糕
2020-10-18 13 views
💕DAMA Vegan 軟雪糕💕去DAMA朝聖唔可以唔食嘅一定係佢最出名嘅雪糕‼️佢嘅雪糕每日都有4款唔同嘅味,包你次次去食都有唔同嘅驚喜🤩今次就試咗兩杯雪糕,一杯係火龍果雪糕水果杯,另一杯係榴連紅豆脆脆杯。先講水果杯🥝火龍果雪糕味道好Fresh,口感食落有啲似雪葩🍧再加上杯入面滿滿嘅生果,自己一個食晒成杯都一定唔會有罪惡感仲好健康㗎😙而脆脆杯雙味雪糕🍨嘅榴連味一定係榴連迷嘅必選,又濃郁又creamy,好似食緊成舊榴連咁🥰配埋入面嘅脆脆同Nuts亦非常夾,唯一就係因為榴連雪糕味道太濃😛會蓋咗紅豆雪糕嘅味,要食到落底先食到佢嘅味🤭💕蕃薯條&鹽烤百頁豆腐💕除咗雪糕之外,今次仲試咗佢嘅小食😝全部都係即叫即整熱辣辣好新鮮😁番薯條🍟咬入去有好濃嘅蕃薯味好真才實料🙈而烤豆腐亦好好食好驚喜🍢佢嘅調味好香好吸引,咬落去係超級外脆內軟,入面嘅豆腐仲keep到非常之滑,小食又特別又好食😍💕士多啤梨希臘乳酪杯💕Yogurt係原味無糖,但mix埋底下啲士多啤梨jam🍓就會balance番唔會酸啱啱好,佢仲有好多Nuts喺面,又好食又健康😎💕招牌水果烏龍茶💕呢杯水果茶好大杯,同friend share就啱晒啦👭佢
💕DAMA Vegan 軟雪糕💕

💕蕃薯條&鹽烤百頁豆腐💕

💕士多啤梨希臘乳酪杯💕

💕招牌水果烏龍茶💕
呢杯水果茶好大杯,同friend share就啱晒啦👭佢嘅茶味好濃,杯底亦有好多生果,有好重嘅水果味🍉如果本身唔鍾意咁甜嘅話叫少甜就啱啱好啦👍🏻
2020-10-12
  • 招牌鮮果烏龍茶
  • 雙味軟雪糕水果杯
  • 鹽烤百頁豆腐
  • 地瓜薯條
  • 貓山王榴槤純素軟雪糕
2020-10-17 0 views
經過尖沙咀K11 Museum,上到了K11 Musea 4樓,見到雪糕店 #Dama,入到門口有勁香榴槤味超級吸引,知道 Dama 雪糕係無牛奶及雞蛋成分的純素軟雪糕🍦每日轉雪糕款式,可以睇下 Dama facebook 當日雪糕款式係咪你心水,鍾意試試新野嘅我order左火龍果同埋榴槤嘅mini cone🍦#Dama 有D24 榴連雪糕,當然要試吓 D24榴連味濃郁, 口味綿密,真材實料,質感似雪芭,榴連控一定要過黎試試😋火龍果雪糕顏色鮮豔耀眼,自然生果嘅果糖味,好像真實咁食緊生果,質感似雪芭,亦都相對較易溶😊想極食雪糕🍦,食一杯就巳經飽,想滿自己食多幾杯雪糕,食mini cone🍦啱晒你❣️#小魔童的告白 #雪糕 #純素雪糕 #榴槤的 #火龍果 #littlewitchwitch #icecream #vegetarian #durian #pitaya #yummy #hkiger #hkfoodie #hkkol #influencer #mum #food #hkblogger #hkbloggershare #hkbloggerlife

• 榴槤雪糕
2020-10-15 21 views
我想食呢間純素雪糕店好耐架啦,樣樣食物都好吸引,好呃like架。因為係lunch時間,所以除左叫左甜品,另外都叫左鹹食。和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵,跟套餐飲香蕉士多啤梨沙冰,$88。淮山拌麵容易入口,口感好似冷麵,配有大量蔬菜,有羽衣甘藍、生菜、鷹嘴豆、小番茄。百頁豆腐索晒啲拌麵汁,好入味。香蕉士多啤梨沙冰好濃香蕉味,真材實料,包你有💩屙。日式麻醬烤豆腐卷材料幾豐富,材料配搭幾夾,而且卷物係即叫即整架。牛油果燒烤醬素菜卷比較素,食到滿滿既綠色食物,好健康。港式雞蛋仔榴槤軟雪糕都係即叫即整,雞蛋仔好食,同雪糕擺埋一齊都唔會變到好腍。榴槤軟雪糕榴槤味好出,質感軟滑,擺好耐都唔會溶,好味道。
因為係lunch時間,所以除左叫左甜品,另外都叫左鹹食。
和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵+香蕉士多啤梨沙冰
和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵
香蕉士多啤梨沙冰好濃香蕉味,真材實料,包你有💩屙。
香蕉士多啤梨沙冰
日式麻醬烤豆腐卷
牛油果燒烤醬素菜卷比較素,食到滿滿既綠色食物,好健康。
牛油果燒烤醬素菜卷
榴槤軟雪糕榴槤味好出,質感軟滑,擺好耐都唔會溶,好味道。
港式雞蛋仔榴槤軟雪糕
2020-10-15
Lunch
港式雞蛋仔榴槤軟雪糕
呢間既雪糕我想食勁耐,次次想食都係好飽既一刻今次我突意空住個肚唔食野住都要食左佢先宜家係klook個app仲可以平少少既價買佢地既雪糕我係klook買左雙味,買完先知原來佢既雙味係指定左邊2隻味夾埋一齊同我個日去得4種味道可以選擇我入到門口勁香勁大榴槤香味超級吸引,呢個我下次要試因為榴槤價錢係貴啲,係klook買定優惠係食唔到呢個嫁,如果要食榴槤味嘅話就唔洗係klook買卷我今次試左芒果味同竹炭可可椰子味本人唔鐘意椰子,原本以為2味可以選擇芒果同火龍果,可惜指定邊2隻味夾埋唯有照要芒果味真心好芒果,另一隻雖然係有椰子味,但都有朱古力既味道,其實都真係好意外,居然可以朱古力同椰子味既味食一淡就出哂黎呢間雪糕勁佢雪糕除咗好味就連顏色賣相都好靚雪糕筒可以比你選擇黑色或者紅色好值得打下卡影下相,又食得又影得地方就比較細,坐位只有幾個
呢間既雪糕我想食勁耐,次次想食都係好飽既一刻
今次我突意空住個肚唔食野住都要食左佢先

宜家係klook個app仲可以平少少既價買佢地既雪糕

同我個日去得4種味道可以選擇
我入到門口勁香勁大榴槤香味超級吸引,呢個我下次要試

我今次試左芒果味同竹炭可可椰子味
唯有照要

呢間雪糕勁
佢雪糕除咗好味就連顏色賣相都好靚

雪糕筒可以比你選擇黑色或者紅色
好值得打下卡影下相,又食得又影得

地方就比較細,坐位只有幾個

2020-10-04
2020-10-07 18 views
今日去K11 MUSEA睇戲,買飛後等時間過,於是大家都想試下呢間雪糕店.第一因為佢個COLOR太耀眼,第二朋友食過話幾好食,第三我最鐘意試新鮮野其實店內只有4款味道選擇, 今日我試了火龍果加芒果扭紋 ($46)配上黑色既雪糕筒所以更突出了雪糕既顏色 我覺得比起其他雪糕店他的雪糕不算很甜,比較接近自然生果既果糖味.而且不會有一種溝了牛奶既感覺.就好像真實地把生果吃下去所以他用上生果跟其他才料的比例,應該生果佔既比重較多.

所以他用上生果跟其他才料的比例,應該生果佔既比重較多.

2020-10-04 24 views
I came here late-ish on a Monday night and was sad to see that so many flavours were sold out/unavailable! I heard a lot about their vegan ice creams so was excited to try. The flavours that were left was the Mango Pomelo Sago and Pink Dragonfruit (was really bummed that the Durian flavour wasn't available!) Mango Pomelo Sago Ice Cream 楊枝金露 $52We got one of each flavour (but there's an option for you to get both in one cone!). This one was really great, not too sweet and a pretty strong mango sa

Mango Pomelo Sago 楊枝金露

We got one of each flavour (but there's an option for you to get both in one cone!). This one was really great, not too sweet and a pretty strong mango sago flavour -- tasted just like the original dessert! It's quite pricey for a soft serve ice cream though.

Red Dragonfruit Ice Cream 紅肉火龍果 $42
Red Dragon Fruit 紅肉火龍果
The other available flavour was the red dragonfruit one, which was surprisingly really good too! Dragonfruit itself is such a subtle flavour so I was surprised it came out in an ice cream. Also not too sweet, and a good texture.

Pretty good ice cream overall (they're all vegan!), but pretty expensive for what it is. I guess K11 is an expensive place to have a store so I don't blame them -- would recommend you give it a try as a treat!
2020-09-28
Mango Pomelo Sago 楊枝金露
Red Dragon Fruit 紅肉火龍果
2020-10-04 14 views
成日口裡說減肥,但永遠控制唔到自己把口去食邪惡肥膩野😢尤其飯後甜品,天氣凍左都依然想食雪糕!純素雪糕可能係一個選擇!紅肉火龍果拼芒草扭紋雪糕 $46我會話感覺好 fresh, 紅肉火龍果同芒果既感覺似食緊真水果 smoothie 再凍d實d~可能因為無落奶,個鮮果味勁出,唔會有平時食水果個種假假既水果感覺~食完一d都唔覺肥膩,罪惡感大減!雪糕筒揀左竹炭黑色😂食落無咩味,少少失望😩佢日日既雪糕配搭都唔同,可以上番佢Facebook page睇番個個星期既雪糕配搭~

紅肉火龍果拼芒草扭紋雪糕 $46
雪糕筒揀左竹炭黑色😂食落無咩味,少少失望😩
紅肉火龍果拼芒果扭紋雪糕
紅肉火龍果拼芒果扭紋雪糕
2020-09-21 21 views
-{清新果味雪糕🍦}我係比個裝修吸引左😂勁多打卡位同埋d位都好靚~🤤柚子火龍果紐紋雪糕🤤 ($52)食落係似雪芭嘅 真係冇奶味 柚子味勁fresh味道好特出 但火龍果就淡味同埋甜左d 好啱夏天食!👖褲評: 8/10價錢偏貴不過新k11都係中高價位 最多入去食five guys😂捉緊夏日嘅尾巴☀️性價比: 7.5/10服務: 7/10環境: 8.5/10🔔小tips: 個cone有黑同粉紅色揀~
{清新果味雪糕🍦}
我係比個裝修吸引左😂勁多打卡位同埋d位都好靚~

🤤柚子火龍果紐紋雪糕🤤 ($52)

👖褲評: 8/10

性價比: 7.5/10
服務: 7/10
環境: 8.5/10

🔔小tips:
個cone有黑同粉紅色揀~
柚子火龍果紐紋雪糕
柚子火龍果紐紋雪糕