2020-12-09 563 views
有無人同我一樣鍾意冬天食雪糕?朋友見到K11 musea呢間純素雪糕店出左榴槤雪糕,躍躍欲試,去到見佢而家踩過界出埋湯品同輕食,就順便食埋正餐。小店主要做外賣,但疫情之下商場人流唔多,當日都有位堂食。店員好熱情介紹產品,值得一讚。🍽火龍果芒果軟雪糕原本想試佢地嘅牛油果抹茶雪糕,但原來週末先供應,就要左火龍果同芒果呢個非常igable嘅組合,雪糕筒嘅顏色仲有兩款顏色可以揀,味道就無乜分別。火龍果味不愧係黃牌,味道天然,仲食到果籽碎,呂宋芒味就清香同甜少少,質感似幼滑少少嘅雪葩。🍽貓山王榴槤雪糕麻麻地榴槤嘅我只係食左幾啖,榴槤味相當濃郁,受朋友讚賞,值得一提嘅係雪糕用燕麥奶製作,啱晒我呢啲有乳糖不耐症嘅人。🍽和風紫菜百頁豆腐淮山拌麵淮山麵麵質爽口,配菜就有車厘茄、蠶豆、菇、沙律菜同好彈口嘅百頁豆腐,配甜甜地嘅冷面汁麻醬。🍽牛油果燒烤醬素菜卷食唔到牛油果雪糕就食牛油果wrap,全部都係蔬菜非常健康,加左燒烤醬令味道無咁單調。☕️火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶呢杯簡直集合左我鍾意嘅材料,有別於膩滯嘅芝士奶蓋,呢度嘅奶蓋輕盈重豆味,而且混入左果仁碎好有咬口(如果餐廳提供粗飲管會更方便),茶底就係紅肉火龍

🍽火龍果芒果軟雪糕

🍽貓山王榴槤雪糕

🍽和風紫菜百頁豆腐淮山拌麵
和風紫菜百頁豆腐淮山拌麵

🍽牛油果燒烤醬素菜卷
牛油果燒烤醬素菜卷

☕️火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶
呢杯簡直集合左我鍾意嘅材料,有別於膩滯嘅芝士奶蓋,呢度嘅奶蓋輕盈重豆味,而且混入左果仁碎好有咬口(如果餐廳提供粗飲管會更方便),茶底就係紅肉火龍果加杏仁奶同烏龍茶,火龍果味道相對較強,但都飲到茶香,唔錯。

☕️芒果熱情果紅茶
朋友就叫左清啲嘅水果茶,錫蘭紅茶底加酸酸甜甜芒果同熱情果,唔額外加糖都夠味,消滯之選。
芒果熱情果紅茶
和風紫菜百頁豆腐淮山拌麵
牛油果燒烤醬素菜卷
芒果熱情果紅茶
2020-11-08 839 views
早前在IG見過,其雪糕顏色鮮艷奪目,對它頗有印象。今日經過 K11 Musea 終於試到。雪糕與賣相相符估唔到咁好味。另外,雪糕以外仲有飲品和小食供應,有單點和套餐選擇,價錢合理,堂食座位有限,幸好當時有位。店內有個特別搶眼的呃like位,影相食先的我當然唔會放過~貓山王榴槤雪糕 $68揀了紅色雪糕筒,有紅色筒和黑色筒選擇,兩者味道無異,只是滿足視覺而已。榴槤味濃郁入口即融,口感細滑,啖啖榴槤果香,好似食緊D24榴槤一樣,依個價錢食到確係物有所值。雙味軟雪糕水果杯 $74揀左藍莓純素乳酪和士多啤梨純素乳酪。乳酪味道酸甜,莓味開胃醒神,口感幼滑,好多生果食得健康。卷物套餐(卷物+飲品) $88套餐:日式麻醬烤豆腐卷卷皮薄包得扎實,爽脆嘅羽衣甘藍滿滿的,夾住似雞肉口感富豆香的百頁豆腐,仲有青豆、甘荀絲、牛油果、車厘茄等,咬落口感豐富,撈左美味的麻醬作底鹹鹹甜甜,簡單美味食得健康的卷物。套餐:招牌鮮果烏龍茶烏龍茶味香濃,配以多種大片鮮果,飲落有幾分果香,口感細膩,令人心曠神怡。

店內有個特別搶眼的呃like位,影相食先的我當然唔會放過~

貓山王榴槤雪糕 $68

套餐:招牌鮮果烏龍茶

2020-11-05
日式麻醬烤豆腐卷
2020-11-03 642 views
近排食得太多大魚大肉,於是就想食返D素食去balance一下!Book mark左呢一間素食雪糕好耐,由於佢冇加奶同蛋,啱哂Vegan,而且適合有乳糖不耐症嘅人士食用!佢仲有幾款主食,於是就去試吓!▪️紅肉火龍果軟雪糕好少地方有得食!必試👍🏻含80%紅肉火龍果成分,顏色非常吸睛!食落去鮮果味都幾重,非常真材實料!超fresh!▪️菠蘿薑軟雪糕水果杯呢個口味都非常特別!果味香濃得黎,薑味令味道層次更豐富,但好match! 感覺清涼有點像雪芭,唔會太甜。由於呢度雪糕冇加奶同糖,所以冇咁易溶,慢慢影完相再食都無問題~主食方面就嗌左以下呢兩個套餐:▪️和風紫菜百頁豆腐淮山拌麵 拌麵爽口,軟硬度適中,仲有兩款醬汁,都好開胃!另外有車厘茄、豆同菇等,整體口感豐富!👉🏻配招牌水果烏龍茶水果茶都同樣足料🥰有蘋果、橙、檸檬、藍莓、奇異果🥝等等,茶底做得都幾香濃,但又唔會太搶鮮果味!水果都非常新鮮,而且都幾大片,飲完茶再食埋啲水果,營養度up✅又解渴。-▪️牛油果燒烤醬素菜卷牛油果軟熟剛好,食落口感順滑。燒烤醬調味恰好,而且素菜餡料都幾多,整體都好惹味,而且一定夠飽呢!👉🏻配抗疫湯水非常足料!有猴頭菇、無花果、栗

▪️紅肉火龍果軟雪糕
好少地方有得食!必試👍🏻
▪️菠蘿薑軟雪糕水果杯

主食方面就嗌左以下呢兩個套餐:
▪️和風紫菜百頁豆腐淮山拌麵

👉🏻配招牌水果烏龍茶
水果茶都同樣足料🥰
有蘋果、橙、檸檬、藍莓、奇異果🥝等等,
茶底做得都幾香濃,但又唔會太搶鮮果味!

▪️牛油果燒烤醬素菜卷
牛油果軟熟剛好,食落口感順滑。

👉🏻配抗疫湯水
非常足料!有猴頭菇、無花果、栗子、南棗、桂圓同雪耳,非常清甜又無味精~啱哂中意養生嘅吃貨同女生!

▪️鹽烤百頁豆腐
烤得外脆內嫩,豆味都幾出,但唔會太熱氣,唔太油膩,而且調味得啱啱好!
  • 招牌鮮果烏龍茶
  • 火龍果軟雪糕筒
  • 鹽烤百頁豆腐
DAMA Juice榴槤雪糕 $68港式雞蛋仔軟雪糕 +$26Bubble Waffle with Side Served Durian Icecream榴槤雪糕好香濃🤤 幼滑濃郁帶natural 甜味. 覺得就咁加cone 食已經係完美甜品. 味道太霸道反而搶過雞蛋仔同其他水果香味.佢個雞蛋仔其實幾好食, 香脆又朱古力香同微甜, 杯下面有唔同nuts. 再配上strawberry Kiri 等水果. 如果買雪糕加$26有雞蛋仔都抵食. 楊枝甘露雪糕 $52Mango Pomelo Sago Icecream呢款配雞蛋仔應該更加夾呢. 雪糕唔會太甜, 有楊枝甘露香味, 都唔錯. 紅肉火龍果雪糕 $42Red Dragon Fruit Icecream Affogato +$10其實加$10有Affogato都唔貴, house blend espresso 較為苦濃. 火龍果雪糕感覺係3款口味中較甜, 火龍果香味本身亦係較為弱. Wrap + Drink $88Avogado BBQ sauce Wrap/Kiri Banana Smoothie杯Kiri Banana smoothi
DAMA Juice

紅肉火龍果雪糕 $42
Red Dragon Fruit Icecream
Affogato +$10

Wrap + Drink $88
杯Kiri Banana smoothie 好好飲, 有得選soy/oat milk 唔駛加錢. 選左oat milk 加埋足料Kiri Banana 味道好正, 而且有飽肚感. wrap 除左牛油果燒烤醬仲有日式麻醬烤豆腐. 牛油果加上滿滿veggie 同BBQ醬, 感覺幾健康味道都唔錯.

• KiriBananaoatmilkSmoothie
  • 貓山王榴槤雪糕
2020-10-14 794 views
這間店舖係一間素食店👍👍👍!係一間多元化又有創意嘅舖頭!去哋唔止係飲茶類飲品!同埋有雪糕食,仲要係純素雪糕,飲唔到牛奶嘅人都可以食!同時已推出滋潤湯包😀😀😀!.火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶:飲入口感覺好香杏仁奶味道!同時又飲到烏龍茶嘅濃郁茶味!火龍果清甜味十分唔錯!又飲到小小既咸味!味道十分之夾😋😋😋.招牌鮮果烏龍茶:烏龍茶味道十分之香濃😙😙😙!飲入口好香茶味!加埋D鮮果夠哂清香!飲入口感覺又唔會好甜!味道恰恰好!.軟雪糕筒賣相幾好都好吸引😍😍😍!食入口感覺帶有紅豆嘅香甜味道!十分之軟滑又唔會好甜!味道恰恰好尢其是係冇奶嘅成份!唔飲得奶嘅人士之選👍👍👍!.在這個天氣飲吓有益又滋潤嘅湯水真係唔錯!現店舖推出多款湯水!方便繁忙唔得閒人士之選!.我試咗兩款湯包:雪耳,桂圓,南棗,無花果,粟子,頭菇這款湯包有潤肺健脾,活化細胞嘅功效!.雪耳,薏米,紅茦,合掌瓜,腰果,甘筍強肺潤膚,滋腎利水嘅功效!.D湯包係香港製造.無添加!👍👍👍

火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶:

招牌鮮果烏龍茶:

我試咗兩款湯包:
D湯包係香港製造.無添加!👍👍👍

2020-10-12
$100 (Tea)
2021-01-10 2 views
開店至今我都冇試過今日得閒就同朋友一齊坐低放鬆一下!✨火龍果同埋菠蘿薑口味嘅雪糕🍦我覺得火龍果味超級無敵濃郁,食完之後口都有火龍果味🤣菠蘿同薑原來都可以成為一種全新嘅口味會,薑味辣辣地🙈🌟✨火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶味道比較淡,唔會太厚奶的感覺,但總體感覺好清新,非常解膩而且好飲!✨牛油果香蕉沙冰滿滿嘅一杯奶綠色沙冰😍😍視覺上睇已經超fresh🌿沙冰絞碎得很均勻 口感剛剛好👍🏻飲左一啖就感受到香濃的牛油果味道🌿然後就會食到少少香蕉嘅香甜 真心超健康🤣✨神石榴、雪梨🍐、檸檬🍋唔係出邊嗰啲淨係落糖同味精嘅係水果原材料攪拌出嚟嘅原汁原味 真係口痕時候嘅健康之選!✨芒果🥭士多啤梨🍓乳酪杯仲有健康嘅乳酪杯,低卡路里仲配上堅果🌰
開店至今我都冇試過

今日得閒就同朋友一齊坐低放鬆一下!

✨火龍果同埋菠蘿薑口味嘅雪糕🍦

沙冰絞碎得很均勻 口感剛剛好👍🏻
飲左一啖就感受到香濃的牛油果味道🌿
然後就會食到少少香蕉嘅香甜
真心超健康🤣

✨神石榴、雪梨🍐、檸檬🍋
唔係出邊嗰啲淨係落糖同味精嘅
係水果原材料攪拌出嚟嘅原汁原味
真係口痕時候嘅健康之選!

✨芒果🥭士多啤梨🍓乳酪杯
仲有健康嘅乳酪杯,低卡路里仲配上堅果🌰
2021-01-09 4 views
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️k11 musea入面一間純素IGable 既餐廳📸絕對係素食者福音😍雖然座位唔多 但每一個角落都係打卡位🤳❶火龍果軟雪糕筒 🍦$42 ❷抹茶軟雪糕筒 🍦$48純素雪糕既製作過程唔會加入牛奶 🥛以前會覺無奶既雪糕口感梗係差一d🤏🏻不過食完呢間之後打破咗我對純素雪糕嘅固有觀感⛏如果唔係佢標榜純素 真係唔係太食得出個分別🤣雪糕好滑溜😚同埋可能正正因為純素製作 👀原食材既味道更加突出👍🏻連個雪糕筒都好脆添🔴紅色既係火龍果味雪糕顏色鮮艷好昅睛👀一睇就知係用左紅肉既火龍果果味香濃 仲會食到少少火龍果籽口感比較似雪芭🍨🟢綠色既係抹茶味雪糕🍵抹茶以山政小山園抹茶粉製成🫖茶味突出 濃郁而不苦澀🌟❸港式雞蛋仔 $48🥚口感有別於平時嘅香脆反而係煙煙韌韌 有d似麻糬 👻充滿朱古力香 又唔會太甜🍫杯底仲有一啲果仁同埋水果🌰🍓❹鹽炸百頁豆腐配飲品 $68係用氣炸鍋製作而成嘅 相對地少油更加健康😽連罪惡感都減半😈每一件豆腐都帶有豐富豆香 而且炸到金黃色 望見都好吸引🌟外皮微脆 內裏口感軟嫩👍🏻配上少少椒鹽 非常惹味🧂❺番薯條配飲品 $68番薯係既營養價值高又健康既小食🍠香甜酥脆 而且唔會油膩 😋
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

配上少少椒鹽 非常惹味🧂

❺番薯條配飲品 $68
番薯係既營養價值高又健康既小食🍠
香甜酥脆 而且唔會油膩 😋

❻牛油果香蕉奶昔🥑🍌 (跟餐)
口感幼滑 甜度適中👀
非常飽肚 而且最重要既係飲落好fresh😚

❼士多啤梨香蕉奶昔🍓🍌 (跟餐)
奶昔嘅質感好濃稠🥛
呢個士多啤梨同香蕉既配搭加埋一齊
令整體入口香甜帶微酸
2021-01-05 5 views
一直都喺呢間位於K11 Musea的純素甜品店DAMA嘅捧場客,最近見佢推出咗小食套餐同純素湯品,所以又去試下。我地嗌咗兩個套餐同一個雪糕。牛油果燒烤醬素菜捲$88,燒烤醬甜香,配搭軟滑牛油果質地,其實有種似失緊三文魚素菜捲的錯覺,味道還真不錯。烤豆腐 $68,烤得脆口,中間豆腐口感頗有趣,並不是軟豆腐般一咬便融化,反而是有點皺皺的口感。每款小食可配搭湯品。栗子猴頭菇湯有潤肺建脾功效,南瓜茶樹菇湯則有強心滋補功效。湯味濃郁清甜滋味,可以連湯渣也一拼吃下。黎咗好幾次,都喺第一次食呢款Affogatto. 可以選配任何一種純素雪糕的口味,最後加入濃縮咖啡。我選了matcha 口味,matcha 甘澀味非常突出。配搭一口有咖啡的雪糕,咖啡濃香,配搭matcha,兩種口味完全沒有違和感,非常好味!

我地嗌咗兩個套餐同一個雪糕。

每款小食可配搭湯品。
栗子猴頭菇湯有潤肺建脾功效,

2021-01-03
$70 (Tea)
  • 牛油果燒烤醬素菜卷
2021-01-02 2 views
K11 Museas 食下呢間好似幾有特色嘅yogurt 雪糕👍🏼 mini 甜桶,好可愛❤️,有4隻味😋😽,不過因為我哋都得唔食貓山榴槤味,所以換咗另一隻味,要咗兩杯楊枝甘露味😋😋3隻味都好特別,好似份子料理咁🤣😂我哋最喜歡💕楊枝甘露味,所以一人一杯。而黑炭灰味呢,就係有少小咸😌,其實未試過雪糕唔甜🍦,而且係一隻難以形容嘅味😎好有創意,值得一試。最後呢,火龍果味,比較淡,不過不失。

3隻味都好特別,好似份子料理咁🤣😂
我哋最喜歡💕楊枝甘露味,所以一人一杯。

最後呢,火龍果味,比較淡,不過不失。

2020-12-25
Tea
✏️火龍果軟雪糕筒 ($42)新一年第一個post來一點甜❤️終於黎左k11 musea呢間純素雪糕店🍦由於冇奶嘅關係 食落質感會比較近gelato 但係我覺得質感以冇落奶黎講都幾軟滑😛我揀嘅火龍果味顏色就好鮮豔 不過食落一開始我覺得唔係好似火龍果味 係要食到一半先開始越嚟越突出🌞整體味道唔錯 不過係甜咗少少 但一試純素雪糕嘅感覺都幾好😛
✏️火龍果軟雪糕筒 ($42)

2020-12-30 3 views
We all need some sweetness in our lives 😍😍DAMA is famous for vegan, dairy free and natural ice cream, not only it is pretty but it’s also healthy-ish.𝙍𝙚𝙙 𝘿𝙧𝙖𝙜𝙤𝙣 𝙁𝙧𝙪𝙞𝙩 & 𝙈𝙖𝙣𝙜𝙤 ($48)Portion wise it is quite small, just enough for one person- super authentic taste of red dragon fruit and mango, I prefer the mango more tho 🙈 It is a perfect as a dessert after meals as it is very refreshing!! Cant wait to try the Durian flavour💕

2020-12-25 22 views
去完K11 musea影聖誕燈飾🎄之後行過一間門口裝修好吸引,睇下原來係食素純雪糕,仲有其他素食😍都幾特別喎就去試吓👍🏻🍴食物🍴1️⃣火龍果芒果雪糕$42,職員話冇加奶和蛋,而且個筒可以揀黑/紅色😳都幾特別丫!火龍果味好濃,芒果味道就比較清新,有少少果肉,整體好似食緊生果咁👍🏻2️⃣套餐$88~和風紫菜准山百頁豆腐拌麵+南瓜茶樹菇湯: 麵好爽口😋要加埋冷麵汁同麻醬味道更好,材料好豐富主要有車厘茄,羽衣甘藍,菇及紫菜!加埋一齊好健康而且好飽肚架😜茶樹菇湯雖然細細杯,但好足料,飲落有淡淡既南瓜味道,唔會油好健康!3️⃣套餐$88~牛油果燒烤醬素菜卷+粉葛赤小豆扁豆素湯:牛油果純上燒炸醬麵幾夾,仲夾埋菇,味道都keep住好清新,口感好creamy😋粉葛湯都係好足料,呢排天氣咁潮濕好啱飲。4️⃣地瓜條$38: 熱辣辣,好似即叫即整嘅咁👍🏻炸到香脆帶有淡淡地瓜味,最好既係唔覺得油膩。5️⃣招牌鮮果烏龍茶$45: 食完咁多野最好飲番杯鮮果茶,可以揀甜度,味道清新。💥服務💥店員好有耐性介紹食物,而且亦好有禮貌有推薦邊d食物較受歡迎,不錯。💥環境💥地方唔大,主要外賣為主,不過都有幾張櫈可以坐喺度食,裝修好色彩繽紛好吸引目
🍴食物🍴

💥服務💥

💥環境💥
地方唔大,主要外賣為主,不過都有幾張櫈可以坐喺度食,裝修好色彩繽紛好吸引目光!
2020-12-24 14 views
雖然我係食肉獸,但間唔中都會食下素清下腸胃。其中一間最常去既素食餐廳就係【DAMA】。【DAMA】主打連蛋奶都無用既純素,而且食物種類好多同好高質!Noodle set/ Wrapset配湯(或飲品)-- 各$88猴頭菇栗子素湯:抗疫湯水,呢款湯可以潤肺健脾,非常清甜夠、而且又無用味精。湯料都非常多,不過美中不足係唔係好夠熱。日式麻醬豆腐捲:外層卷皮好香,裏面分量好足,有好多蔬菜、牛油果同豆腐,非常新鮮爽脆。豆腐食上黎似鷄肉,麻醬酸酸甜甜,非常開胃!麻辣百頁豆腐淮山拌麵:其實蔬菜等食材同wrap好相似,但就少左捲皮、變左超特別既雙色淮山麵。所有食材都相當新鮮爽口!麻辣醬汁非常惹味、有小小辣,好刺激!地瓜條 $38:番薯條非常厚肉同出面賣既好唔同,而且非常香脆。鹽烤百頁豆腐 $38:百頁豆腐非常厚肉,外面加左層椒鹽去調味,簡單得黎又好食。迷你雪糕筒set -- 2個迷你雪糕連飲品一杯 $64火龍果純素雪糕:完全無用乳製品既純素軟雪糕,紅肉火龍果好清新,完全就好似食緊原個火龍果茸一樣!烏龍茶純素雪糕:茶味超級濃,有茶獨有既甘香苦澀味,超級特別!鍾意茶既人絕對要嘗試!火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶

Noodle set/ Wrap
set配湯(或飲品)-- 各$88

迷你雪糕筒set -- 2個迷你雪糕連飲品一杯 $64

火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶:奶蓋用杏仁奶整成,非常香果仁味道,而且無傳統奶蓋禁膩。火龍果配烏龍茶非常清新又好有火龍果味道!之後mix埋都帶有少少果仁香氣!
DAMA絕對算係近一年最出名嘅雪糕店,尤其講到 #純素雪糕 ,真係又多選擇又好食!!佢地主打嘅Vegan 軟雪糕係無用牛奶去製造嘅軟雪糕,適合素食人士,又適合有乳糖不耐症人既朋友~今次試咗迷你SET,當日有嘅四款味道試晒,最鍾意排名係榴槤>荔枝>紅肉火龍果>抹茶~榴槤真心好食好癲,如果你係榴槤控必定要試。另外仲順便食咗個素食午餐,紫菜百貝豆腐淮山拌麵質素幾高;牛油果燒烤醬豆腐卷就相對一般啲~但最正係佢近排出咗湯品,試咗個猴頭菇無花果嘅組合好足料下,值得一試~而飲品方面火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶特別在個奶蓋係無奶,而係用咗豆腐去做,所以你會發現個奶蓋飲飲下會沉落去,但如果唔講真係唔知佢唔係奶,做到勁似奶蓋

2020-12-14 11 views
素食雪糕對牛奶製品敏感或怕肥嘅朋友簡直係救星🤗🤗🤗4個Mini Cone雪糕款式每日唔同!大家可以留意IG 🤪包你有驚喜。今次食曬4種口味,荔枝清甜、綠茶清香、外表呈鮮艷紫紅色的火龍果、齒頰留香榴連,全部都各有特色。由於係Mini size,所以岩曬我呢啲又要貪心又細食的港女🤪火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶招牌人氣款,基底是新鮮榨取火龍果汁和烏龍茶,加入新鮮杏仁萃取,最上層則大氣地撲滿厚厚的奶蓋,非常濃郁😋大大杯,生津解渴💦日式麻醬豆腐卷你以為得麻醬同豆腐?你大錯特錯了!裏面有不可勝數的配料,例如:牛油果、紅蘿蔔、蕃茄、生菜等等,超飽肚!最有特色係呈海綿狀的豆腐卜,又脆又爽!呢個卷餅嘅皮都做得薄,對比麵包,吃起來更方便!豪爽地咬下去,正!🌮招牌鮮果烏龍茶色彩繽紛,酸甜好喝。就算無叫少甜都唔會話太甜,飲落全部都係水果本身嘅鮮甜。🍎🍊👍🏻合掌瓜腰果湯疫情又爆發,當然要飲下防疫湯增強免疫力!合掌瓜每嚿都好大件,而且啖啖精華,飲落少鹽少甜,健康又滋潤♥️Affogato 軟雪糕筒超有驚喜!聽左店員推介揀榴連味,果然係好夾!就算有香濃帶有回甘的濃縮咖啡,都不會蓋過濃濃的榴連雪糕🍦作為咖啡和榴連控的我,我
素食雪糕對牛奶製品敏感或怕肥嘅朋友簡直係救星🤗🤗🤗

4個Mini Cone

日式麻醬豆腐卷

合掌瓜腰果湯

Affogato 軟雪糕筒
超有驚喜!聽左店員推介揀榴連味,果然係好夾!就算有香濃帶有回甘的濃縮咖啡,都不會蓋過濃濃的榴連雪糕🍦作為咖啡和榴連控的我,我誠意推介!

座位數量就少左啲,希望大展鴻圖,快啲開多間大啲嘅!😜✨