2016-09-17 773 views
去親銅鑼灣都r爆頭 因為唔想食連鎖野 好食又平嘅多數都排哂長龍 所以今次試下上樓搵好西❤️-打開lift 門 就feel 到陣relax 嘅氣味 坐埋入去喺會令人想一hea再hea嘅感覺🍂-見到佢地set lunch 款款都好吸引 真喺令人選擇困難症發作今次starter 就嗌咗avocado salad n cold cut platter 作為前菜兩款食落都非常fresh-重點來了 先嚟咗個Prawn Linguini ($158)嘩 作為seafood lover 呢個真喺會食到完全滿足 因為每一條意粉都完全沾滿了蝦嘅香氣 仲要每條都好均勻 食落啖啖濃郁蝦味 而且蝦又新鮮彈牙-Steak Milanese ($188)上碟時先知原來香脆炸衣背後喺包住咗塊牛排 估唔到食落又幾juicx 肉質又唔會過老 而且配埋佢個sauce 食 辣辣地 令人唔會覺得好油膩😂不過最驚喜嘅喺伴碟嘅唔喺薯條而喺蕃薯條 炸完嘅蕃薯條更顯香甜 真喺令我食到唔停口-成餐落嚟 令我食得最開心都算喺呢個甜品 最初見佢喺啡色 唉心諗死啦 又焦糖又cream 好heavy啊救命😱點知食落 唔太甜喎 而且食到超多香蕉 再

avocado salad
cold cut platter
作為前菜兩款食落都非常fresh

Prawn Linguini

Steak Milanese ($188)
Steak Milanese

點知食落 唔太甜喎 而且食到超多香蕉 再搭埋喺上面扮cream 嘅yogurt 香氣十足之餘 仲要喺食完飯再食都唔會覺得濟嘅甜品
2016-09-15
$200 (Lunch)
Prawn Linguini
Steak Milanese