2022-06-19 1285 views
聽同事介紹灣仔區有間米之蓮排長龍的漢堡包,我一家都超愛吃漢堡包,於是就跑去試吓.Happy Friday + 到達時間已是8:00pm,並不用等位, 人流唔算多.我們點了2款漢堡:🍔Honbo配料跟芝士漢堡包幾乎一樣,分別在於它將裏面的漢堡扒由’兩塊2oz’的薄牛扒組成,咬落很香口,後來員工告知這是signature包, 由於漢堡扒比較薄, 是全熟的, 因此比較香口👍🏻雖然是全熟但一點都唔覺’鞋’口.🍔 Cheese burger芝士是全熔的😋漢堡扒也很多汁很香, 🈵️意😋🍟薯條我們點了最基本的size dish薯條, 感覺就較一般,冇驚喜.這家算是灣仔區內最好食的漢堡包,金鐘地鐵站一出,行上少少就到,都算好方便,周圍環境氣氛也不錯, 值得一讚是員工很有禮貌很有耐性,又主動攞冰水比我哋,並耐心介紹餐牌內之疑問,知道咗我鍾意食菜, 還問我是否需要多加一些菜在漢堡包內👍🏻又知道我哋分來吃,並提我下次可以叫佢哋切一半才上😊

我們點了2款漢堡:

🍔Honbo

🍔 Cheese burger
芝士是全熔的😋漢堡扒也很多汁很香, 🈵️意😋

🍟薯條

芝士漢堡