2024-01-29 546 views
Bakehouse的魔力......你以為Bakehouse熱潮會過去咁你就錯啦🤣Bakehouse係灣仔條人龍每日都係咁多,而家仲有好多遊客特登買Bakehouse既葡撻食,仲見過有遊客一買就買左二打葡撻帶上飛機慢慢食,證明Bakehouse既吸引力有幾強大👍⭐Bakehouse一直主打自家養殖酵母,而酸種葡撻就係最受歡迎。每一次食Bakehouse葡撻我都依然仲會覺得好幸福,焗都金黃焦糖色既酸種葡撻酥皮超鬆脆,每一層都分明。一食落口個蛋漿好軟滑,真係食一個都唔夠,食完一個又一個😆原來Bakehouse只係得灣仔門市可以堂食👍如果想堂食Bakehouse就可以過黎灣仔食,除左葡撻Bakehouse都仲有好多出色既麵包😜
咁你就錯啦🤣

2024-01-23
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea