2022-05-28 3146 views
整體黎講我覺得中式出色過西式既,全晚最最最多人排而又好快冇晒既當然就係清蒸龍蝦🦞,因為坐位比較入都等左幾輪先排到,味道好鮮好重咸水味,多膏而肉吾會蒸過火,配上另上既牛油令龍蝦味道更升華👍🏼另一個不得不提真係燉湯,超級多料,夠味但吾係味精湯,每盅都有一隻鮑魚仔😳至於其他中式質素都好好,咕嚕肉吾太甜皮好脆,油雞同叉燒都好入味好冧,片皮鴨個卷皮薄大大舊鴨包係入面🤩至於西式就當然係鵝肝同韓式和牛最出色啦,鵝肝即整好香夠肥🫣韓式和牛即叫即煎,好香好juicy好鮮不過就冇調味,可以加配鹽或者油浸蒜頭同菠菜👍🏼

2022-05-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 甜品