2018-10-11 40 views
聽同事食過e到綠茶雪糕話好濃味好好食!今日心血來潮, 放工拉左朋友去試試!😂😌 入到去, 大概6點到, 有bar枱/長枱揀, 我見長枱空間大d, 好似坐得舒服d。😎 打開menu, 有綠茶、焙茶、芝麻雪糕...好多好多雪糕揀!🙊仲有蛋糕、飲品, 似甜品店。雪糕好多種味, 我同朋友揀黎揀去...頭痛, 不如就試唒全部啦!😂😂每人叫3色唔同味道ge雪糕窩夫!**Cremia超超超濃牛奶味雪糕, 震撼味蕾! 😍🎏**綠茶味都好重綠茶香, 真係出色wo!👍🏻👍🏻**而焙茶茶味比綠茶重, 味道較似茶味好重好重ge奶茶!👍🏻👍🏻**牛奶雪糕都香濃, 但無cremia那個超濃感覺!👍🏻**黑芝麻雪糕好黑, 又係好濃味😂👍🏻, 唯一e隻雪樣唔係滑滑口感, 係有些芝麻沙口感, 特別!👍🏻 食唒感多雪糕, 開始凍啊凍⛄️...再叫e壺好特別ge焙茶, 熱辣辣, 好香茶味, 岩唒!真係要飲返幾杯。😙 最後, 食埋e個宇治抹茶cheese cake, 望落翠綠, 食就芝士味特出, 我沾左碟旁綠茶醬, 即刻又好濃綠茶味!😋

Cremia三色雪糕窩夫

**Cremia超超超濃牛奶味雪糕, 震撼味蕾! 😍🎏
**綠茶味都好重綠茶香, 真係出色wo!👍🏻👍🏻

黑芝麻三色雪糕窩夫

**牛奶雪糕都香濃, 但無cremia那個超濃感覺!👍🏻

食唒感多雪糕, 開始凍啊凍⛄️...再叫e壺

Cremia三色雪糕窩夫
黑芝麻三色雪糕窩夫