高質吉列牛居酒屋😍難得今日個fd放假,我地大家都好鍾意日本野食,於是我帶佢離左依間好出名吉列牛既餐廳聚一聚,點知發現依間日式居酒屋原來咁高質!一離到見到裝修好靚,完全同日本既居酒屋間局一樣,仲有好多櫻花既decorations,我依d港女打卡一流🤣 離到緊係要食吉列牛啦,叫左個安格斯盛盒$368,燒烤爐同吉列牛分開上,未煮既大約3成熟,我地再擺上爐到燒一燒,燒到9成熟左右,擺入口勁好食!牛既外層有脆脆既吉列炸粉,但又唔會太厚,包住勁香勁林既安格斯牛,就算燒完都好juicy,口感外脆內軟,真心必食!五星級質素🤩🤟🏻另外叫左明太子手羽燒$48平時好驚d雞翼好油,食依間可以放心,完全唔會油,勁滑仲去埋骨,一啖咬落去全部都係明太子嘅餡料,超足料😛另一樣要推介嘅係琥酌井$118睇去相貌平平但真係爆好味!!!裡面有好多黑松露、肉碎、蔬菜絲、菇,黑松露味勁香,有勁多,一啲都唔吝嗇,好味又健康🥰依家真係我食過最好味嘅吉列牛,人生必食,下次一定會再帶埋成班friend嚟🤟🏻
高質吉列牛居酒屋😍

另外叫左明太子手羽燒$48