2006-06-04 26 views
友人讚過呢到o既印度素食好味又平,同溫蒂睇完巴勒斯坦電影之後,心癢癢o黎呢到延續中亞情懷.上一樓推門,好似上o左一間印度快餐店. 光光猛猛,冇咩特別裝修,只係全場印藉人仕. 有d出乎意外. 兩個古銅膚色o既港產女土著當然係惹來不少奇怪目光啦. 有d不自然. 不過好彩係角落有張二人台可以快快settle.Menu一d英文解釋都無,只係得英文發音o既印度菜名. 結果終於成功叫到Panner Palak (Cheese in Spinich mince)-熱辣辣,好好味.薄薄的胡椒脆餅-$4一片,女仔的至愛.dip 薄荷汁同埋辣辣地o既茄汁,正.Dosa好似係好幾舊麵團咁煎. 幾油,唔太o岩食.加一杯杰得好緊要o既mango lassi. 唔夠凍,但係覺得好足料.每人五六十蚊落樓,果然係冇介紹錯!
Dosa好似係好幾舊麵團咁煎. 幾油,唔太o岩食.
每人五六十蚊落樓,果然係冇介紹錯!