朋友話Sodam chicken 新推出左好邪惡嘅😈「黃金鹹蛋炸雞」😍 一向鍾意鹹蛋類食物嘅我,梗係要試吓啦😍 餐廳提供滋味二人套餐,$398好抵食👍🏻 我哋冇猶豫就叫咗啦~黃金鹹蛋炸雞賣相非常吸引😍 見到已經流晒口水🤤 忍唔住要即刻試吓,好大份,有八件雞,一咬落去熱辣辣,外皮非常香脆,充滿鹹蛋香😍 內裏雞肉肉質嫩,非常好味😋 忍唔住食完一件又一件,雖然超級邪惡😝 但真係好好味,鍾意鹹蛋類食物嘅朋友一定唔會失望👍🏻芝士薯條薯條熱辣辣,不過唔算炸得好脆,配埋芝士粉,味道唔錯,不過略嫌芝士粉唔夠多,下面嘅薯條會比較淡味~水冷麵非常清新,麵質爽滑彈牙,配上青瓜絲、紅蘿蔔絲、泡菜,同埋酸酸甜甜嘅醬汁,真係開胃又好味👍🏻😋凱撒沙律食咗咁多肉,梗係要食番個沙律中和一下啦~ 好清新,沙律醬酸酸地,唔錯~ 提子特飲非常大杯😍 見到都已經覺得好開心🤩 成條雪條放喺裏面!非常特別👍🏻 味道好好,唔會太甜,非常解渴,十分推介😋Apple cider亦係好大杯,味道非常好,賣相吸引,唔錯👍🏻其實兩個人食咁多都好飽😝 建議大家一大班朋友去分享👍🏻 鍾意鹹蛋食物嘅朋友,一定唔好錯過喇👍🏻

黃金鹹蛋炸雞

芝士薯條

水冷麵

凱撒沙律

提子特飲

Apple cider
亦係好大杯,味道非常好,賣相吸引,唔錯👍🏻