2018-04-01 117 views
之前見到openrice 有咁多like 就好想黎試下,今日專登搭車過海黎試下呢個豬排飯,真係好有驚喜。去到見到呢塊版,就知炊豕店出名食豬排飯,係呢塊版隔離排左一條長長嘅隊,不過我同朋友都只係等左10分鐘就入到去啦。排隊果時我地已經拎左張餐單揀野食,款式唔算好多,我就揀左個肉燥汁秘製豬排飯,朋友就叫左個期間限定嘅柚子豬排飯。我地仲叫左個滷水雞翼。呢到唔係好大,但牆上面都有唔同嘅特色,等緊野食黎果時可以留意下XD肉燥汁秘製豬排飯柚子豬排飯滷水雞翼每碗豬排飯嘅份量都好多,女仔真係會食唔哂,豬排大大件,啖啖肉,50幾蚊真係好抵食。柚子豬排飯係期間限定,我地都係第一次食呢個組合,估唔到原來係咁夾,雖然唔會有好多汁撈飯,但係有啲柚子肉,甜甜地,好好食。肉燥汁秘製豬排飯就同有好多肉燥汁,撈飯一流

肉燥汁秘製豬排飯

肉燥汁秘製豬排飯

柚子豬排飯

柚子豬排飯

滷水雞翼
滷水雞翼
2018-03-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)