2023-06-03 548 views
今日lunch同同事嚟咗呢間食手工意粉嘅餐廳,覺得好有特色,值得推介。Lunch Menu大概$158 ,有一個前菜、一個主菜、同埋一個甜品。我哋揀咗一個沙律,同埋一個吞拿魚醬嘅牛肉作為前菜,沙律都正正常常,感覺新鮮。而個吞拿魚醬牛肉雖然上碟賣相唔係太討好,但係食落去都唔錯。至於主菜,我哋叫咗一個卡邦尼手工意粉,同埋一個肉醬意大利粉,我覺得呢度嘅意粉超好食,比平時嘅意粉更加煙韌,食到手工製作嘅感覺,而且兩個意粉嘅醬汁都恰到好處,食完覺得好滿足呀。最最最開心嘅係仲可以食到提拉米蘇,簡直係最完美嘅午餐❤️🧡❤️

2023-05-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$160 (Breakfast)
  • tiramisu
  • Tagliolini