2024-03-20 21 views
小漁港海鮮舫🦐🦀海鮮蒸鍋套餐 ($318)刺身拼盤八款時令海鮮四款時蔬一款主食想講吓海鮮方面,食落都係感覺到係幾新鮮,唔似雪藏左好耐!雖然數量唔係話好多,但係種類都係非常之多!!特別要推介嘅係馬友同埋扇貝,馬友食落真係好滑而且係冇骨,真係好少食到咁高質嘅魚🤩🤩如果份量可以再有多啲就好啦😂而蒜蓉粉絲蒸扇貝就係一定有好食嘅保證,有大大粒嘅扇貝加上爽滑口感真係冇得輸🤪跟住落嚟就係想介紹下青口同埋肉蟹,青口真係好大隻,好少可食到呢一種Size之餘仲要係冇腥味嘅,真係做得好好😍😍而肉蟹都係其中一樣好值得去食嘅,肉質細嫩,味道鮮甜🥳當然肉蟹嘅膏唔會好多唔會好甜,但係肉地方面真係啖啖肉!絕對係食過返尋味☺️☺️評分:9/10太子荔枝角道127-133號地舖
小漁港海鮮舫🦐🦀

海鮮蒸鍋套餐 ($318)
刺身拼盤
八款時令海鮮