2019-09-12 14 views
香辣豬仔肚走地雞煲BB辣($178半隻)我好鐘意食胡椒豬肚,一見呢度有呢個雞煲加豬肚,即點唔洗諗。首先新鮮豬仔肚,少少辣香,爽口彈牙到不得了,如果切細條d,會更加好。雞味濃, 滾幾耐d肉都實的的,唔鞋口,雞皮唔肥緊緊包住雞肉唔會散晒。走地雞果然唔同。M9和牛半份+肥牛1份($246)我同朋友都係牛怪,打邊爐要食好多牛,M9牛貴得有道理,厚厚地,細細塊得黎,焯完唔縮水,一啖一片岩岩好,牛味濃肉質爽爽地。跟住搭個火窩肥牛,加埋就夠晒份量,滿足晒我倆個牛魔王。馬尾粉絲($18)傳說中蔡san介紹,爽口順滑,吸收湯汁,伴下豬肚一齊食,入味爽上爽。好大碟,抵食!

香辣豬仔肚走地雞煲BB辣($178半隻)

M9和牛半份+肥牛1份($246)

馬尾粉絲($18)