2021-03-17 36 views
呢間BURGER  JOYS 店舖位於   HK Central Stanley Street B2 G/F !這間店舖專賣漢堡包十分之出名,去嘅漢堡包非常之有份量,我已經係第二次再去食😋!.特色雙層芝士牛肉漢堡呢個雙層芝士牛肉漢堡賣相超吸引😲,去嘅牛肉係100%用美國安格斯牛肉製造,去嘅雙層牛肉咬落口感啖啖肉,好有滿足感😙,食到入口感覺肉質好Juicy😋味汁好膿,去嘅牛肉咬落去都好腍身,完全都唔覺得韌,加埋D濃郁芝士令到更加香滑😙更好味,漢堡包裹面嘅配菜都好新鮮,有生菜,蕃茄,紫洋蔥,酸瓜,食入口去嘅配菜都好鮮甜🤔😋,整個漢堡包真係好正又有水準👍!

特色雙層芝士牛肉漢堡

2021-03-15
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)