2020-06-30 44 views
上網見到啲人po嘅相十分吸引,所以今次專登嚟試下嘅一坐底就俾左細細杯嘅魚湯我地試,真係好濃好有魚嘅鮮味,重點係唔會腥,幾好魚之戀濃湯烏冬 $72叫得魚之戀當然全部餸都係魚做成,分別有魚皮餃、魚蛋、魚片頭、魚腐、魚肉春卷同墨魚春卷,十分豐富,㨂左稻庭烏冬嚟配個魚湯,味道一流麵麵圍城 $108睇相見人食就多,今次到自己了,用左九宮格去分開唔用配料,小巧精緻,魚面彈牙新鮮,滿足漁人樂趣 $58薯條、番薯條、魚肉春卷同墨魚春卷切成一條條炸成,香脆又香口,再配上佢個黑松露沙律醬,係好食嘅避風塘雞翼沙律 $42炸嘅雞翼外脆內軟,熱辣辣食夠過癮,配埋一趡炸蒜食唔辣仲好惹味
上網見到啲人po嘅相十分吸引,所以今次專登嚟試下嘅

魚之戀濃湯烏冬 $72

麵麵圍城 $108