2020-01-14 34 views
同朋友去旺角行街,順便上嚟試吓好出名嘅魚麵~未夠七點,餐廳唔算多人,靜靜地坐得幾舒服睇緊餐牌嘅時候,店員送上兩小杯味道鮮甜的魚湯~我點了一客Go Green濃魚湯魚麵($68)套餐跟一客前菜,有蘿蔔、番薯仔、紫菜Go Green味道清新,好多不同蔬菜,魚麵好彈牙,好似食緊啖啖魚蛋咁~餐飲我點了桂花薏米茶,超好飲!!成晚最surprise係呢個餐飲真心比10個like呢壺花茶淡淡桂花嘅清甜味,配上薏米水,飲完超舒服😌即刻好有衝動買薏米同桂花返屋企煲黎飲,估唔到桂花同薏米味道係咁夾!店員仲會不停幫你refill熱水,好體貼~ 朋友點左大澳風情$75 ,味道有啲似卡邦尼意粉~炒得好入味,仲有三大隻海蝦,味道很不錯呢餐飲方面朋友點左海鹽焦糖咖啡(跟餐加$10)我地仲點咗份小食拼盆share $98, 最中意食佢右手邊既炸蕃薯條,又甜又香脆
同朋友去旺角行街,順便上嚟試吓好出名嘅魚麵~

未夠七點,餐廳唔算多人,靜靜地坐得幾舒服

睇緊餐牌嘅時候,店員送上兩小杯味道鮮甜的魚湯~

我點了一客Go Green濃魚湯魚麵($68)

套餐跟一客前菜,有蘿蔔、番薯仔、紫菜

Go Green濃魚湯魚麵

真心比10個like呢壺花茶

大澳風情

餐飲方面朋友點左海鹽焦糖咖啡(跟餐加$10)
海鹽焦糖咖啡

小食拼盆