The Market

2022-12-28 1777 views
一入餐廳就見到甜品counter🥰係滿滿既甜品🥰 仲有Godiva 朱古力雪糕🥰係食甜品前食返啲正餐野先🤣 先食冷盤 呢到有龍蝦🦞 蟹腳 蟹鉗🦀 青口 蝦 仲有生蠔食 不過生蠔就瘦啲🤣 因為懶得用手 就淨係食左龍蝦 厚肉彈牙👍🏻另外仲夾左煙三文魚🫶🏻🫶🏻🫶🏻Parma ham 沙律菜🥗 最值得推介既係刺身部帶子😋鮮甜好味🫶🏻 另外熱食既波菜帶子都😋 一定要食 椰子雞湯同蟹粥都👌 呢個仲有任食鵝肝 油脂香濃👍🏻 其他就大概試下就好甜品方面 Godiva 雪糕雖然有香濃朱古力味 但口感帶點沙冰感覺😕 榴連雪糕加大量榴連醬絕對要食 加左榴連醬既榴連雪糕 即刻upgrade 唔少🤤🤤🤤值得一提既係呢個收碟收得好快👍🏻而且refill 好快 啲野食未俾人夾完前就已經fill返滿🫶🏻