2019-09-03 205 views
回頭率:🌕🌕🌕🌗🌑環境:🌕🌕🌕🌕🌑份量:🌕🌕🌕🌗🌑味道:🌕🌕🌕🌗🌑價錢:HKD145/Pal◆Summary◇K11附近華嫂隔離的日式燒肉店,位置好闊落樓底超高,傾計都唔覺嘈📡每張檯上有自助啤酒機,可以左手燒肉右手斟酒,諗到都正啊🍻不過今次我地就淨係試左lunch set,一百蚊左右,有沙律主食同三款小菜加飲品,以午餐來講性價比都中高🆙睇到大家嘅晚餐燒肉相都好靚啊,好後悔唔喺夜晚過來食燒肉🥺———————————————————◆烤醬汁牛肉餐◇HKD110😋牛肉烤得柔軟,黑椒味超濃,食得出牛肉油脂分佈均勻,加埋洋蔥同鐵板係不敗的搭配。而且鐵板仲好保溫,慢慢食都唔會凍🔥◆安格斯特選牛肉眼丼飯餐◇HKD125 😋燒牛肉丼一向係我心頭好,烹調手法夠簡單可以食到牛肉本身嘅味道同品質。紫菜脆卜卜,燒牛肉厚薄適中,炙燒至五成熟,火候啱好中間仲喺粉紅色💕安格斯牛肉眼完全唔覺得油膩,比起鐵板牛肉更有咬口同肉味🥩建議醬汁方面就可以多翻啲,可以撈下飯🍚◆鳳梨梳打◇+HKD18 😋菠蘿味好濃,記得要攪拌均勻先飲啊🍨◆生薑蜜◇+HKD10😍值得一提生薑蜜,雖然外表完全唔
回頭率:🌕🌕🌕🌗🌑

安格斯特選牛肉眼丼飯餐

◆安格斯特選牛肉眼丼飯餐◇HKD125 😋

鳳梨梳打

◆鳳梨梳打◇+HKD18 😋
菠蘿味好濃,記得要攪拌均勻先飲啊🍨

生薑蜜

◆生薑蜜◇+HKD10😍
值得一提生薑蜜,雖然外表完全唔花巧,其實薑味超濃☀️飲完成個人暖笠笠好舒服🤤
烤醬汁牛肉飯
安格斯特選牛肉眼丼飯餐