因為慶祝一班友人中的剛剛訂婚和回港的兩對情侶,我地半年後再度光顧Kaum/Potato Head預先訂了位置所以不用等. 我地先係酒吧section 飲番幾杯, 酒吧manager服務相當好同埋professional, 佢介紹既old world Champetre Blanc 好好飲到晚餐部份, dining area 既 staff 幫我地一行9人安排食物, 但安排欠妥 - 唔係個個人都可以食到skewers 同分量嚴重不足攪到我地要自己再另外叫dishes但係餐廳裝修不錯, 非常有印尼特色, 菜色也十分惹味,一定會再次光顧! 由其係佢地個酒吧, 星期3 all night happy hour, 十分抵希望下次去Bali可以試埋佢地當地既Potato Head 再作比較

NASI GORENG UDANG
SIMPING SAMBAL DABU DABU
SATE AYAM BUMBU KACANG
GADO GADO KAUM
TERONG BALADO
IKAN BARRAMUNDI BAKAR SAMBAL DABU DABU
2017-07-19
Celebration