2023-12-13 132 views
呢排凍凍地,最好就係打邊爐。位於尖沙咀核心位置,厚福街H8大廈8樓全層。花膠雞湯滋陰養顏嘅花膠雞湯非常濃郁,花膠好大塊,數量亦都非常足夠,飲落有少少痴住個嘴唇。兩個人半隻雞非常足夠,當你飲完湯,服務員會過嚟幫我剪啲雞,細細舊,易入口,啲雞非常嫩滑好味。淨係飲湯,每人都飲咗三碗以上,真係超值!👍🏻👍🏻👍🏻頂級美國牛小排牛肉唔會切得太薄,食落好有口感,鮮嫩多汁。每一片牛肉都帶有細細嘅雪花紋路,油脂分布平均,牛肉味濃郁。胡椒豬肚貢丸爽口彈牙,入面真係有豬肚,再加入黑胡椒調味,非常惹味,推薦一定要食!👍🏻牛骨髓大約每條煮4分鐘,骨髓軟滑豐潤,食落質感特別。甘筍片唐生菜炸響鈴巨峰提子梳打,青檸梳打

花膠雞湯

頂級美國牛小排

胡椒豬肚貢丸

牛骨髓
大約每條煮4分鐘,骨髓軟滑豐潤,食落質感特別。

甘筍片

唐生菜

炸響鈴

巨峰提子梳打,青檸梳打