2017-09-26 1018 views
聞名不如見面的超特快早餐,非常出名的店,其特色就係快,靚,正,好彩朝早去,唔算多人,一個人,好彩即刻有位入得,但都全場爆滿,到食完出來,外面已經好長人龍,一坐低即刻有阿叔問我要咩,其實都冇咩選擇,就早餐,因為這店為了省時快速出餐,盡量減少餐款,讓客快點上餐,我一坐低點完餐,三分鍾不到,餐就到我面前炒滑蛋,真係炒得靚,所以我先影得靚,件包烘過,脆脆地通粉,湯底好飲,通粉都唔太硬唔太軟,岩岩好,火腿份量剛好點綴通粉,如果整体份量多d更好,整碟野都靚,賣相口感味道水平都比一般茶餐廳高,真係快靚正,不過食完見到門口長龍,如果唔駛排隊就可以考慮下再來

炒滑蛋,真係炒得靚,所以我先影得靚,件包烘過,脆脆地
早餐

2017-09-26