2020-11-16 53 views
個個都話自己係Number One! Burger Joys 不嬲都幾有名氣,之前吃過灣仔同埋中環嘅分店,食過都真係幾數一數二,確實名不虛傳!今日經開西環、突然又掛住....魚柳漢堡,賣相夠晒、分量亦都十足。魚柳好大塊,仲炸得超脆口,肉質鮮嫩。內層仲夾有番茄、生菜和洋蔥,咬一口,他他醬汁已經湧出來 ...好有口感!朋友係素食者,所以揀咗個蘑菇芝士漢堡,起初以為會係一用大啡菇製成,但原來係用切碎嘅蘑菇製成嘅蘑菇扒,煎得剛剛好,唔會出晒水亦都唔會好乾身。素食之選!驚喜之作!Burger Joyce另一吸引之處就係薯條種類選擇多,芝士、黑松露、蒜蓉、同辣粉薯條。但我每次都會order Tater Tots! 真係唔係度度都有得食,好有童年回憶!扭扭薯條也是必叫之選,唔需要加茄汁已經好好味。

魚柳漢堡,賣相夠晒、分量亦都十足。

扭扭薯條也是必叫之選,唔需要加茄汁已經好好味。
TakeAway