唔洗再排美心嘅燒肉乜喇 牛繁都可以一人燒肉一個餐包曬前菜 餐湯 飯同烏龍茶 啲肉嘅質素仲唔錯!🥩上級澳洲M9和牛腹肉、牛胸腹肉套餐($128/100g $178/150g)專登叫左一個全餐牌最高級嘅餐 都只係$128 已經食到和牛 仲有兩款 一款肥啲一款瘦啲 滿足曬一切需要 睇相就見到 和牛嘅油花幾咁吸引🥹🥹 唔洗燒太熟 兩面輕輕燒一燒 再放入口 唔洗多講 🤫🍱午市盛盒鹽醬元氣牛小排、味噌豬五花、柚子胡椒雞腿肉套餐($125)呢個餐係齊曬牛豬雞 非常豐富 牛小排當然冇頭先啲牛胸腹咁正啦 但豬雞絕對值得一食嫁 柚子味都幾出 雞夠嫩滑 豬五花醃得好香 薄片都好易燒 一個餐食曬豬牛雞 係大滿足嘅!順帶一提我覺得$18牛繁溫泉蛋飯係要加嘅!空口食都好正 飯素同海苔同溫泉蛋配搭非常夾🤓至於餐飲烏龍茶我覺得唔洗加錢配其他飲品都得 超大杯又無糖健康 除非你想飲啤酒就可以試試佢地嘅奶油啤喇🤤
唔洗再排美心嘅燒肉乜喇 牛繁都可以一人燒肉
一個餐包曬前菜 餐湯 飯同烏龍茶 啲肉嘅質素仲唔錯!

🥩上級澳洲M9和牛腹肉、牛胸腹肉套餐
($128/100g $178/150g)

🍱午市盛盒
鹽醬元氣牛小排、味噌豬五花、柚子胡椒雞腿肉套餐($125)