The Market

2020-01-22 1267 views
上星期日同家人去左hotel icon嘅The market 食tea buffet。高質又多野食🤤,3:15入坐食到5:15,用埋OpenRice coupon 抵食丫! 一入門口就見到超多甜品!侍應帶位後,我同家人就放低個袋馬上出去搵食🤣 出到去先見到開胃頭盤。鵝肝腸多士、蛋沙律包。。隔離重有幾款沙律(無影到)🙈海鮮冷盤有螺、龍蝦仔、蟹腳、藍青口同蝦五款。。刺身都有四款西式有pizza、焗長通粉中式除左點心、海鮮粥、重有片皮鴨甜品超多!除左蛋糕,奶凍、馬卡龍。。雪糕重有H同M字頭嘅都各有兩款、再加一款自家制榴連雪糕。。同埋我心目中嘅主角GODIVA雪糕。當然重有生果飲品除左果汁,重有港式奶茶同越南咖啡任飲 超多野食、重有麵檔、炭烤咖央多都值得一試精緻甜品。好睇又好食Godiva雪糕要食。奶茶香滑有茶味有驚喜

一入門口就見到超多甜品

侍應帶位後,我同家人就放低個袋馬上出去搵食
🤣

海鮮冷盤有螺、龍蝦仔、蟹腳、藍青口同蝦五款。。

刺身都有四款

西式有pizza、焗長通粉

中式除左點心、海鮮粥、重有片皮鴨

當然重有生果

飲品除左果汁,重有港式奶茶同越南咖啡任飲

超多野食、重有麵檔、炭烤咖央多都值得一試

精緻甜品。好睇又好食

Godiva雪糕要食。奶茶香滑有茶味有驚喜