年幾前曾經機緣巧合之下食過深水埗總店,覺得好好食😋,咁啱今日去開荃灣,就試吓佢分店。⭐️⭐️[重點]我哋叫咗Impossible 🍔 、日式咖喱豬扒飯🐷、同埋黑松露Burger🍔,另外再叫一個炸香芋番薯波波🍠。首先,Impossible Burger雖然係假肉🥬,但都非常之有肉味,同埋亦都有好多肉汁,令到人食到停唔到口🤤。而咖喱豬扒飯就好香咖喱味,個豬扒亦都炸得好香,想人一試再試😋。黑松露漢堡就正正常常,唔係太特別。估唔到嘅係我哋大家都一致認同,個炸番薯波波係最wow,佢甜得黎又唔係話好濟,識落嘅口感又好香脆,真係非常之好食🥰🥰🥰。⭐️⭐️總結黎講,水準keep到,仲要有驚喜,非常推薦大家去試吓😋😋😋

不可能漢堡
日式咖喱豬扒飯
黑松露漢堡
2021-09-19
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
不可能漢堡
日式咖喱豬扒飯