2017-10-26 179 views
朋友食過之後向我大力推薦 結果今晚就約埋一齊去試下~~環境好舒服 ,地方好適合同朋友傾計。第一個驚喜 佢個菜單都幾厚。初初我以為佢行類似居酒屋路線都係集中係嗰幾樣嘢食,但估唔到食物種類好多:沙律,刺身,壽司,手捲,飯麵,甜品, 小食,主菜,鍋物,全部都有!❤打開餐牌,估唔到價錢都幾 👌,大部份都唔過$100, 我哋決定樣樣都試下。溫泉玉子牛油果凱撒沙律 $55凱撒沙律加埋溫泉玉子 感覺好fresh~分量都唔少火炙黑松露三點三點= 左口魚,元貝,鵝肝上面再加黑松露。左口魚真係非常驚喜!✨出面好少食到,好滑,好香~~下次一定會再叫❕芝士厚燒玉子 本人好鍾意食玉子燒,唔知點解而家好似好難喺出面食到厚身好食嘅玉子燒,所以見到呢款係厚燒玉子燒即刻叫 再加埋芝士。 真係非常滿足!美國安格斯牛肉鍋 牛肉有番咁上下質素,唔係求其幾薄片,全部都好厚身,好夠牛味。 唯一美中不足係個湯底稍甜。麵豉燒日本米茄子見佢係人氣推介就試下,原來麵豉醬同茄子係咁夾。燒三文魚皮 第一次食燒三文魚皮,出面未食過,原來咁三文魚皮咁脆嘅, 完全冇腥味。銀鱈魚西京燒 銀雪魚一向都好滑,佢個西京燒汁較得好好。宇治抹茶芭菲 呢個亦係
朋友食過之後向我大力推薦 結果今晚就約埋一齊去試下~~

環境好舒服 ,地方好適合同朋友傾計。

第一個驚喜 佢個菜單都幾厚。
初初我以為佢行類似居酒屋路線都係集中係嗰幾樣嘢食,但估唔到食物種類好多:沙律,刺身壽司,手捲,飯麵,甜品, 小食,主菜,鍋物,全部都有!❤

溫泉玉子牛油果凱撒沙律

溫泉玉子牛油果凱撒沙律 $55
凱撒沙律加埋溫泉玉子 感覺好fresh~
分量都唔少

下次一定會再叫❕

芝士厚燒玉子
本人好鍾意食玉子燒,

安格斯牛肉鍋

美國安格斯牛肉鍋

麵豉燒日本米茄子

麵豉燒日本米茄子
見佢係人氣推介就試下,原來麵豉醬同茄子係咁夾。

西京銀鱈魚

銀鱈魚西京燒
銀雪魚一向都好滑,佢個西京燒汁較得好好。

宇治抹茶芭菲
呢個亦係一大驚喜 ,抹茶雪糕好好食,佢嘅配料有唔同口味既糯米團子亦非常👍~
值得為佢留肚。

整體嚟講:食物質素好唔錯,再配埋呢個價錢性價比非常高~
環境舒服,服務又唔錯,坐低想叫野食就即刻有人埋黎, 食完既碗碗碟碟都好快有人收。

一定有回頭🙌
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
西京銀鱈魚