2019-05-12 267 views
每次泥好到底,都一定爆場,但阿姐總可以找到位俾我地,唔使等,食物又好食,成日心思思想泥食。🥟🦐雲吞湯麵$30🥟🦐雲吞撈$39🦐🥕蝦子蘿白$30泥度既雲吞麵係我至愛,個麵食得出蛋香,又無鹼水味,個湯清甜不油不膩,我每次都會飲哂,但又唔口渴。至於雲吞,一口size,皮簿、蝦肉爽脆,同豬肉的比例剛好。如果偏向重口味,不妨試下雲吞撈。撈麵用蠔油撈好,一嘮麵再一啖湯,食得好爽好滋味😋😋 今日突然好想食蝦子,所以叫左蝦子蘿白。蝦子滿滿的鋪响蘿白上面,每啖都食都香香既蝦子,加埋蘿白的清甜,食到最後一舊我地要爭食 (失禮😂😂)除左雲吞,呢度既水餃都好好食,大家可以試下喔。

🥟🦐雲吞湯麵$30
🥟🦐雲吞撈$39
🦐🥕蝦子蘿白$30

除左雲吞,呢度既水餃都好好食,大家可以試下喔。
2019-05-12