CHEF STAGE de Eddy Chu

2020-09-10 302 views
今日雖然落住雨,不過同朋友夾到時間食午餐,好開心呀!店員都話我哋好好彩,因為坐咗一陣開始落大雨啦~第一次嚟到chef stage de eddy chu 食飯,我哋點咗兩份set lunch -西班牙黑毛豬同紐西蘭羊鞍。今日嘅餐湯係蟹肉湯,有啖啖蟹肉好正呀,好香好滑,味道仲超濃郁呢!仲有脆卜卜嘅蒜蓉包同沙律~上菜之後先發現套餐份量都好大份,黑毛豬肉質嫩滑又多汁,肉身厚度又適中,加埋蕃薯蓉,正呀。而羊鞍都好好食,平時好少食羊嘅我都忍唔住分咗少少嚟食, 啲羊肉仲一啲都唔羶,而且煮嘅時候封住肉汁,令到羊鞍保持軟嫩多汁呢~最後仲有甜品呀,今個lunch 好relax 呀!
蟹肉湯
田園沙律配意大利醋汁

仲有脆卜卜嘅蒜蓉包同沙律~
西班牙黑毛豬
紐西蘭羊鞍
最後仲有甜品呀,今個lunch 好relax 呀!
$170 (Lunch)
蟹肉湯
田園沙律配意大利醋汁