2023-08-12 439 views
回訪再回訪,覺得算係銅鑼灣幾好坐嘅Cafe,有正餐、甜品同飲品~Basao第一間分店係灣仔星街起家,以前每次食Lunch見到排長龍都無機會入去幫襯,衣家就多咗銅鑼灣同黃竹坑分店~如果鍾意茶味嘅朋友一定會好鍾意呢間店,因為大部分都以茶為主~啱晒唔飲咖啡嘅一群~🍵Rock Tea Latte ($45) 熱門必點岩茶牛奶,帶有淡淡嘅花香~🍰Lingia Tea Cake Roll ($52)大吉嶺紅茶蛋捲,入面有軟綿綿嘅麻糬,蛋捲上亦灑滿乾脆嘅茶葉,配搭埋一齊食更加香~除咗甜品仲有主食,可以同朋友坐低傾吓計食餐飯係一間幾好嘅選擇~而且無限時,又唔算好嘈,門口位亦幾打卡,所以行街行到攰都鍾意去飲杯嘢休息下傾下偈🤭⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 8/10服務: 8/10環境: 8/10打卡: 6/10CP值: 5/10推介值:7/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

味道: 8/10
服務: 8/10