2022-08-10
蘇媽·蘇媽 🇲🇾身為蘇媽忠實ғᴀɴs的我,知道沙田新城市廣場開咗間分店,即刻9秒9衝去試🐌🐌裝飾還是很漂亮✨是拱洞門設計,不過座位劃得幾密密麻麻,有點人多同逼🥹▻ 細雜錦肉骨茶🥘▻ 椰香咖央多士🥪▻ 馬來香蕉餅🥞▻ 美祿恐龍🧋🦕肉骨茶同咖央多士都係保持水準,但伏位係香蕉餅同美祿恐龍🥹香蕉餅太淋,食落係香蕉味既,不過味道不討好,而美祿我相信大家都有飲過,但依杯係有藥水味,個雪糕仲要無咩味,好奇怪感覺😢可能新店開張,需要啲時間去調整,啲店員態度都不是太好,我哋用apps攞咗飛,去到佢咁啱叫過咗我哋一張飛,我哋就問仲有無位,個門口店員話:「你哋過咗啦喎」,要我追問先肯比下一張枱我哋,個態度好唔情願咁,我知佢哋好生意,但都唔洗咁趕客吧😹總括來說,沙田分店令人失望(。 ́︿ ̀。)我會去番旺角既分店😺
▻ 細雜錦肉骨茶🥘
▻ 椰香咖央多士🥪