旺角創興抵食多選擇火鍋放題最近喺旺角創興廣場六樓發現咗一間幾值得推薦嘅海鮮火鍋放題,佢叫做日日涮。喺兩個鐘入面可以任食豬肉同牛肉,海鮮種類都有好多,分咗兩層,有龍蝦、蟶子、扇貝、蜆、蠔、大蝦、鮑魚、沙白等,非常鮮甜,海鮮要煮七分鐘,蒸完開蓋香噴噴,急不及待要食。龍蝦好多膏,肉質爽口鮮甜;蟶子蒸到啱啱好,唔會韌;鮑魚都幾大隻下,好正!喺等海鮮熟嘅期間,我哋出去拎咗啲熟食,有中華沙律,涼拌青瓜雲耳同麻辣蓮藕,可以頂頂肚餓。蒸氣焗熟哂啲海鮮,海鮮嘅精華流哂落下面個南瓜肉碎粥入面,大家一定要試下!呢度嘅刺身都比到驚喜我,有三文魚、八爪魚、甜蝦、鮑片、榮螺、希靈魚、吞拿魚、帶子、赤貝、油甘魚同𩶘魚,三文魚夠哂肥美;希靈魚好爽脆。火鍋配料除咗丸類之外,其他種類都有好多,有炸魚皮、大生根、響鈴、魚腐、芝士腸、魚蛋、芥末貢丸、芝士魚豆腐等等;蔬菜種類都有好多,有蘿蔔、銀芽、翠玉瓜、雞脾菇、南瓜等,好健康!呢度嘅飲品亦都係我見過最多嘅,有成廿二種。我就最鍾意飲蘋果梳打。甜品都有成八款,一定有款啱我食;最後食埋條雪條,就好滿足!
旺角創興抵食多選擇火鍋放題

甜品都有成八款,一定有款啱我食;最後食埋條雪條,就好滿足!

2019-10-09
2019-10-07 2127 views
超正超正呀!去到創興廣場上面,原來有任食海鮮蒸鍋同埋打邊爐,兩款都可以任食,兩小時真係超多選擇啊!海鮮方面有八款,包括:蟶子、元貝、海蜆、鮑魚、大蝦、蠔、沙白同扇貝,真係真材實料,蟶子好鮮甜,扇貝上面嘅粉絲都好有鮮味,啲湯汁熱辣辣。未開始食之前,大概需要等7分鐘,啲海鮮先會全熟,出邊飲食吧,仲有啲伴菜可以選擇,包括海帶、涼拌烏冬同埋涼拌蓮藕!居然仲有熱辣辣牛腩,香噴噴,配埋個白飯就岩岩好。大概過咗7分鐘海鮮全部都食得啦,分咗兩層,全部用蒸氣焗熟咗,鮮肉全部好白滑,食完海鮮之後仲可以食埋煲底既南瓜肉碎粥,粥水都好好飲。仲有自助醬料吧,我喪加蒜蓉同埋香蔥,yummy 👍👍最後仲加埋呢度嘅牛小排、肥牛同埋豚肉,可以任叫任食,都係每人$268咋,薄切牛肉紅當當,可以話係脂肪比例ok,雪花又均勻。擺落個鍋底度滾兩滾,食落去非常美味,每人胃口都變得好好,可以食一碟多,正呀。最後仲食咗佢哋嘅極上誘惑雪糕,試左楓糖合桃雪糕好有咬口,呢度竟然有韓國人氣雪條可以選擇,下次仲可以食埋任食刺身!
超正超正呀!去到創興廣場上面,原來有任食海鮮蒸鍋
同埋打邊爐,
兩款都可以任食,

大概過咗7分鐘海鮮全部都食得啦,

仲有自助醬料吧,我喪加蒜蓉同埋香蔥,
yummy 👍👍最後仲加埋呢度嘅牛小排、肥牛同埋豚肉,
可以任叫任食,都係每人$268

2019-10-03
性價比高嘅午餐 💜! We decided we could go for a premium option: 90 minutes, all-you-can-eat Australian Wagyu beef (Set C HK$218 pp) + Seafood Course A (+ HK$120 pp), it was a good decision! Seafood Course A (1 person portion) featured 1/2 lobster 龍蝦, 1 razor clams 聖子, 1 shrimp 大蝦, 1 shelled scallop 帶子, 1 oyster 生蠔, 1 mussel 青口, some cockels 蜆肉 Australian Wagyu beef, was quite good. It was less fatty than expected, and more chewy than expected, overall I thought it had a strong beef flavour and despite
Lobster  Platter

Australian Wagyu beef, was quite good. It was less fatty than expected, and more chewy than expected, overall I thought it had a strong beef flavour and despite the actual fat did not melt in my mouth, it was soft.

I must say, one of the best Beef Balls. Juicy, bouncy, flavourful

Ginger Pork Ball, was super rare and yum! Intense ginger flavour which exceeded my expectation, recommend to take from the appetiser and vegetable station outside!

From the bar outside which served vegetables and all kinds of appetisers for hotpot

2019-10-01
$420 (Lunch)
Lobster  Platter
  • 海鮮盛合
  • 澳洲和牛
  • 頂級牛小排
2019-09-20 139 views
宜家好多火鍋店,蒸氣火鍋也是一種選擇,因為比較健康同時又可以打邊爐,今日來到旺角日日刷食晚餐,整體來講我覺得普通,沒有伏,但亦沒話十分好,哈哈哈。首先,我們選擇的餐set係海鮮蒸氣火鍋加靚牛肉任食,價錢約350一位,酒水任飲。海鮮方面有龍蝦,蝦,鮑魚,聖子,蜆,扇貝等等,其他店有的這裡都有,味道正常,ok新鮮。唯一我覺得不足的係,個粥底唔得,好烯,大家知道蒸氣火鍋有粥底的,其實個粥底係精華,吸收好多海鮮的味道,但這個粥基本不算粥,算是湯,所以這裡我不太喜歡,本來想喝粥都沒咩粥,而侍應回應就係佢地個粥底係咁,吹佢唔漲。之後就係食牛同可以自助其他菜,款式都多既,呢度沒異議,醬汁方面不足的係沒有芫荽,喜歡芫荽的朋友可能要失望了。總體來講吾算抵食,除左粥底,其他都ok。

總體來講吾算抵食,除左粥底,其他都ok。
2019-09-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2019-09-14 234 views
第一次寫食評,因為依間餐廳令我「大開眼界」!!!!!!一入黎叫左個蒸海鮮餐 落完單我地就自然去左自助吧度拎下打邊爐嘅材料 點知 原來食蒸海鮮餐係唔洗拎野食住 咁但係唔拎都拎左啦咁咪放係枱上面囉 洗死咩?????無啦啦有個金髮男部長行過黎惡言相向 鬧我地做咩要出去拎野食,拎野食會阻住枱。下?咁你一開始唔講? 咁唔拎都拎左啦?係咪掉左佢?重點!跟本張枱就夠位擺 又冇阻住你地上海鮮 做mud9啫?咩服務態度?都算啦,入左黎都要食,以為依間野得一個員工咁差啦!點知... 到埋單啦,我地就打算拎張優惠劵出黎用。另一個灰色衫女經理又西口西面,話優惠券要一入坐就拎出黎,態度勁差咁同我地講:「下次唔比你咖啦!」我地心諗,你一開始又唔講清楚,鬼知呀?我地係你餐廳做呀?仲有!!!!!! 自助吧有曱甴,點睇?一句講曬,冇下次。態度勁垃圾,食物質素都普通。
第一次寫食評,因為依間餐廳令我「大開眼界」!!!!!!
仲有!!!!!! 自助吧有曱甴,點睇?
一句講曬,冇下次。態度勁垃圾,食物質素都普通。
2019-08-31 139 views
慶祝朋友返嚟香港,特登去咗食放題火鍋二合一嘅餐廳。入到去環境好大而且仲開到凌晨,非常方便放咗工去食。佢有鴛鴦鍋,可以根據唔同人嘅喜好揀唔同嘅湯底。我哋揀咗牛乳同埋壽喜燒,個湯底非常濃郁。除咗牛任叫,佢出邊仲有好多唔同類型嘅丸同埋小食可以揀。之後仲會每人送一杯Häagen-Dazs嘅雪糕👍🏻👍🏻
2019-08-22 149 views
夜晚收工去搵宵夜食又想打邊爐咁岩又行左黎旺角創興見到幾吸引又未試過就入黎試試見到出面張枱有自助自己夾既食物枱隔離係醬料區右邊就係甜品區係甜品隔離就係飲品依到飲品選擇都幾多竟然咁冷門既清涼爽/馬蹄爽都有整體上幾乾淨,空間感都夠闊落再講下食物啦出邊既自助區選擇望落就幾多不過大部分都係菜同丸類仲有d豆腐吖,麵類咁樣肥牛/豚肉/雞肉都係要落單既雖然都係任食,不過一開始就要你選擇食咩餐架啦,加$30仲可以任食刺身肥牛就好出色,反而豚同雞都無咁驚喜如果你係好鐘意肥牛既話,就岩哂你啦(我都差唔多食左4~5盤)刺身就一般水準,不過不失我個人覺得依間野值得一試,環境乾淨企理,食物質素不過不失,飲品非常多選擇,我覺得唯一可以改善既係員工態度,欠缺主動,有時舉哂手都扮睇唔到,我都知返左成日工都好攰既,不過可以再做好少少以上乃個人觀感
夜晚收工去搵宵夜食

右邊就係甜品
甜品隔離就係飲品
依到飲品選擇都幾多
竟然咁冷門既清涼爽/馬蹄爽都有
整體上幾乾淨,空間感都夠闊落

再講下食物啦
出邊既自助區選擇望落就幾多
不過大部分都係菜同丸類
仲有d豆腐吖,麵類咁樣
肥牛/豚肉/雞肉都係要落單既
肥牛就好出色,反而豚同雞都無咁驚喜
刺身就一般水準,不過不失

以上乃個人觀感

$150 (Last Night Supper)
於旺角區吃放題或火鍋,想必需預先訂位,但現在的環境下,比較容易訂到位,而當我們情緒鬱悶,不妨嘗試選擇自己喜歡的任吃放題,把情緒舒解出來,第二天便可從新出發。今晚在創興廣場選了這間火鍋任吃放題開餐,實行刷餐勁,讓心情平靜一點。火鍋店一層過,地方也頗大,坐位不會迫喼,食物區也很多種類選擇,熟,冷,熱,生,蔬菜,肉丸,飲品,甜品的也有,我們選了八寶蒸高峰($268) 先吃蒸海鮮,再任吃肥牛,豚肉放題,還加了$30 任吃魚生,其實我們眼闊肚窄,只吃了點點魚生,因吃其他食物已經飽晒。蒜茸蒸海鮮:龍蝦~新鮮,彈牙,啖啖肉,夠蒜香。聖子皇~鮮甜爽脆,Q彈。鮮蝦~爽身鮮味,多點蒜茸更好。吃完第一層,第二層馬上開始沙白~鮮味沒沙。鮑魚~腍軟度剛好,一點也不韌,鮑魚味濃。粉絲帶子~清洗乾淨,帶點煙韌,鮮甜。廣島生蠔~正常的蠔味。吃完這兩層,可以吃下面的南瓜粥,因粥底用作火鍋用,故會略稀。魚生盤,其中三文魚,甜蝦與螺肉有本身的鮮味,肉身有爽有軟,必須一提,芥辣醬沖上鼻,眼,極其過癮。我們還吃了牛腩(夠腍入味) ,青瓜雲耳(麻辣夠鹹) ,海草(要多吃,含豐富營養) 。肥牛~轉色便吃,腍軟有少許牛味。豚肉~嫩
於旺角區吃放題火鍋,想必需預先訂位,但現在的環境下,比較容易訂到位,而當我們情緒鬱悶,不妨嘗試選擇自己喜歡的任吃放題,把情緒舒解出來,第二天便可從新出發。

蒜茸蒸海鮮:

龍蝦~新鮮,彈牙,啖啖肉,夠蒜香。

聖子皇~鮮甜爽脆,Q彈。

鮮蝦~爽身鮮味,多點蒜茸更好。

吃完第一層,第二層馬上開始

沙白~鮮味沒沙。

鮑魚~腍軟度剛好,一點也不韌,鮑魚味濃。

粉絲帶子~清洗乾淨,帶點煙韌,鮮甜。

廣島生蠔~正常的蠔味。

肥牛~轉色便吃,腍軟有少許牛味。
豚肉~嫩滑好味,我們專追加豚肉吃。

試了未吃過的芥辣貢丸,少辣有菇味,當然還取了平常吃的丸類與大量蔬菜吃啦!

甜品
迷你的金沙濃朱古力蛋糕(濃香好味)
與雲石朱古力蛋糕(正常) 。

豆腐花,靚雪糕,飽餐後,讓我們達成釋放負能量的目的了!
2019-08-14
2019-08-10 106 views
環境舒適無得彈,抽氣去油去煙做得好飲品選擇多,甜品也不少仲可以自製綿花糖多款雪條任食,算係極高性價比既火鍋店近年完成了自助餐皇呢個任務寫了多間自助餐後,開始轉攻放題與火鍋類今次呢間價錢抵食。湯底8款,有鰹魚昆布湯,骨膠原雞湯,泡菜豬骨湯,日式壽喜燒,小魚蕃茄湯,日式和牛清湯,四川麻辣湯同日式豆乳。叫咗黑毛豬豚肉同雞腿肉。質素都唔錯,仲幾新鮮!呢度好啱一大班人嚟聚會,食物款式超級多,服務周到,我哋暢所欲言,胃口大開。
環境舒適無得彈,抽氣去油去煙做得好飲品選擇多,甜品也不少仲可以自製綿花糖多款雪條任食,算係極高性價比既火鍋店近年完成了自助餐皇呢個任務寫了多間自助餐後,開始轉攻放題火鍋類今次呢間價錢抵食。湯底8款,有鰹魚昆布湯,骨膠原雞湯,泡菜豬骨湯,日式壽喜燒,小魚蕃茄湯,日式和牛清湯,四川麻辣湯同日式豆乳。叫咗黑毛豬豚肉同雞腿肉。質素都唔錯,仲幾新鮮!呢度好啱一大班人嚟聚會,食物款式超級多,服務周到,我哋暢所欲言,胃口大開。
2019-08-07
Waiting Time
13 Minutes (Dine In)
2019-08-09 599 views
👋🏼order湯底系:骨膠原雞湯🦴同壽喜燒湯底呢間火鍋店第二次尼幫襯,上次試過呢到分享過$98特級美國肥牛非常抵食,今次諗住試另一款牛,$138美國頂級牛小排~👋🏼牛肉分4個級數:特級美國肥牛、美國頂級牛小排、澳洲和牛、日本霜降和牛🖐🏻對我而言牛小排嘅牛味的確比美國肥牛嘅肉更有牛味,肉嘅味道較重,同顏色上午比較深色,所以都明白差價嘅分別😵❌今次有叫番刺身放題,希望留意刺身唔新鮮問題有冇改善,點知都系嚴重唔得,同男友樣樣食左件就已經放棄冇再翻叫,咁就每位+$30,真系唔建議大家去試食物種類都系好多丸類蔬菜同菇菌類可以揀,仲有雪糕櫃、自製棉花糖機、甜品櫃放置唔同蛋糕糕點我就比較偏好佢嘅盒裝山水豆腐花嘅凍櫃,打完邊爐降下溫勁爽🤤🤭❤️今次食唔番佢上次個麻辣雞小食,但佢麻辣雲耳青瓜都唔錯🥰✍🏻整體來講牛系唔錯,價錢都唔會太貴但刺身尼講就真系有待改善,好多時肉質咬落去系散,好似爛肉咁而服務方面可能人手唔夠關係,好難搵要員工幫手落單/埋單,有待加強人手/培訓餐廳系環保♻️概念都唔錯,周圍都有宣傳落單紙上/橫額都做得幾好。由於上次服務同刺身方面都系咁,冇改進,只能比中評。🙋🏻‍♀️俾多啲機會唔同食店,只要

👋🏼order湯底系:骨膠原雞湯🦴同壽喜燒湯底

今次食唔番佢上次個麻辣雞小食,但佢麻辣雲耳青瓜都唔錯🥰

✍🏻整體來講

牛系唔錯,價錢都唔會太貴
刺身尼講就真系有待改善
,好多時肉質咬落去系散,好似爛肉咁

由於上次服務同刺身方面都系咁,冇改進,只能比中評。

🙋🏻‍♀️俾多啲機會唔同食店,只要樂意比機會,通常進步空間可以好大,時日有加會愈做愈好,香港人太健忘急速,對一般評價或要等既食店都唔會返轉頭,相信大家可抱着支持本地食店想法,成長對每間餐廳都十分重要,請一齊多一分抱容之心❤️。👍🏻
2019-08-08
$185 (Last Night Supper)
  • 頂級牛小排
2019-08-06 95 views
暑假梗係要同小朋友出街涮一涮,今日去左旺角日日涮,網上見到佢有炸物、刺身同多款甜品,所以去試下我地揀左美國頂級牛小排$248一個人,我覺得有d偏貴,好彩係樓下攞左$30coupon 可以減錢,牛小排ok唔怕好肥,不過食完第一輪後再order竟唔小心漏左單等左好耐,不過d員工其實好好人,因為一去到我小朋友覺得凍,但無帶外套,有位小姐將私家外套借俾我地👍🏻🙏🏻講返野食,有超多飲品選擇,我飲左韓國梨汁,有果蓉係入面其他火鍋料不過不失,正常日式火鍋配料,有refill,除左普通火鍋,果度仲有海鮮蒸氣火鍋,我見都好多人揀
講返野食,有超多飲品選擇,我飲左韓國梨汁,有果蓉係入面
冷盤
2019-08-04
2019-07-15 159 views
其實本身好鍾意打邊爐…不過而家去散叫打邊爐…郁下都話$500落樓…仲要都係食下牛肉…餃呀…丸呀…海鮮都無…所以有時都會去試下d任食止下癮😝…起碼封左頂…唔會埋單時嚇一跳😂😂今次試左創興既日日涮…佢好似日本連鎖店咁…首先揀左牛肉同湯底…其他火鍋配料就自助形式。仲有刺身任食😍😍…而且飲野種類有好多選擇首先湯底點左骨膠原雞湯加小魚蕃茄…牛肉要牛小排…重有海鮮拼盤…有龍蝦…蟹…海蝦…扇貝…鮑魚…等等第一輪上會有牛小排…美國肥牛…豚肉同雞肉…食完可以再order...肉類黎之前…梗係點D刺身食住等…點左幾轉…三文魚…甜蝦…希靈魚…帶子…樣樣都試下…樣樣都好新鮮…😋牛肉到左就開始打邊爐…牛小排就好有牛肉味…質感強D...美國肥牛就香d同腍d…其實豚肉雞肉都唔差…不過身為牛魔王梗係點多d牛肉啦…除左牛肉外…其他火鍋配料都有好多選擇…尤其最鍾意嗰隻wasabi丸…食到好飽…只留少量空間食埋杯Haagen dazs同Movenpick雪糕…同玩左自己整既綿花糖…😂😂😂整體食物質素唔錯…服務都好好…尤其再order都好快又無漏單…

首先湯底點左骨膠原雞湯加小魚蕃茄…牛肉要牛小排…

重有海鮮拼盤…有龍蝦…蟹…海蝦…扇貝…鮑魚…等等

2019-07-14 131 views
今日係樓下見到有人promote,星期五嘅食肆繁忙日子,最便宜只需要$178一位,於是我就被價錢吸引左上去。大概八點左右入座,冇咩人等位,一開始環境都覺得幾好,但係發覺係一人鍋台,即刻冇曬mood ,餐廳其他share鍋嘅台都full 曬,咁唯有照食。一坐低,我真係唔知個老闆係唔係左撇子,所以個爐固定左係右手邊,咁用右手夾嘢食嘅人未好唔方便咯!下下夾嘢食都要遞高隻手,驚隻手碰到個爐邊,好,我當老闆係專門照顧左撇子嘅朋友仔啦,算。首先叫左個刺身食,有數十種常見刺身,吞拿魚係唯一敗筆,叫左四五輪,輪輪嘅吞拿魚都有渣,咁一定唔係部分批次品質問題啦,唔知餐廳會唔會入d 好少少嘅吞拿魚呢?其他刺身都ok 正常嘅。食左大概一個鐘 ,全場座無虛席,重點來了,火鍋店最大棹忌就係冷氣唔夠凍,抽氣系統唔夠勁,好心老闆明知個場咁多個爐,抽氣可唔可以多d ?加上樓底又高,可唔可以抽氣吊低少少?雖然有可能影響餐廳美觀,但係客人我就越食越頭暈,根本好似個腦窒息咁。我深信其他客人都一樣遇上同樣問題,我同朋友仲要坐最角落頭位置,真係頂唔順!其實老闆 或者經理自己可以試下最繁忙嘅時間坐低用餐 帶入客人角色 就會發現好多
好,我當老闆係專門照顧左撇子嘅朋友仔啦,算。
唔知餐廳會唔會入d 好少少嘅吞拿魚呢?
其他刺身都ok 正常嘅。
食左大概一個鐘 ,全場座無虛席,重點來了,

其實老闆 或者經理自己可以試下最繁忙嘅時間坐低用餐 帶入客人角色 就會發現好多問題
如果要做火鍋生意 最基本嘅呼吸問題都解決唔到,無論你d 日本和牛幾出色 刺身幾新鮮,客人都唔會再回頭

2019-07-05
2019-07-13 102 views
嚟到旺角,由於女朋友仔好鍾意食火鍋,又好似食刺身喎,所以嚟講我哋就喺旺角入邊揀咗間餐廳,可以滿足曬兩個願望。今次我哋揀咗特級美國肥牛火鍋,在額外加咗30蚊要任食刺身。湯底要咗昆布同埋番茄。昆布湯底味道好出,而且偏甜,番茄湯底就普普通通啦。首先係任食嘅肥牛,唔知係咪我哋揀左最低級嗰隻肥牛,真係一般般,睇圖片都見到肥肉比例都幾多下,食落都還好啦,所以我哋只係食咗一碟。另外佢仲有豬肉同雞肉嘅,打完豬肉比牛肉更加好食,冇乜肥肉之餘仲好嫩滑,所以我哋叫加多咗啲豬肉嚟食。第二個重點嚟喇,就係海鮮拼盤。有龍蝦,鮑魚,扇貝,海蝦,蟶子,青口,蟹等等。當然,任食放題嘅海鮮嘅質素都唔可以有太高嘅期望,不過老實講,200幾蚊有海鮮食都算唔錯個喇。跟住到刺身喇。刺身嘅質素真係有啲參差。餐廳會先畀咗一杯是日推介嘅刺身,入邊啲刺身係正常嘅放題水平,三文魚,希靈魚,墨魚片等等。不過加單嘅時候噩夢就嚟喇,我哋叫咗吞拿魚,吞拿魚好多根,真係你唔會想夾第二件嚟食。丸類蔬菜等等可以出邊攞嘅,我就唔過別講喇。最後餐廳有甜品櫃,款式都幾多,雖然質素平平,冇乜邊件特別好食或深刻,但放題嚟講我都覺得有交待嘅。

丸類蔬菜等等可以出邊攞嘅,我就唔過別講喇。

Around每位$100-350好評。第一次去呢間食店,價格同食物質素分左唔少級別,幾易迎合大眾所需,一d餐廳例如牛陣、牛角,主力賣牛既地方一樣會分級數比唔同客戶去選,概念非常貼心例如牛肉分左4個級數:特級美國肥牛、美國頂級牛小排、澳洲和牛、日本霜降和牛小編今次揀左最平時段23:00後入坐同最平既特級美國肥牛$98,試一試最底質素如何order湯底系:骨膠原雞湯🦴同壽喜燒湯底🛠餐廳設計用唔少橙黃色燈光,坐位好闊落,而且枱既數量都唔少,特別系取食物既區域掛左大布,寫左:請勿浪費食物,食得晒先拎,餐廳環保♻️概念清晰既覺得刺身唔系話十分好食,但佢地熱盤反而比到驚喜,有一味麻辣風味既雞系佢地店員推介我地試下,真系麻同辣都配合得好好,再試埋其他小食都不過不失,所以系滿意既服務態度良好既,中途有唔記得左我地點左既雞蛋,但小錯小誤值得原諒,何況有店員系我地唔知點揀情況下所出推介,主動性唔錯👍🏻湯底方面都唔錯既,美國肥牛同我地一般市民去超市認購既肥牛差唔多質素,對於$98呢個價位放題黎講超值,其餘配料同配醬都十分充足,甜品食過亦可接受,下次如果再回頭應該會嘗試更高質量既牛肉作對比
Around每位$100-350

order湯底系:骨膠原雞湯🦴同壽喜燒湯底

🛠

覺得刺身唔系話十分好食,但佢地熱盤反而比到驚喜

骨膠原雞湯同壽喜燒湯底
美國頂級肥牛