6 day(s) ago
🧭凱薈•尖沙咀🍴尖沙咀彌敦道100號The ONE 17樓最後成日係網上見有點心放題,咁岩今次見kkday 有做優惠,即刻試吓 過下點心癮😛120分鐘仼食點心加片皮鴨🦆經kkday book枱,仲有每人送既燉湯!好正🤤真材實料既老火燉湯!一黎到,就梗係乜都叫左一轉先啦🤭最先 就係片皮鴨,鴨肉多過皮🤣但都可以接受。至於皮有小小失色,雖然夠熱,但係都係有小小膠膠地咁🙂↕️點心時間🍚都會好快就一次過上哂啲點心,應該係每次一次過蒸成枱既野食。全部都係熱辣辣出爐燒賣,腸粉都好食,我地一人一份灌湯餃都好大隻 係湯水小左啲啲。。。但係包類同粉果麻麻地,懷疑係個面粉一般。自助吧🍤🍛上面有一啲炸物,一啲冷盤,都多種類選擇。亦都有澱粉類,炒飯,炒麵同銀針粉甜品: 紅豆沙 唔太甜,合格🤭環境🌝一上到係有見到維港景既,但未必會安排你坐窗邊位。如果唔係同一般酒樓差唔多。只係佢空間闊落,唔會坐到好貼。服務好一般,會一直話重複左幾次呢樣份量好多好多,食唔哂架你地。我地話食得哂食到,都唔太好服務。然後其實出到黎每樣份量都唔多 岩岩好。🙄#hongkong #hongkongfood #foodstagram #foo
尖沙咀彌敦道100號The ONE 17樓
120分鐘仼食點心加片皮鴨🦆
經kkday book枱,仲有每人送既燉湯!好正🤤
真材實料既老火燉湯!
一黎到,就梗係乜都叫左一轉先啦🤭
點心時間🍚
但係包類同粉果麻麻地,懷疑係個面粉一般。
自助吧🍤🍛
上面有一啲炸物,一啲冷盤,都多種類選擇。
亦都有澱粉類,炒飯,炒麵同銀針粉
甜品: 紅豆沙 唔太甜,合格🤭
環境🌝
#hongkong #hongkongfood #foodstagram #foodie #tsimshatsui #香港#覓食 #香港美食 #九龍 #尖沙咀#酒樓 #港式 #點心 #片皮鴨#仼食#燒賣#蝦餃#馬拉糕#腸粉#紅豆沙