2024-04-02 274 views
最鍾意試新嘢,今日朋友生日咁多人梗係食串燒啦!一早book咗呢間餐廳知道啲串燒抵食又好食,於是今日就book咗呢間啦!唔試唔知,一食果然10分驚喜!🙀🙀🐠🐟🐬🐬🐟🐠先嚟一個串燒拼盤!餐廳非常特色,⭐️佢係有個爐自己擺啲串燒上去,就會轉轉轉咁樣燒嚟食啦!懶人必倒之地🌈!海鮮拼盤材料新鮮,亦都有好多款唔同嘅海鮮喺上面🐠🐟🐟🐬有我最鍾意嘅白鱔啦,青口,扇貝,花甲,魷魚,魚蛋!全部都係我嘅至愛!海鮮拼盤必叫😀!🤓 🧮滷水拼盤亦都係串燒之外嘅唔錯選擇🤎滷水嘅汁非常入味,紅腸好味💖豬耳爽口彈牙💜!如果鍾意食滷水嘅朋友一定要叫啦!❤️‍🔥話明海鮮盛宴,燒蠔點少得呢! 🦪非常肥美,一見到已經口水直流!加上串燒嘅風味好食到唔知講乜!除咗seafood之外,串燒嘅種類亦都有好多!選擇困難症嘅我哋都叫咗好多其他串燒🔥🔥🔥有金沙骨啦🎈多春魚🎈煙鴨胸🎈樣樣都好好味!最後最後,一定要講就係晚市仲會每位送鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌!!!鮑汁超濃郁,好似出面啲高級中菜餐廳食嘅一樣!估唔到食串燒嘅呢間餐廳,都有食得食呢啲咁高質嘅鮑魚鵝掌!真係最最最最最後啦!就當然唔少得甜品啦!❄️❄️黑牛沙冰。勁懷舊!就係可樂加雪糕加沙冰!呢個配搭非

真係最最最最最後啦!就當然唔少得甜品啦!❄️❄️黑牛沙冰。勁懷舊!就係可樂加雪糕加沙冰!呢個配搭非常之好,又唔會好甜,凍冰冰幾過癮!

總括嚟講,食物質素極高,價錢合理💟,服務態度親切有禮!我下次一定會再嚟!🙌🏼🙌🏼
2024-03-26 262 views
Recently visited this all-you-can-eat barbecue restaurant that left me thoroughly impressed. With its wide variety of food options, including BBQ pork, oysters, scallops, mussels, veggies, and desserts, it truly offers excellent value for the money.Aside from the main dishes, this place also boasts an impressive selection of desserts. From decadent cakes to ice cream, there was something to satisfy every sweet tooth, ensuring a delightful end to the meal.There are motors on the grill where you p

There are motors on the grill where you place the skewers on it and it will auto rotate to ensure food is evenly cooked which saves a lot of effort.

If you’d love to skip all the work, this place provides the convenience of serving cooked food for those who prefer to indulge in the delicious flavors without the need to grill the food themselves.
2024-03-12
2024-03-25 194 views
今日去咗觀塘食飯!仔仔生日,佢勁鍾意食朱古力,就黎呢間野食😎💥兒童限定 朱古力火鍋。🍫朱古力火鍋勁多配料。有生果棉花糖,手指餅。提子超大粒!提子點朱古力都係第一次! 哈哈好似貴族咁💍我個仔都食得好開心!🐱溶咗嘅朱古力真係超正囝囝都忍唔住係咁舔個匙羹!我仲同佢講你唔好舐晒啲朱古力🐶啦可以用嚟掂啲嘢食㗎哈哈!餐廳🎏都10分貼心,每個小朋友入場都有玩具送🛍️我個仔仔就有呢個啪啪啪手嘅玩具啦哈哈哈佢真係超開心呀,見到佢咁開心我都感到非常恩惠!餐廳都幾多gimmick喎,除咗小朋友玩具大人都仲可以抽獎添抽咗嘅優惠可以即刻食用🌞!超正,抽到新鮮白鱔燒完出嚟之後白鱔啖啖肉又唔大多骨好味!今晚食咗勁多串燒啊,有👨‍👨‍👧‍👦金沙骨啦車厘茄啦煙鴨胸仲有多春魚!晚市每位送鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌。🙎🏽‍♀️鮑魚超彈牙鵝掌好腍朔晒啲汁Yummy Yummy。浦燒飽魚一隻 + 珍寶帆立貝一隻。今日仲玩埋抽獎。好好彩喎,抽到鮑魚同埋帆立貝!超大隻

2024-03-21 230 views
亮點1✍🏻晚市每位送鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌呢碟小菜匯集佐鮑魚、花菇同鵝掌,全部都係頂級菜品,每款兩件,味道層層鮮香,口感細膩,咸鮮既鮑魚肉質緊實,與之相呼應有香氣四溢既花菇,鵝掌亦係肉質鮮嫩,滋味醇香,不能自拔!亮點2👁️Tag social media 就可以無限追加扇貝扇貝雖然係無限追加,但絕對唔會馬虎,隻隻新鮮甜香,爽口彈牙,肉質細嫩,口感完美!亮點3🦷串燒ssss(包括但不限於燒蠔,燒車厘茄牛柳串)燒蠔既蠔肉好肥美飽滿,帶出海鮮既鮮美滋味,爆汁咸鮮,而烤熟既車厘茄同牛柳就完美地襯托出香甜與嫩滑,牛柳肉質亦軟嫩!亮點4🦵🏻白雲雞腳白雲雞腳緊實有嚼勁,好有咬口,作為小食解嘴絕對係一個美味享受!而且依家仲做緊新春大抽獎,抵到無朋友!
亮點1✍🏻晚市每位送鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌
亮點3🦷串燒ssss(包括但不限於燒蠔,燒車厘茄牛柳串)
亮點4🦵🏻白雲雞腳
而且依家仲做緊新春大抽獎,抵到無朋友!
2024-03-19 271 views
最近呀媽介紹觀塘有間串燒店唔錯,裝修又靚又光猛,於是放工約埋家姐同呀妹4個人一齊去試試廚師推介嘅沙冰🍨連呀媽都大讚既黑金剛脆皮雪條🍦,係牛奶味,最美味係中間有士多啤梨果醬!奶滑再帶有甜甜嘅士多啤梨味超級回味,仲有馬卡龍同泡芙伴牒超級豐富🫶🏻鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌✋🏻免費送架❗️每位都送。首先賣相超吸引。色澤鮮亮,花茹肉質香口,鮑魚入口彈牙,鵝掌非常入味,真係好好味。😸鮑魚與帆立貝🐚只睇賣相已經覺得好好味。優勝之處係抽獎送,非常有節日氣氛!入咗之後員工會拎抽獎箱過嚟,每人可以抽一封。我哋好好彩抽到我哋鍾意食嘅,係鮮味十足嘅鮑魚同帆立貝啊😻Tag 社交平台仲有扇貝送🤟🏻賣相新鮮,無雪藏味道,而且肉質口感都非常彈牙,淡淡都係酸甜嘅海洋風味,令人回味無窮!😼真係十分之抵食!原來4人或以上嚟慶祝生日,仲會送海鮮拼盤,下次要約朋友再過嚟食先得啦😽

2024-03-19 200 views
屋企人之前一直都好想食串燒,今次上網睇到有一間串燒店喺觀塘非常多人推介,環境又好舒服既餐廳-巴巴串。超有氣氛,新年有得抽利是🧧,而且送嘅禮物都好豐富,有鮑魚、帆立貝、水果茶等等……🙌🏻海鮮拼盤,呢個真係一大驚喜!其實今次係特別來同爸爸慶祝生日,冇諗過你慶祝生日會有海鮮拼盤贈送!🤝🏻 仲要拼盤有大魷魚、墨魚咀、新鮮白鱔、大扇貝、大蜆,真豐富!海鮮拼盤一上枱嘅香氣,令我哋立即喵少啲海鮮嚟食,食落口感柔滑,每一啖都好滋味,絕對不能錯過❤️有驚喜~鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌係送架!鮑魚肉質鮮嫩多汁,帶有好滋味既海洋風味,口感豐富。調味恰到好處,花菇炆到好入味,鵝掌好食到令人停不了口💚青口有濃厚嘅海鮮味,帶有海既鹹香味,肉質順滑,而家諗起都流晒口水💙浦燒飽魚🥰係新年抽獎送既✌🏻口感好爽滑,仲有超濃郁嘅浦燒香味,一咬落肉汁流出,每一啖啖都令人流哂口水,真係要回頭再食💕
2024-03-19 161 views
我地一行3人黎到,每人都試唔同款既串燒,今次主打係會有利是抽獎環節⁉️全日全時段進行✅️每枱每位均可參加抽獎一次🥳果然值得一試呀!味道:😍 😍😍😍😍擺盤:😍😍😍😍😍服務:😍😍😍😍😍位置:😍😍😍😍😍首先是浦燒飽魚,魚肉鮮嫩多汁,外皮燒得香脆,內裡保持著豐富的魚肉口感。晚市套餐中的鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌更是讓人驚豔。鮑汁的濃鬱口味與鵝掌的嫩滑質感相得益彰,花菇和鮑魚的香氣融合在一起。海鮮拼盤是系生日送既。大魷魚、墨魚咀、新鮮白鱔、大扇貝和大蛤蜊一起構成了豐富多樣的海鮮盛宴。鮮美可口,新鮮度一流。此外,魚蛋、墨魚丸和牛丸,它們口感鮮嫩,味道濃鬱,增添了更多的口味層次。

味道:😍 😍😍😍😍
擺盤:😍😍😍😍😍
服務:😍😍😍😍😍
位置:😍😍😍😍😍
2024-03-19 143 views
諗唔到朋友生日食咩好❓不如試吓串燒放題啦🐵依個串燒放題性價比極高,一個價錢任食幾十款串燒,加埋海鮮&炸小食&涼拌小食等等,一次過滿足晒你幾個願望👍🏻🪄海鮮拼盤|送俾壽星仔食,大蜆、大魷魚、墨魚咀、新鮮白鱔、大扇貝,質素唔差🙈特別係白鱔燒嘅時候魚油滴哂出嚟,好香好吸引🤟🏻🪄鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌|一人一碟唔洗爭🙉 鵝掌加上鮮味滿滿嘅鮑汁,啜哂啲汁又啜骨,串燒放題店嘅炆鵝掌竟然做到咁出色👏🏻🪄串燒|平時食串燒都少貴又唔飽,今晚可以瘋狂仼食,火爐猛所以燒嘢食嘅速度都好快,想食即叫即燒串燒唔洗再靠人🤟🏻
2024-03-16 213 views
✨120分鐘任飲任食串燒放題 $238餐廳主打串燒,仲有多款小食、炸物、甜品、飲品任食任飲。串燒爐火力大而且均勻,燒嘢食嘅速度好快。我哋當日(14/3)去食仲有得like Facebook送扇貝放題。自助區嘅串燒/海鮮比較推介紐西蘭羊肉、叉燒串、雞中翼、蜆。✨紐西蘭羊肉肉質嫩滑,唔會好重羶味。不過京葱要燒耐少少先冇咁硬。✨叉燒串肉質軟熟,麥芽糖甜味滲晒入去。✨雞中翼可以自己加醬燒,燒耐啲雞皮勁香。✨蜆我見好多人都係大大碟拎返位。蜆肉幾大隻同埋冇沙。自助區仲有多國料理,mini burger🍔最受歡迎。Refill得快不過太多人拎,我哋到食飽先見到😭。唔想成日捕住自助區有咩食,仲可以入紙order小食。比較推介:✨金菇肥牛卷燒得好均勻,肥牛配甜味燒汁好夾。金菇完全冇青味。✨京葱嫩雞串雞肉真係好滑。京葱都燒到腍身唔辣,比起自己燒好食得多。✨炸雞翼懶得燒可以直接order。係冇得輸嘅CP單骨雞翼。嘢食款式好多而且吸引,食到飽都未試晒想食嘅款式,有啲似食自助餐嘅感覺。

✨120分鐘任飲任食串燒放題 $238

自助區嘅串燒/海鮮比較推介紐西蘭羊肉、叉燒串、雞中翼、蜆。

✨紐西蘭羊肉
肉質嫩滑,唔會好重羶味。不過京葱要燒耐少少先冇咁硬。

✨叉燒串
肉質軟熟,麥芽糖甜味滲晒入去。

✨雞中翼
可以自己加醬燒,燒耐啲雞皮勁香。

✨蜆
我見好多人都係大大碟拎返位。蜆肉幾大隻同埋冇沙。

✨金菇肥牛卷
燒得好均勻,肥牛配甜味燒汁好夾。金菇完全冇青味。

✨京葱嫩雞串
雞肉真係好滑。京葱都燒到腍身唔辣,比起自己燒好食得多。

炸雞
懶得燒可以直接order。係冇得輸嘅CP單骨雞翼。

2024-03-15 167 views
最近有鋪想吃串燒的癮起見到有人在社交平台推薦,決定試試這間無火串燒放題除了肉類、海鮮外,亦有熟食、甜點選擇選擇好想吃的食物後便能坐定定使用懶人最愛嘅自轉式串燒等開餐~𓂅 120分鐘串燒放題 ( HKD 238 )食物方面,我們覺得雞肉是最出色的☺️而牛肉則吃落比較韌,質素有進步空間加配了✨美國極黑和牛肩胛肉眼✨ ( HKD 40 ) 十分巨型,而且肉質不差、肉身紅潤且肥瘦均勻另外分享店家嘅社交平台仲可以任食扇貝總體而言,餐廳食物種類都豐富、質素合格👌🏻如果同多幾位朋友嚟有更多著數尤其是慶祝生日🥳 / 帶小朋友到訪使用電爐自轉都少見,而且環境無咁重油煙味推薦比有興趣嘅朋友嘅~
最近有鋪想吃串燒的癮起
見到有人在社交平台推薦,決定試試這間無火串燒放題
除了肉類、海鮮外,亦有熟食、甜點選擇
選擇好想吃的食物後便能坐定定
使用懶人最愛嘅自轉式串燒等開餐~

𓂅 120分鐘串燒放題 ( HKD 238 )
食物方面,我們覺得雞肉是最出色的☺️
而牛肉則吃落比較韌,質素有進步空間
加配了✨美國極黑和牛肩胛肉眼✨ ( HKD 40 )
十分巨型,而且肉質不差、肉身紅潤且肥瘦均勻
另外分享店家嘅社交平台仲可以任食扇貝

總體而言,餐廳食物種類都豐富、質素合格👌🏻
如果同多幾位朋友嚟有更多著數
尤其是慶祝生日🥳 / 帶小朋友到訪
使用電爐自轉都少見,而且環境無咁重油煙味
推薦比有興趣嘅朋友嘅~
2024-03-07
2024-03-12 229 views
呢間放題用既🔥燒烤爐🔥系自動旋轉的,呢個懶人設計真係好方便,慳到好多睇火嘅時間👍🏻啲嘢食仲冇咁易燒燶👍🏻👍🏻燒烤食物方面:雞🐓牛🐮豬🐷綿花糖🍬🧄蒜茸多士🥖海鮮🦪粟米🌽香菇🍄等等大部份燒烤必備嘅嘢食,佢都有👍🏻爽🫰🏻叉燒🐷本身調味已經唔錯,加多2轉🍯蜜糖去燒真係正到冇朋友😍蜜糖冬菇🍄同重牛油蜜糖蒜蓉包都系唔食唔得😍調味料亦好齊全,牛油、辣椒粒🌶️蒜茸🧄孜然粉、辣椒粉、蜜糖🍯呢啲燒烤標配-定有,就連沙嗲汁、茄汁🥫鼓油、老干媽、胡椒粉、醋、鹽🧂、芥末都有😂😂仲可以任加,想自制咩風情口味嘅串燒都得👍🏻等緊d野食燒熟既期間,出面仲有d熟食可以拎入嚟食住先😂唔使餓住等👍🏻👍🏻👍🏻有臘腸、金菇肥牛卷、蒜蓉焗𧐢、牛舌、蝦片、雞翼、中式湯等等..最估唔到系有燒大鱔🐟同乳鴿🕊️燒大鱔外脆內嫰啖啖肉😍😍乳鴿又夠哂香脆嫩滑,平時出面散叫-串/隻都唔平,系呢度食野真係輕輕鬆鬆就回到本😂😂飲品方面:選擇都幾多,啤酒汽水🍋檸檬茶無糖茶🍵果類固然有,估唔到有氣無糖青檸水都有,真係好清爽解膩👍🏻甜品方面:都幾多款,水果🍉、豆腐花、啫喱、布甸🍮、芝士蛋糕🍰、馬卡龍、泡芺等等..最開心係見到個雪糕櫃入面d雪糕🍦有好多種口味;抹

燒烤食物方面:

雞🐓牛🐮豬🐷綿花糖🍬🧄蒜茸多士🥖海鮮🦪粟米🌽香菇🍄等等
蜜糖冬菇🍄同重牛油蜜糖蒜蓉包都系唔食唔得😍

飲品方面:

甜品方面:

最開心係見到個雪糕櫃入面d雪糕🍦有好多種口味;抹茶🍵、朱古力、🧋奶茶、榴連味..仲連阿波羅既香印青提雪條、甜橙🍊雪條、榛子朱古力🍫雪條都有😍😍真係超滿足😌

2024-03-11 231 views
太耐冇同朋友一齊食飯,前晚就去咗巴巴串食嘢🫶🏻🫶🏻🫶🏻黑色嘅墨魚丸😍非常吸引,切咗一半之後就更加容易燒熟,同埋燒得更加均勻,呢度嘅丸子燒完之後食落都彈牙😜。😍紅腸燒到外皮有啲脆,好食!泰式雞肉調味做得非常之好,燒完之後好入味😚,啖啖肉真係冇得頂,當然啲牛肉都係好好食啦,牛味超級香😘!小盆菜只要夠四個人以上就可以有,真係一個非常之豐富嘅盆菜😊,入面竟然有齊蘿蔔,大蝦,芋頭,蠔豉,魚旦,花膠,帶子。啲花膠仲要真係好滑,蘿蔔又好清甜,係好好食嘅盆菜😝。
太耐冇同朋友一齊食飯,前晚就去咗巴巴串食嘢🫶🏻🫶🏻🫶🏻

😍紅腸燒到外皮有啲脆,好食!
2024-03-11 138 views
琴日同個fd 行山,落山既時候經過呢間餐廳,被超級香既燒烤味吸引左,所以就入去食埋野先走。入座之後,會有員工拎住抽獎箱過嚟,原來每台都可以抽獎一次,我地就抽中左浦燒飽魚,好有誠意啊。🖤雜果沙冰🖤,味道清新、口感豐富。水果的天然甜味和多樣的口感為沙冰增添了豐富的層次感,帶來了愉悅的味覺體驗。🖤浦燒飽魚🖤味道濃郁而美味。魚肉烤制後外皮酥脆、內部鮮嫩多汁,散發著獨特的烤燒香氣。🖤鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌🖤鵝掌的嫩滑質感與鮑汁的濃郁口味相得益彰,個個都大贊呢個。🖤聖女茄、秋葵、脆肉瓜和冬菇🖤聖女茄和秋葵提供了豐富的纖維和維生素,脆肉瓜則帶來了清脆的口感和獨特的風味。🖤首先要提下呢度既食物全部都系新鮮每日製作,而且不會有任何調味,保證食物既原味,同時保證左食物既新鮮程度,大家都可以安心食用架!
2024-03-11 118 views
👭觀塘出左名有好多美食,果日同好閨蜜係附近學瑜伽🧘🏻♀️🧘🏻♀️️,之後搵間好餐廳補充體力👯♀️,今次決定試下新野,呢間串燒都好特別,而且好多野食,就入左去。###中華沙律💙超級推介!超級好味!惹味之餘都保留鮮味。###鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌💛鮑魚味道香口,食落好脆好彈牙,加檸檬汁酸甜解膩。鵝掌就非常入味,夠淋,慢慢既膠原蛋白。###浦燒飽魚一隻 💕抽獎送,用特別醬汁炒過同埋煮過,肉味濃厚,口感十足。###新鮮白鱔串💙呢個肉好彈牙,而且肉質非常新鮮。###青口,蜆💜肉質結實,唔會腥。呢間餐廳食物質素高服務好,是抽獎環節都好有趣,我地都食得好開心每枱每位均可參加抽獎一次🥳值得再光顧!👭
###中華沙律💙超級推介!超級好味!惹味之餘都保留鮮味。
###新鮮白鱔串💙呢個肉好彈牙,而且肉質非常新鮮。
###青口,蜆💜肉質結實,唔會腥。

幾年前喺韓國食過串燒放題😂就咁放啲串燒喺部機由佢慢慢轉,光明正大嘅等食mode😇知道觀塘有一間巴巴串串燒,價錢唔貴,串燒癮起都係一個唔錯嘅選擇!🌟120分鐘串燒放題‼️個凍櫃入面有好多款已經串好咗嘅串燒,必食叉燒!!(我諗自己一個人都起碼食咗6串🤣)甜甜哋,好好食😋之後有啲午餐肉、腸仔、豬腩肉、泰式雞、菠蘿、鴨胸肉、粟米、萵筍同海鮮等等,真係好多選擇🤣同埋棉花糖都係一定要食!同bbq嘅口感一模一樣‼️等待串燒熟嗰陣,出面都有啲熟食區,有漢堡,豬頸肉,咖喱魚蛋,蝦片,炸魚皮等等🫣唔使餓住等!仲有海量嘅飲品提供,完全可以大吃大喝~‼️坐低咗仲會有3張小食紙,係可以order唔同嘅嘢食,全部都係即叫即整~🌟金菇肥牛卷係必食!滿滿嘅醬汁,金菇仲係好爽口!🌟京葱嫩雞串!啲京葱燒完更加好食,雞肉都嫩嘅🌟炸墨魚腐皮卷!好食,入面嘅有墨魚粒夠爽口‼️最後仲有大量嘅甜品,馬卡龍、啫喱糖、雪條、雪糕咩都有!走之前店員仲介紹我哋而家有個超抵食嘅午市套餐!主食$68起再加90分鐘任飲任食🤤餐牌每兩星期會更新一次,lunch都可以食好啲😎巴巴串仲有生日優惠,五人同行一人免費~優惠超級多,可以介紹俾鍾意食串燒嘅朋友仔

🌟120分鐘串燒放題

同埋棉花糖都係一定要食!同bbq嘅口感一模一樣

唔使餓住等!仲有海量嘅飲品提供,完全可以大吃大喝~

🌟金菇肥牛卷係必食!滿滿嘅醬汁,金菇仲係好爽口!

🌟京葱嫩雞串!啲京葱燒完更加好食,雞肉都嫩嘅

🌟炸墨魚腐皮卷!好食,入面嘅有墨魚粒夠爽口

‼️最後仲有大量嘅甜品,馬卡龍、啫喱糖、雪條、雪糕咩都有!

走之前店員仲介紹我哋而家有個超抵食嘅午市套餐!

巴巴串仲有生日優惠,五人同行一人免費~
優惠超級多,可以介紹俾鍾意食串燒嘅朋友仔