2024-04-02 284 views
最鍾意試新嘢,今日朋友生日咁多人梗係食串燒啦!一早book咗呢間餐廳知道啲串燒抵食又好食,於是今日就book咗呢間啦!唔試唔知,一食果然10分驚喜!🙀🙀🐠🐟🐬🐬🐟🐠先嚟一個串燒拼盤!餐廳非常特色,⭐️佢係有個爐自己擺啲串燒上去,就會轉轉轉咁樣燒嚟食啦!懶人必倒之地🌈!海鮮拼盤材料新鮮,亦都有好多款唔同嘅海鮮喺上面🐠🐟🐟🐬有我最鍾意嘅白鱔啦,青口,扇貝,花甲,魷魚,魚蛋!全部都係我嘅至愛!海鮮拼盤必叫😀!🤓 🧮滷水拼盤亦都係串燒之外嘅唔錯選擇🤎滷水嘅汁非常入味,紅腸好味💖豬耳爽口彈牙💜!如果鍾意食滷水嘅朋友一定要叫啦!❤️‍🔥話明海鮮盛宴,燒蠔點少得呢! 🦪非常肥美,一見到已經口水直流!加上串燒嘅風味好食到唔知講乜!除咗seafood之外,串燒嘅種類亦都有好多!選擇困難症嘅我哋都叫咗好多其他串燒🔥🔥🔥有金沙骨啦🎈多春魚🎈煙鴨胸🎈樣樣都好好味!最後最後,一定要講就係晚市仲會每位送鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌!!!鮑汁超濃郁,好似出面啲高級中菜餐廳食嘅一樣!估唔到食串燒嘅呢間餐廳,都有食得食呢啲咁高質嘅鮑魚鵝掌!真係最最最最最後啦!就當然唔少得甜品啦!❄️❄️黑牛沙冰。勁懷舊!就係可樂加雪糕加沙冰!呢個配搭非

真係最最最最最後啦!就當然唔少得甜品啦!❄️❄️黑牛沙冰。勁懷舊!就係可樂加雪糕加沙冰!呢個配搭非常之好,又唔會好甜,凍冰冰幾過癮!

總括嚟講,食物質素極高,價錢合理💟,服務態度親切有禮!我下次一定會再嚟!🙌🏼🙌🏼