2023-06-15
呢間係我由細到大既飯堂,應該屹立係新蒲崗超過30年~🤣四寶丸銀針粉加炸醬:😸😸😸/5 $45四寶丸其實就係魚皮餃+貢丸+墨魚丸+ 魚蛋。丸黎講呢間野不嬲做得好出色👍👍好多人都會買呢到d丸番屋企打邊爐!平時食開豬肉丸,真係好彈牙!d銀針粉又彈牙,個湯清清地對我本身食得清淡黎講係岩岩岩好!如果正係丸加銀針粉黎評分真係5/5, 今次得三分既原因,係因為個肉醬真係麻麻地🥲d豬肉太鞋。份量黎講亦都好足,一個女仔一碗都好飽!牛腩河:😸/5 $32D 肉真係好un! 個湯加左腩汁又太咸!好明顯係倒左好多醬去炆牛腩!食牛腩河真係去番食清湯河個d鋪頭算🥲魚皮(小):😸😸😸😸😸:5 $16水準保持不變!依然好脆😌😌雖然叫細份,但份量都好多👍👍👍佢重有得加shake shake粉🤣好特別!詳情可以loop落去相後面睇!shake shake 粉有四種味道:咖哩,bbq,土匪同埋麻辣!總括嚟講,行過新蒲崗想食清清地可以黎食碗肉丸銀針粉!🤣
四寶丸銀針粉加炸醬:😸😸😸/5 $45
牛腩河:😸/5 $32
魚皮(小):😸😸😸😸😸:5 $16
總括嚟講,行過新蒲崗想食清清地可以黎食碗肉丸銀針粉!🤣