2017-04-14 636 瀏覽
早食午飯的關係,下午肚子總覺有點空虛,在尖沙咀走著,想到了早前試過的芒果醬炸雞,便去 Mango X'press 看看。餐牌上看見推廣,是$45 有香辣蒜香雞加珍珠奶綠,心想兩人分,一人吃一點都可以,便點了來試試。雞現叫現炸,在鋪外等了一會,怎知越聚越多人,不少是在這邊買飲品,然後又在旁邊的豪大大買炸雞。我覺得他們走寶了。炸雞份量多,兩人分都算滿足。另外杯+碗這個裝置真是偉大發明,可說是掃街神器!炸雞走辣,沾了點像淮鹽的調味料,炸得脆而不油,灑上蕃茜和炸蒜片更是香氣四溢。蒜片雖炸得脆脆,但仍有生蒜的辛辣,和炸雞一起吃,天衣無縫,怕口臭的朋友則不要試了。珍珠奶綠大大杯,帶點茉香味,味道清新,緩衝炸雞對口腔帶來的刺激感。十分推介。

十分推介。
2017-04-09
3 分鐘 (外賣自取)
YO HI  我係SUTEK 今次去到尖沙咀厚福街掃街頭小食其實本人掃街多年, 鏡意試唔同古怪OR 新嘢食其實係朋友介紹叫我去試下拿呢間嘢真係冇堂食去到打個突, 又冇得坐, 不過掃街坐咩鬼去到叫咗幾個小食, 又幾有特色先黎咗杯嘢飲蝶豆花芒果露: 一黎到好靚, 7彩顏色, 咪唔想破壞佢咪就咁飲囉, 點知出事, 原來係要搞搞佢先飲得入口個下佢帶酸, 有藍蝶花, 佢受酸就會變色,. 幾得意. 香辣蒜香雞: 聞落都辣, 入口有d似, 豪大大, 不過我可以話俾大家知, 佢會食過豪大大.  起碼鮮味D, 又炸得爽口, 加上小小辣, 作為小食佢經已冇得頂炸壽司: 呢個不得不提, 咁大個仔(鄉下人士) 真係未見過壽司係炸出黎, 食落口好似乾瑤柱, 再咬幾下FEEL到D飯出黎啦, 佢外翠內有飯質感, 再點下佢D辣汁, 呢個我會再食珍珠奶茶豆腐: 呢味小食真搞笑, 我初頭好怕會肚痛咁溝法, 但食落口又幾得意, 一個珍珠奶茶變咗固體, 個固體質感就係豆腐, 個口感好唔知點咁, 兩樣心信大家都食過, 但有冇試過同一啖可以有齊哂2本種嘢味道最後呢個最特別加最好設計:雪榚窩夫汽水: 名已經好深入淺出地講得名明,
YO HI  我係SUTEK
今次去到尖沙咀厚福街掃街頭小食

其實本人掃街多年, 鏡意試唔同古怪OR 新嘢食

去到叫咗幾個小食, 又幾有特色

先黎咗杯嘢飲

入口個下佢帶酸, 有藍蝶花, 佢受酸就會變色,. 幾得意.

最後呢個最特別加最好設計:

雪榚窩夫汽水: 名已經好深入淺出地講得名明, 雪榚+窩夫+汽水, 但有咩值得我去試.  就係佢個杯嘢設計得好特別,  你可以享受甜品之餘係同一舊嘢入面佢竟然有汽水可以飲到, 嘢飲同我蝶豆花芒果露差不多, 係小咗D味啫
2017-02-22
  • 炸壽司
  • 雪榚窩夫汽水
  • 珍珠奶茶豆腐
2017-02-24 448 瀏覽
今日天氣好凍,路過尖沙咀醒起不如試下豪大大先。點知去到原來維修緊無得食,見隔離裝修咁 sharp 醒就望多兩眼先。原來係上星期電視介紹過有炸雞同炸壽司買既舖頭,原來想食炸雞,宜家依然要食炸雞於是就叫左炸雞粒等啊等,都等左15分鐘左右,不過到食既時候就覺得值得d配料又香,雞又脆又juicy 唔會乾爭爭鞋烚烚,最重要就係佢個中辣真係夠辣,仲要係越食越辣。可惜又係叫完炸雞先見到佢地有set ,有兩種小食同埋野食飲架。等第日行過尖沙咀都會再食
今日天氣好凍,路過尖沙咀醒起不如試下豪大大先
於是就叫左炸雞

等啊等,都等左15分鐘左右,不過到食既時候就覺得值得
炸雞粒
。等第日行過尖沙咀都會再食

2017-02-24
15 分鐘 (外賣自取)
炸雞粒
1K
2017-01-27 376 瀏覽
食完拉麵之後,一心過黎食個冰,因為上次經過見到有個芒果冰幾吸引。由於上次只係匆匆經過,冇留意過價錢,今次去到,見到原來個冰要成60蚊…喂,係咪我太窮?點解我覺得咁貴?呢間店冇得坐,要拎住食,真係唔捨得要俾60蚊一場黎到,諗住算啦點都買杯飲品,見到收銀位置有幾串茫果串燒嘅dummy,又覺得幾吸引,所以都買埋。串燒芒果冰 $18買左之後即刻開黎相機食先,但發現可能雪得太凍,膠袋都痴得幾實,所以拜託店員幫我地打開包裝。18蚊黎講大概有7粒芒果,唔算貴。不過味道一般般,雪到咁凍都明會影響甜度,不過呢幾粒芒果食落冇乜味。蝶豆花芒果露 $26大熱左一輪嘅碟豆花漸層飲料,拎上手都覺得幾大杯~搖勻左之後,就變左呢種顏色,由於蝶豆花本身冇味道,所以都expect會係幾重芒果味。點知…原來咁大杯都係梳打水,芒果味近乎冇…等於飲左咁大杯有汽冰水…番到黎打呢篇食評,先正式睇下店鋪資料…乜原來呢度有咁多好評…我…真係覺得以上兩款一般。

呢間店冇得坐,要拎住食,真係唔捨得要俾60蚊

串燒芒果冰 $18

串燒芒果冰
蝶豆花芒果露 $26

大熱左一輪嘅碟豆花漸層飲料,拎上手都覺得幾大杯~

點知…

我…真係覺得以上兩款一般。
2017-01-02
2017-01-01 370 瀏覽
來這點了芒果奶茶和中辣蒜香雞味道出乎意外的棒!認真hk有好多飲食“外貌”一流但口味一般這家店把蒜香雞和奶茶放在一起,感覺很有特色之餘 入口也超好吃的 讚讚讚~雖然個人口味很愛辣但只點了中辣 果然配合奶茶吃正好😝💙❤️怕點最辣的估計沒法好好品嘗奶茶的味道嘴裡就只剩辣味啦 芒果奶茶🍼把芒果和奶茶真的完美的融合了比之前喝其他店的都好喝正宗 💕裡面有椰果 形狀是星星的超可愛呢 然後蒜香雞熱辣辣的入口咬下去有汁水😍 總而言之45元收穫這些真的滿足👹👹👹👹性價比很高,以後來尖沙咀會再來光顧的(不足之處就是等待時間過長🤕)
來這點了芒果奶茶和中辣蒜香雞
味道出乎意外的棒!認真hk有好多飲食“外貌”一流但口味一般
然後蒜香雞熱辣辣的入口咬下去有汁水😍

(不足之處就是等待時間過長🤕)
芒果奶茶配蒜香雞
10 分鐘 (外賣自取)
芒果奶茶配蒜香雞
  • 芒果奶茶
2016-12-20 2340 瀏覽
同朋友出左去尖沙咀。。。食完lunch..行左陣街。。之後就去左呢度買返杯野飲。。。好多人係門外等食物,野飲。。。有多款野飲可以選擇。。。仲了野飲仲有小食。。。我之前都係度買過野飲,對呢間的芒果飲品同蝶豆花飲品都相當喜歡。。因為這兒的飲品不會太甜。。。而且仲可解渴。。。今次除了打算買飲品外,都想試一下我未嘗試過的小食。。。看到有炸雞小食。。所以我都跟朋友一同叫了一份我們點餐後,便在等取食物了。。哈哈 炸雞放到了飲品上。。真是不錯。。因為這是外賣店。。所以如把小食放上飲品上。。會更方便攜帶這杯芒果奶蓋十分好味。。。芒果味很重。。而且奶蓋十分幼滑及香我把芒果加奶蓋拌勻。。。飲起來奶味會更香 更滑。。。而且都大大杯。。相當抵飲飲品底部仲有好多芒果啫喱星星粒。。。外貌已經十分美。。飲下去時仲有粒粒咬下咬下。。相當不錯。。比較彈牙,有口感的這杯蝶豆花芒果飲品。。。很重芒果味。。而且仲帶點點薄荷清香。。。而且這個色澤好美。。。入面仲放左粒會閃不同光的led燈。。十分有趣及美麗飲品解渴 而且又不會太甜。。。岩曬配送小食這份雞粒第一次點。。。十分惹味。。。而且熱辣辣的。。。我點了bb辣。。。所以有點點
好多人係門外等食物,野飲。。。
有多款野飲可以選擇。。。
仲了野飲仲有小食。。。
今次除了打算買飲品外,都想試一下我未嘗試過的小食。。。
看到有炸雞小食。。所以我都跟朋友一同叫了一份
我們點餐後,便在等取食物了。。
奶蓋芒果茶
蝶豆花芒果茶配香辣蒜香雞
十分有趣及美麗
飲品解渴 而且又不會太甜。。。岩曬配送小食
香辣蒜香雞
這份雞粒第一次點。。。十分惹味。。。而且熱辣辣的。。。我點了bb辣。。。所以有點點辣味。。更為惹味。。。炸味又不會過多。。。咬起來可以一粒一啖。。啖啖肉的
而且雞肉不會炸到過乾。。仍然保持著juicy...香脆口感
除了炸雞外。。兜內仲有脆薯角。。。都是炸得十分香脆。。。味道又調配得好好。。。真是一份十分出色的街頭小食
2016-12-17
奶蓋芒果茶
蝶豆花芒果茶配香辣蒜香雞
2016-12-19 120 瀏覽
3點3最好就high 個tea 。黎到厚福街。間舖頭色彩繽紛。「Mango X"press 」作為👧🏻嘅下午茶。見到d飲品幾特別。選擇又多。買黎試下先。碟豆花芒果露~飲品顏色好吸睛。仲以為加咗好多色素。非也非也。碟豆花係一種值物。入面包含咗大量花青素。護👀一流👍🏼仲加入奇異籽。幫助便便暢通。確係女仕寶物。香辣蒜香🐔~香辣程度自由選擇。雞有10 件左右。雞肉細細粒。一啖一口都無問題。雞肉唔鞋口。
見到d飲品幾特別。選擇又多。買黎試下先。
碟豆花芒果露~
飲品顏色好吸睛。仲以為加咗好多色素。非也非也。

確係女仕寶物。
香辣蒜香🐔~
  • 碟豆花芒果露
2016-12-13 1344 瀏覽
跟朋友在附近看電影,開場前,到附近找點小吃,先填填肚子,等看戲之後再吃晚餐。 在附近看見這間小吃店,有喝有吃的,照牌醒目價錢也OK大家都有興趣買杯飲品揀個小吃~看到餐牌上有蝶豆花芒果露 (HKD26)最近東南亞都很流很這款飲品,因為蝶豆花是天然的食用色料,與不同食物溝在一起,會變成不同的顏色,造成飲品其實超美,有看頭! 所以我們也要點來試試,味道微微酸,清爽開胃!   另一杯我們點了奶蓋芒果茶 (HKD20),微微芒果香,沒有很甜,但很滑沒有很膩收銀隔離又看見小食黑板,上面有寫限量香辣蒜香雞 (HKD30) 我們點了個小辣,有1.5隻辣椒聞上去已經非常香,吃到咀裡好夠熱又有濃濃的香蒜味,其實我最喜歡蒜味了一口一件,辣得來不搶喉,夠滋味又香口,好好吃! 吃完辣的,又點了個珍珠奶茶布丁珍珠奶茶喝的飲得多,造成布丁很少吃粒粒珍珠非常晶螢可愛,再倒上黑糖漿布丁有奶茶的香甜味道,珍珠又煙煙軔軔好好咬,這道甜品很不錯,會令我想再返兜!
在附近看見這間小吃店,有喝有吃的,照牌醒目價錢也OK

大家都有興趣買杯飲品揀個小吃~
看到餐牌上有蝶豆花芒果露 (HKD26)
我們點了個小辣,有1.5隻辣椒

聞上去已經非常香,吃到咀裡好夠熱

又有濃濃的香蒜味,其實我最喜歡蒜味了

一口一件,辣得來不搶喉,夠滋味又香口,好好吃!
吃完辣的,又點了個珍珠奶茶布丁

珍珠奶茶喝的飲得多,造成布丁很少吃
粒粒珍珠非常晶螢可愛,再倒上黑糖漿

• 蝶豆花芒果露
見openrice 食評不錯,親身食這個人氣甜品先!實物同海報一樣(超級靚)的甜品外表似奧運火具(下面閃燈三色汽水似卡通片的變身棒)📸📸📸📸📸📸📸箭頭型窩夫 (焗得外層香脆,好香蛋味)配上cream,朱古力醬食(好甜好惹味) cream像雪山般(口感比較實,較甜),內層芒果雪糕好香芒果味,酸酸甜甜,中和了cream,朱古力醬的甜味<不錯>圍住雪糕的芒果肉好清甜<好好味>king size 2個人分享(剛剛好)設計细心,上層放雪糕窩夫,下層係彩色汽水,一啖雪糕,一口汽水(有飲管位直落底部位置),可以一手食甜品+飲野,另一隻手影相飲品好甜,碳酸氣小左d(外表靚,係加分原因)閃燈冰粒(回家放枱面做裝飾品添)p.s.因為即整,無人排隊都要等,起碼10分鐘(趕時間要預時間等了)
見openrice 食評不錯,親身食這個人氣甜品先!實物
同海報一樣(超級靚)的甜品
外表似奧運火具(下面閃燈三色汽水似卡通片的變身棒)
📸📸📸📸📸📸📸
圍住雪糕的芒果肉好清甜<好好味>
king size 2個人分享(剛剛好)

飲品好甜,碳酸氣小左d(外表靚,係加分原因)
閃燈冰粒(回家放枱面做裝飾品添)

p.s.因為即整,無人排隊都要等,起碼10分鐘
(趕時間要預時間等了)
2016-12-06
  • 芒果窩夫雪糕
  • +三色閃燈汽水
2016-12-08 94 瀏覽
今日出左尖沙咀行街,肥妹女友突然拉我快步走,心諗條友唔通見到前度定見到仇人,原來係佢見到呢間Mango X'press雙眼發光,去到佢已經諗好食咩同飲咩,條友肯定成日黎幫襯,我睇左輪,芒果奶茶幾得意咁,叫左個黎試下,肥妹女友就叫左個香辣蒜香雞同蘋果雪梨茶芒果奶茶都幾特別,奶茶帶有淡淡嘅芒果味唔會好甜,有啲星星粒啫喱同椰果咁,幾有咬囗蘋果雪梨茶都幾清甜,底下有啲經過製作嘅蘋果肉,略甜,肥妹女友飲左啖又飲我果杯一啖之後,即刻牛咁眼望住我果杯,梗係啦,我果杯對比下好飲啲,但我係唔會比佢飲嘅跟住就係香辣蒜香雞,呢個又真係幾出乎意料,其實隔離舖就係豪xx雞扒,點解唔食隔離要喺度買,除左佢唔同豪xx一種味之外,呢度用左香蔥,香料,香蒜同辣椒,成件事好惹味,雞肉入味之餘嫩滑唔乾身,配埋啲香蒜食就係好醒胃,一碗有成十幾蚊,過囗癮一流
2016-12-04 836 瀏覽
一早就知道【Mango X'press】有我珍珠奶茶豆腐花,想一過來試一試,今個星期六終於有機會出來尖沙咀,就過來一趟。下午六點,超多人,人氣甚旺。雖然我是專程為珍珠奶茶豆腐花過來,但好快我的目光就被牌上的一杯特別飲品所吸引。它不但可以飲,還可以食!就點了一個。它的toppings有四種選擇,有窩夫、炸雞、炸花枝丸和雜綿炸物,感覺窩夫跟cream應該最夾,就選了它。一出來就好誇張!一大支飲品,不停在閃著藍紅光,上面有一大碗窩夫加cream!底下的飲品是三色特調汽水,甜甜的,像是平時會飲到的soft drink,還挺清涼解渴。見到有一支飲管就是由下面的飲品延伸上來的。面頭的cream有朱古力芒果醬,朱古力和芒果的味道好夾。窩夫香脆,夾著cream 一起吃最過癮。一碗有五至六大舊窩夫,吃完真的會飽呢。原來cream下面內有底蘊,有芒果雪糕和新鮮的芒果肉,芒果肉好清甜,不過雪糕有點搶了芒果的甜。整體來說這個甜品蠻新鮮的,可以飲又可以食,食完還好飽!小食要了香辣蒜香雞,可以選不同的辣度,我要了BB辣。一碗都有他6-8舊。香那炸到香脆的蒜片就是吸引和野味。雞肉炸到脆卜卜的又香口,還好香蒜味呢!十

窩夫+三色特調汽水
見到有一支飲管就是由下面的飲品延伸上來的。
窩夫+三色特調汽水
面頭的cream有朱古力芒果醬,朱古力和芒果的味道好夾。
香辣蒜香雞
香那炸到香脆的蒜片就是吸引和野味。
香辣蒜香雞
雞肉炸到脆卜卜的又香口,還好香蒜味呢!十分令人驚喜。
香辣蒜香雞
咬開裡面更是鮮嫩多汁,水份完全保留在炸粉下!推介必食之選!
珍珠奶茶豆腐花
最後當然要來碗珍珠奶茶豆腐花!我是為了它而來的。
珍珠奶茶豆腐花
一碗只要$15元的豆花上放滿珍珠,這是我意想不到的,我就最愛吃珍珠。
珍珠奶茶豆腐花
珍珠用糖水煮過,裡面都帶有甜味,令人滿意,平時最怕食到裡面淡味的珍珠,所以這個珍珠我給它一個100分。豆花有淡淡的奶茶味,香滑易入口。
難道這個就是Mango??好可愛。
有可愛的馬卡龍在窗櫥。
還有大量的小食飲品可供選擇,真是叫人花多眼亂。
總括而言,以小食來說,Mango X'press 都得挺出色,甜品我就覺得豆花最抵食。那個又可以飲又可以食的窩夫就真的要空肚來食,否則會吃不完呢。
百餘完兩人吃飽飽,在尖沙咀鬧市來說還不錯。
2016-12-03
珍珠奶茶豆腐花
有次同朋友在尖沙咀行街,突然間口癢, 於是幫襯Mango X'PRESS 買甜品小食。 因只做外賣,所以店不大。* **先點來香口小食【炸雞】細  $24 炸至金黃的炸雞球,外脆內鬆軟,調味頗為香口,是比老麥的雞件更好食,另可沾點帶甜鹹的芝士醬更美味。* * *【芒果綿綿冰】 Mango Cha Cha $52 這綿綿冰好細綿,帶濃郁芒果味, 完全是香甜味, 食下勁透心涼。 當然少不了香甜芒果果粒、 高纖椰果及Q彈小圓子等配料, 食上來口感味道更豐富,回味無窮。
有次同朋友在尖沙咀行街,突然間口癢,

於是幫襯Mango X'PRESS 買甜品小食。

因只做外賣,所以店不大。

* **

先點來香口小食

炸雞】細  $24

炸雞
炸至金黃的炸雞球,外脆內鬆軟,

調味頗為香口,是比老麥的雞件更好食,

另可沾點帶甜鹹的芝士醬更美味。

* * *

【芒果綿綿冰】 Mango Cha Cha $52

芒果綿綿冰
這綿綿冰好細綿,帶濃郁芒果味,

完全是香甜味, 食下勁透心涼。

當然少不了香甜芒果果粒、

高纖椰果及Q彈小圓子等配料,

食上來口感味道更豐富,回味無窮。
下午茶
炸雞
芒果綿綿冰
2016-10-26 332 瀏覽
見到個名mango x'press, 就知芒果一定係主打野,平時飮得多許留山,今次就試下呢間先見到menu都幾多選擇,仲有埋小食&飯食添,咁多選擇,我真係花左d時間去決定最後選擇左蝶豆花芒果露,呢杯野睇落顏色好豐富,但係味道方面就偏淡,如果再濃d芒果味會好d而我朋友就點左芒果豆腐花,豆腐花有d硬,唔夠滑呢個炸雞好好味,d雞都好新鮮,個醬係蜜糖芥末醬,真係好好味,極力推薦另外,服務員很有禮貌
而我朋友就點左芒果豆腐花,豆腐花有d硬,唔夠滑

另外,服務員很有禮貌
2016-10-26
  • 炸雞
2016-10-21 1149 瀏覽
這幾天天氣都很差,一時黑雨一時又有風球,可憐的我還要在暴雨下幫老闆做跑腿回公司的途中路過Mango x'press決定好好慰勞一下自己!!!!Mango x'press店小小的,可是卻讓我覺得很溫暖,因為店員不但不介意我把他們的店都弄濕了,而且還很親切友善,讓我想一直待在這不想回公司,哈哈!!這裡的食物,飲料跟甜點的選擇也不少喔!熱蘋果雪梨茶在冷冷的下雨天中喝一杯熱蘋果雪梨茶,立即全身都暖起來了炸花枝丸花枝很彈牙, 炸起來也不會很油,花枝丸上的不是普通的芥末醬,而是芒果芥末醬, 意想不到的好吃耶一開始覺得芒果加芥末好像怪怪的,可是吃起來甜甜辣辣的很不錯!!炸壽司壽司變成脆口的感覺很特別,有點像在吃飯焦的感覺,很香口,加上微辣的韓式辣醬更加惹味雖然這只是小小的一頓下午茶,但邊吃邊跟店員聊天,真的讓我暖在心
這幾天天氣都很差,一時黑雨一時又有風球,

可憐的我還要在暴雨下幫老闆做跑腿

Mango x'press店小小的,可是卻讓我覺得很溫暖,

因為店員不但不介意我把他們的店都弄濕了,

而且還很親切友善,讓我想一直待在這不想回公司,哈哈!!
這裡的食物,飲料跟甜點的選擇也不少喔!
熱蘋果雪梨茶

在冷冷的下雨天中喝一杯熱蘋果雪梨茶,

立即全身都暖起來了
炸花枝丸

花枝很彈牙, 炸起來也不會很油,

花枝丸上的不是普通的芥末醬,

而是芒果芥末醬, 意想不到的好吃耶

一開始覺得芒果加芥末好像怪怪的,

可是吃起來甜甜辣辣的很不錯!!
壽司

壽司變成脆口的感覺很特別,有點像在吃飯焦的感覺,很香口,

加上微辣的韓式辣醬更加惹味

雖然這只是小小的一頓下午茶,

但邊吃邊跟店員聊天,真的讓我暖在心
下午茶
今晚放工同男友係The one 睇戲,想食完晚飯先睇又唔夠時間。。唔食又會餓喎👉🏻👈🏻所以選擇行過對面厚福街搵少少野填飽個肚仔,等睇完先再食過😎一轉入厚福街見到有幾小堆人企係Mango X'press門口附近拎住個紙碗係度開餐中 ,望下門口個餐牌有多款小食同飲品,就決定食呢間喇😁飲品有多種選擇,但我雙眼已經俾一杯紫藍色杯既飲品吸引住😍原來我想點既飲品係本店人氣No.1等待緊之際,個店員好好咁同我介紹呢杯飲品除左有視覺上享受外仲有其他好處,而其中個賣點係健康原來碟豆花入面有花青素,好似葡萄、藍莓、茄子等紫色疏果入面都有🍇🍆花青素具有良好抗氧化作用,有護眼功效👀而飲品出現夢幻般漸層效果,因為加入了檸檬汁而出現,並不是人造色素喲🙂其實個店員解釋得好詳盡。。可惜我淨係記得咁多😅 好靚呀😍一定要相機食先喇📸店員再溫馨提示相機食完後要攪拌一下先飲但攪完之後不再夢幻,成杯變左灰色😅本來想試下佢地個炸壽司,不過咁岩賣曬!所以我地再點左一份炸雞同椒鹽花枝丸🍗🍢新鮮即叫即炸,I like it👍🏻等左10分鐘左右熱辣辣黎到再配上芥末醬,好香喲😌個人認為可以相機食幾啖先📸因為真係好熱小心燙親咀仔😗炸雞咬落一

所以選擇行過對面厚福街搵少少野填飽個肚仔,等睇完先再食過😎

飲品有多種選擇,但我雙眼已經俾一杯紫藍色杯既飲品吸引住😍
原來我想點既飲品係本店人氣No.1

花青素具有良好抗氧化作用,有護眼功效👀

其實個店員解釋得好詳盡。。可惜我淨係記得咁多😅
好靚呀😍
一定要相機食先喇📸
店員再溫馨提示相機食完後要攪拌一下先飲
但攪完之後不再夢幻,成杯變左灰色😅
蝶豆花芒果露
本來想試下佢地個炸壽司,不過咁岩賣曬!
所以我地再點左一份炸雞同椒鹽花枝丸🍗🍢

個人認為可以相機食幾啖先📸因為真係好熱小心燙親咀仔😗

炸雞咬落一d都唔"鞋"又唔韌喎,好食😋
個人更愛花枝丸大大粒勁彈牙
炸雞  &  花枝丸