今晚放工同男友係The one 睇戲,想食完晚飯先睇又唔夠時間。。唔食又會餓喎👉🏻👈🏻所以選擇行過對面厚福街搵少少野填飽個肚仔,等睇完先再食過😎一轉入厚福街見到有幾小堆人企係Mango X'press門口附近拎住個紙碗係度開餐中 ,望下門口個餐牌有多款小食同飲品,就決定食呢間喇😁飲品有多種選擇,但我雙眼已經俾一杯紫藍色杯既飲品吸引住😍原來我想點既飲品係本店人氣No.1等待緊之際,個店員好好咁同我介紹呢杯飲品除左有視覺上享受外仲有其他好處,而其中個賣點係健康原來碟豆花入面有花青素,好似葡萄、藍莓、茄子等紫色疏果入面都有🍇🍆花青素具有良好抗氧化作用,有護眼功效👀而飲品出現夢幻般漸層效果,因為加入了檸檬汁而出現,並不是人造色素喲🙂其實個店員解釋得好詳盡。。可惜我淨係記得咁多😅 好靚呀😍一定要相機食先喇📸店員再溫馨提示相機食完後要攪拌一下先飲但攪完之後不再夢幻,成杯變左灰色😅本來想試下佢地個炸壽司,不過咁岩賣曬!所以我地再點左一份炸雞同椒鹽花枝丸🍗🍢新鮮即叫即炸,I like it👍🏻等左10分鐘左右熱辣辣黎到再配上芥末醬,好香喲😌個人認為可以相機食幾啖先📸因為真係好熱小心燙親咀仔😗炸雞咬落一

所以選擇行過對面厚福街搵少少野填飽個肚仔,等睇完先再食過😎

飲品有多種選擇,但我雙眼已經俾一杯紫藍色杯既飲品吸引住😍
原來我想點既飲品係本店人氣No.1

花青素具有良好抗氧化作用,有護眼功效👀

其實個店員解釋得好詳盡。。可惜我淨係記得咁多😅
好靚呀😍
一定要相機食先喇📸
店員再溫馨提示相機食完後要攪拌一下先飲
但攪完之後不再夢幻,成杯變左灰色😅
蝶豆花芒果露
本來想試下佢地個炸壽司,不過咁岩賣曬!
所以我地再點左一份炸雞同椒鹽花枝丸🍗🍢

個人認為可以相機食幾啖先📸因為真係好熱小心燙親咀仔😗

炸雞咬落一d都唔"鞋"又唔韌喎,好食😋
個人更愛花枝丸大大粒勁彈牙
炸雞  &  花枝丸