2013-11-26 4411 瀏覽
以$188購買GROUPON食位於九展既豐膳自助餐. 餐廳地點不算放便. 需要在九龍灣德福廣場轉乘shuttle bus.呢度食物款式不多,不過, 食物嘅味道相當好!只是顧客嘅behavior差啲囉。。。無計,大部份都係大伙兒朋友仔.四大主打美食(生蠔、長腳蟹、凍蝦、青口)都齊備,不過, 生蠔、長腳蟹一出就好快俾人立晒!!一來顧客大部份都係伙兒朋友仔, 一個人"立"佐大半盤埋枱同成枱朋友仔一齊分享...二來, 每轉出既份量實在係少... 供不應求. 真係要捕位先拎到唻食, 辛苦啲囉. 不過, 長腳蟹、凍蝦、青口都係新鮮美味. 生蠔就強差人意佐少少, 唔夠鮮甜同又唔夠肥美.前菜的沙律吧既蔬菜配料都新鮮, 凍肉亦都相當好味. 推介吞拿魚酥!! 鬆軟美味, 餡料豐富.餐湯方面, 西湯比中湯好. 但都只屬普通. 中湯比較淡, 西湯就相對濃郁一點.刺身夠新鮮, 抵讚!! 三文魚夠肥美鮮甜. 口感柔軟.各熟食都相當有水準!!! 五花腩、火腿、豬柳都好美味, 少少鹹啱啱好. 不過, 三款嘢食落其實就差唔多味. 只係口感不同而已. 右邊個唔知咩角都係好鬆軟香口, 不過, 就食唔出係咩餡料...CAKE

要搶的長腳蟹
自製沙律
各項凍食

刺身夠新鮮, 抵讚!! 三文魚夠肥美鮮甜. 口感柔軟.
肉類熟食
CAKE類甜普普通通. 甜品勝在有雪糕補分. HOT CAKE夠香, 味道亦不錯, 只係有點易碎. 梳乎厘值得推介, 佢無咩特別花巧, 原味, 但恰度好處. 平日唔多食梳乎厘既我都覺得想食多個!!
HOT CAKE
梳乎厘
OVERALL唻講, 百零二百蚊, 係相當食得過~!!!
2013-11-25
要搶的長腳蟹
自製沙律
各項凍食
肉類熟食
HOT CAKE
梳乎厘
2013-10-24 2442 瀏覽
買團購的, 百幾二百蚊一位, 加款要二百幾蚊book位既時候同我講因為餐廳裡的位冇哂, 會坐在餐廳外去到竟然將我擺去最最最最遠既一張台, 中間仲要隔左條商場走廊每次羅野食好似長征甘都算, 入到去一望加埋一, 二百幾蚊, d野食仲少過百幾蚊放題行埋去一睇, 全部都係熟食(得幾款)好少少既刺身, 問佢羅先得兩三塊上網睇話有生蠔同長腳蟹, 我真係一隻蟹腳都未見過(可能我黑仔)生蠔都有見過, 但係勁快俾人搶哂, d人企哂係度排隊, 塞住哂已經放棄左食呢兩樣, 諗住針多杯橙汁飲下啦, 竟然冇哂!!!任飲既飲品俾人針哂之後就冇再refill過!!!!!我真係從來都未見過一間buffet係唔refill果汁架囉!!我食buffet通常都坐到差不多先走呢間係我嬲到食左一個鐘就走左唯一一間我食唔飽就鬆人
買團購的, 百幾二百蚊一位, 加款要二百幾蚊
book位既時候同我講因為餐廳裡的位冇哂, 會坐在餐廳外
每次羅野食好似長征甘都算, 入到去一望
加埋一, 二百幾蚊, d野食仲少過百幾蚊放題
行埋去一睇, 全部都係熟食(得幾款)
好少少既刺身, 問佢羅先得兩三塊
任飲既飲品俾人針哂之後就冇再refill過!!!!!
我食buffet通常都坐到差不多先走
呢間係我嬲到食左一個鐘就走左
唯一一間我食唔飽就鬆人
題外話/補充資料: d人排緊隊羅生蠔我又唔知, 見到有咪羅囉, 點知俾人鬧, 真係請我都唔會再去
2013-10-02
團購
2013-05-05 1995 瀏覽
$188/位團購了兩張豐膳~環球海鮮自助晚餐,如果連加一,都是$215/位,十分便宜有生蠔,三文魚,翡翠螺,長腳蟹,青口,晚上自助餐,如果其他酒店如龍堡或城景國際,都要過3百元....可能地方不太適中,要再轉穿梭巴才可到達關係.....所以較平6:30-9:30pm~可食足三個鐘食物種類見相片任飲橙汁、黑加倫子汁,自己沖咖啡奶茶刺身有三文魚,八爪魚,劍魚,鯛魚,吞拿魚~都好新鮮,每次排隊只可取兩款,8片左右生蠔得成人手掌2/3大,一refill,頭兩三個已經攞曬,每5-10分鐘出一次翡翠螺,長腳蟹,青口就不用排隊雪糕有細Dreyer,甜品款式不是太多,不過,有即場格仔餅,疏乎里(要8pm後,排隊等15分鐘)和什果班戟食物質素一般,不過茄汁燒豬肋骨好好味,疏乎里cupcake side,似蒸旦白....員工服務態度好好,收碟好快全場都坐滿9成!

6:30-9:30pm~可食足三個鐘

食物種類見相片

任飲橙汁、黑加倫子汁,自己沖咖啡奶茶

翡翠螺,長腳蟹,青口就不用排隊

雪糕有細Dreyer,

員工服務態度好好,收碟好快

全場都坐滿9成!

2013-04-24
團購
2012-12-20 1365 瀏覽
公司一大班同事為左提早慶祝聖誕, 所以選左黎呢度食個Lunch Buffet.海鮮刺身: 只有三文魚一款, 熟蝦, 青口, 藍貝, 味道都OK, 不過唔算鮮甜沙律吧: 款式都多, 菜又新鮮爽口, 仲有4款醬料配搭, 仲有粟米, 煙三文魚, 番茄仔....熟食有雞扒, 燒賣, 魚柳, 牛柳絲炒意粉... 熟食方便都不錯. 炸薯仔: 新鮮出爐, 勁好食湯: 好味又Creamy, 配熱辣辣既包... 正甜品: 蛋糕款式, 味道都一般生果: 西瓜, 菠蘿, 蜜瓜都好新鮮好甜飲品任飲, 有奶茶,咖啡自己沖, 仲有橙汁度都算幾抵食架, 多謝公司經理請食飯

海鮮
炸薯仔: 新鮮出爐, 勁好食
湯: 好味又Creamy, 配熱辣辣既包... 正
甜品: 蛋糕款式, 味道都一般
生果: 西瓜, 菠蘿, 蜜瓜都好新鮮好甜
飲品任飲, 有奶茶,咖啡自己沖, 仲有橙汁
甜品一般
度都算幾抵食架, 多謝公司經理請食飯
2012-12-17
聖誕節
2012-10-16 1085 瀏覽
今日約左幾位女朋友去吃晚上的自助餐,是我最喜愛的.原因是很多款色的食品是主要的因素,而且一次過可以吃不同的國家食品.今晚去了在九龍灣的豐膳餐廳吃自助晚餐.由於今日是星期4,可以由6:30pm-10:30pm加上有優惠,3個成送一位,4個人除番開就$200而且一round過,唔會話好趕客走,真係好的.可以慢慢吃,還有傾談一下.服務方面真係要讚一讚先得~因為個經理晚上十點時溫馨提示我們.如果要坐shuttle bus的話,10-10:15pm之前好去座.因為展覽中心的演唱會散場時,會有勁多fans都係排隊坐shuttle.到時就好多人了,感覺到好為我們作為客人而設想.真好~
今日約左幾位女朋友去吃晚上的自助餐,是我最喜愛的.

原因是很多款色的食品是主要的因素,

而且一次過可以吃不同的國家食品.

今晚去了在九龍灣的豐膳餐廳吃自助晚餐.

由於今日是星期4,可以由6:30pm-10:30pm

加上有優惠,3個成送一位,4個人除番開就$200

服務方面真係要讚一讚先得

~因為個經理晚上十點時溫馨提示我們.

到時就好多人了,感覺到好為我們作為客人而設想.

真好~

不是說笑,收費真係好優惠.,我們4個成人,給3位價錢.如果還有優惠,我都會再
長腳蟹-味道一般,比較幼細,要向廚師講你要長腳蟹就會給你.一次就俾二隻腳.青口-好甜,細隻
立即焗的梳乎梨真係好好味呀~熱辣辣立即食,好軟綿綿,加少少甜份更好味.食左3個~GOOD
這個磨菇湯好農的菇味道.,好足材料+香草包要加熱2次就更軟,湯和包真係絕配
翡翠螺-好味,好新鮮,.我自己好鐘意食的
雪糕係Dreyers,貴野~只有二款味道,食夠2個味先得.
刺身有四款廚師會立即切給客人
甜品方面~~沒什麼特別,吸引力不大
2012-10-11
翡翠螺-好味,好新鮮,.我自己好鐘意食的
雪糕係Dreyers,貴野~只有二款味道,食夠2個味先得.
刺身有四款廚師會立即切給客人
  • 梳乎梨
2012-04-05 438 瀏覽
同慶祝朋友生日,睇到呢間幾平可以一試。當日有優惠,4人一人免費,所以5人比4人錢,共$992.停車場亦免費3小時.雖然抵食,但食物選擇唔多三文魚刺身夠新鮮吞拿魚ok立魚好腥蟹腳ok雞翼好味班蘭蛋糕好鬆軟芝士蛋糕好"漏"什菌西蘭花白酒汁青口些利酒汁煮鴨黃梅雞乾果沙律椰子雞湯百合糖水不太糖好潤梳乎里
同慶祝朋友生日,睇到呢間幾平可以一試。
當日有優惠,4人一人免費,所以5人比4人錢,共$992.
停車場亦免費3小時.

雖然抵食,但食物選擇唔多
三文魚刺身夠新鮮
吞拿魚ok
立魚好腥
蟹腳ok

雞翼好味
班蘭蛋糕好鬆軟
芝士蛋糕好"漏"
什菌西蘭花

梳乎里
2012-04-02
其他
2012-03-19 429 瀏覽
因為有coupon,所以黎咗呢間餐廰食buffet。出乎意料之外,這裡既服務員好好人,收碟又快,又會烘定麵包俾食客。食物選擇唔太多,但味道唔錯。蝦和青口都唔錯。三文魚都好新鮮。火煺都唔錯,值得一試。甜品有我既至愛班cake,正﹗仲有水果、蛋糕和雪糕。這裡比較寧靜,適合朋友聚會聊天。
蛋糕,水果
火煺
蝦和青口

甜品有我既至愛班cake,正﹗仲有水果、蛋糕和雪糕。

這裡比較寧靜,適合朋友聚會聊天。
2012-03-18
其他
蝦和青口
火煺
蛋糕,水果
  • 蝦、青口、班cake
2012-02-03 270 瀏覽
是日同事生日提議去九展既豐膳食自助餐慶祝, 好相與既我當然無SAY NO雖然小弟午飯時間從來都食唔得多野, 但係未試過去做白老鼠亦無不可我食自助餐既哲學唔係要大件夾抵食, 一味靠多, 只為可以不停食自己喜意既三兩樣野 (去酒店食自助餐主要只係狂食蟹腳生蠔海鮮, 其他熱盤可以完全唔食, 針對性享用至愛食物), 心知一般午市自助餐無可以滿足到我要求, 但實際上亦比預期更失望豐膳既環境其實尚算滿意, 廣闊既玻璃窗引入自然光, 室內通明, 座位安排亦都唔算太迫繞場一週巡視之後, 慘喇, 無咩邊樣野令我有衝動去拎黎食刺身壽司只有三文魚刺身, 試左一片, 全無鮮味, 仲有好多筋, 好難食壽司有北寄貝, 青瓜卷, 蟹子軍艦之類最普通不過既貨色, 試左一舊北寄貝, 又凍又硬, 又係難食本身第二轉想去拎蟹子軍艦試下, 點知成盤壽司得番幾舊青瓜卷, 當時仲係未夠一點, 應該連頭輪都未食完, 但我到點半走時仲未見到盤壽司有補充過. 令人失望海鮮有青口, 藍青口, 凍蝦三款藍青口好多都未開殼, 開左殼既有九成入面仲有一舊舊冰...急凍貨唔緊要, 但係你都俾小小誠意解哂凍先拎出黎俾人食架凍蝦隻隻都霉既, 全無鮮

繞場一週巡視之後, 慘喇, 無咩邊樣野令我有衝動去拎黎食

刺身壽司

海鮮
有青口, 藍青口, 凍蝦三款
凍蝦隻隻都霉既, 全無鮮味, 仲大部份都身首異處
差差差

熱盤都係個D大路野
試左干燒伊麵同燒賣, 算係正正常常入得口

即煮粉麵配料選擇少得驚人, 只得牛丸, 雲吞, 魚皮餃同幾種菜揀...揀左白菜仔牛丸油麵, 又係算食得落口咁

反而個粉葛中湯幾好味, 飲左兩碗, 但係亦都係一點左右已經無哂, 無再REFILL...

正價$108再加一我又唔覺真係平, 食埋D咁既野, 我寧願去茶仔食個火腩飯仲滿足
2012-02-03
  • 中湯
2012-01-10 259 瀏覽
黎emax睇concert, 見到有buffet食就梗係要試下個場都幾大, 野食款式都唔少海鮮有兩款青口, 蟹腳, 蝦 & 螺冷盤就有蔬菜沙律吧, 多款火腿, 海鮮 & 雞肉粒刺身有三文魚, 八爪魚, 立魚, 吞拿魚, 全部都唔錯, 特別係三文魚&八爪魚熱盤有十幾款 最好食就係瑞士雞翼, 入味得黎肉又夠滑甜品都有十幾款, 不過多數都係普通味道, 冇咩特別印象最正既甜品可以話係即焗既梳乎里 & 兩款不停供應既雪糕二百蚊可以食到咁多野, 其實已經抵番哂
兩隻味道都幾好 夠鮮味
多款火腿夠咸香, 蜜瓜又夠甜
厚切
最好食係瑞士雞翼
2011-09-06 327 瀏覽
to celebrate friend b-day dinner.pros: 4 adult , free 1 adult (better than 15% from any credit card)waiters, manager are polite and helpfulfood refill speed fastthe sweet sauce chicken wing , desert (especially the waffe ) is goodcherry duck is also one of good choiceBBQ pork bone, unlimited orange juice.cons:food choices very limited (no roaster beef, fresh oyster...etc)japanese food so so (main salmon shashimei...)one of disappointed point is even u pay money to choose wine...the wine list is

pros:
food refill speed fast
BBQ pork bone,
unlimited orange juice.

cons:
one of disappointed point is even u pay money to choose wine...the wine list is also very limited.

if for friends gathering, it is a good choices
if for b-day celebration, i think it is not a good choice.

2011-09-03
2011-08-07 128 瀏覽
媽媽的朋友由內地來香港探親,於是招待的責任便落在我身上, 想吃晚飯不知吃什麼好,我不大想吃中餐亦不想吃快餐店於是又想起吃自助餐,貪自助餐什麼都有,又自由,不用煩價錢同去酒樓吃餐飯差不多但杀時間要找平及抵吃的自助餐都不容易呀,於是上開飯找了很多間,比較中上的酒店已FULL 了,好不容易才找到這間於是打電話去訂位,對方說有位但要坐餐廳外面,心想沒有所謂啦有位就可以了,價錢亦化算才208元一位,如有指定信用卡還有85折優惠 6時放工立即坐車同朋友去這餐廳~~位於九龍灣,其實不很方便因沒有什麼車可到亦不近地鐵站,如坐地鐵來要在九龍灣二期再乘免費接駁小巴到來,不過就要花時間等了 很準時,6點30分多些已到了這裡,於是去取位同時要求可否不坐餐廳外面接待小姐說沒有問題可安排坐回餐廳內,可能早人客不多所以有位給我們真好人喔 這裡地方不及酒店般大但勝在所有坐位都很近食物部,取食物容易不用行很遠才可取到食物,但亦因此排隊時間相應長了,無論取燒羊腿,西冷排,日式吧,冷凍食品部都可見一條條人龍地方雖細但食物款式尚算豐富,除了基本一般熟食食物,甜品糖水,雪糕
媽媽的朋友由內地來香港探親,於是招待的責任便落在我身上,
想吃晚飯不知吃什麼好,我不大想吃中餐亦不想吃快餐店

真好人喔

地方雖細但食物款式尚算豐富,除了基本一般熟食食物,甜品糖水,雪糕外
,還有什錦刺身,玫瑰凍蝦,法國翡翠螺,南太平洋青口,加拿大藍青口,長腳蟹等等
以這價錢我已經覺得超值了,食物質素亦不算差,沒有將價就貨,可比美一般收費貴但不好吃的酒店
內在環境尚算清潔整齊
各式壽司,刺身,三文魚
綠色那碗是忌廉湯,很好吃,但不知道材料是什麼
冷凍食物,我只取了少量的凍肉吃
長腳蟹,肉質甜美,但是限量配給,不用搶,每人一只,侍應會自動送來
蟹肉釀酥盒
超好吃,中場時在冷凍食品部剛巧遇到侍應端了一盤出來,我不理三七二十一就拿了4件回座位,哈哈,原來想吃好東西要常常出去看看,不能停留在座位太久
南太平洋青口~~我本來不吃,但朋友的女兒猛說超級好吃,讚到我心思思,於是試吃了,果然沒介紹錯,用附隨的檸檬汁灑在青口上更加好吃.有口感,爽
燒羊腿及西冷排~~我沒有吃,經常都見人龍排於式檔位,起初不知道人們排什麼,到完場人龍散了才知道
一杯杯大大杯的甜品杯,於其他酒店不常見,但一定要手快,我不知道它原來只出現了一次,所以只取了一杯巧克力味來吃,到要再吃第二杯時完來它已不再出,下次來一次要試試其他口味,因為杯杯都很吸引及外形漂亮

龍眼肉紅棗糖水~~位於甜品部,絶不欺場,足料, 入口不太甜,大大粒龍眼肉好好味,我吃了2大碗呢
雪糕~~有2款牌子供應,Dreyers及雀巢,亦要快手,因Dreyers很快會給人槍光,只剩下沒人要的雀巢
~~其他款式的甜品,有很多品種,不停轉新,次數亦宓及快,經常見到不停更新款式
No.1及2圖
凍肉及沙律吧及日式食品部~~有冷凍菜,凍火腿,凍煙肉,小紅茄,煙三文魚等
日式吧就有立魚、吞拿魚、三文魚,八爪魚刺身及各款壽司
No.3圖
放中式湯及麵包機傍還有一個個圓圓的麵包和牛油給客人自己烘焗。
No.4圖
~~吃了玫瑰凍蝦,法國翡翠螺,鮑汁卷,意粉等
No.5及No.6圖
~~潮式粉麵吧,自家配食材粉麵,我到了尾聲才吃這個,因怕一開始吃會太飽吃不了其他

N.7圖bowl:~~即焗梳乎里,隔離還有即製班cake和窩夫
花时間等也是值得的,很好吃,不過就很細杯,入口三啖已可吃完。
No.8及No.9圖
~~甜品及生菓,有西瓜,密瓜,火龍菓等。

p.s. 這裡雖然沒有龍蝦及生豪供應(一般人認為要有這2款才可叫完美自助餐),但我覺得在通脹不停升溫下什麼都貴的日子裡,吃這餐飯已很超值了,所以我還會再來的
值得支持
2011-07-26
$197.6 (晚餐)
  • 南太平洋青口
  • 加拿大藍青口
  • 蟹肉釀酥盒
2011-05-17 114 瀏覽
今次八位朋友一齊慶祝生日,有得免費獲贈生日蛋糕1個,個黑森林蛋糕ok啦,如果多d啫哩就好啦~~每款甜品原來只出1次,見到好攞咗先啦~朋友食到tiramisu同芒果慕絲蛋糕,話好正,到我攞時已然變咗薄可慕絲蛋糕冇tiramisu朱古力慕絲,藍苺慕絲同芒果慕絲都好正,唔係好甜,經理話因未有甜品凍櫃,所以只出1次,見到記得攞咗先燒羊肶~正,唔酥,好滑,西冷就唔得啦,太熟黃梅果燴雞-----酸酸哋,幾開胃,雞夠滑叙利亞羊肉丸--唔得,唔係好酥,但食唔到係咩味,入口好(鞋)法式紅立魚柳--味道ok但魚唔滑清蒸比目魚-----好味好多,又夠滑香橙鴨-----------唔夠味桂花橙排骨-----好味夠香意式燒豬扒-----一般燒汁豬扒,唔知意式何在???沙律:生菜都有3款,牛油生菜最好食,香草青瓜一般,青豆加咗d肉咸咸哋,烴火腿沙律一般,中東米沙律唔好食,似bb食品食哂都唔知何謂地中海美食??????佢地sale嘅西班牙大蝦青口沙律,羅馬式燒雞,焗海鮮加甸奴,芝士鮮菌焗意式青瓜,希臘沙律配火雞都唔見,唔通這些才是地中海美食??????晚市三人惠顧,可另獲贈一人免費六人或以上惠顧,可享七折優惠八位或
每款甜品原來只出1次,見到好攞咗先啦~
,所以只出1次,見到記得攞咗先
燒羊肶~正,唔酥,好滑,西冷就唔得啦,太熟
黃梅果燴雞-----酸酸哋,幾開胃,雞夠滑

法式紅立魚柳--味道ok但魚唔滑

清蒸比目魚-----好味好多,又夠滑

香橙鴨-----------唔夠味

桂花橙排骨-----好味夠香

意式燒豬扒-----一般燒汁豬扒,唔知意式何在???
沙律:
藍青口~~正,蝦好肉但鮮味唔夠
食哂都唔知何謂地中海美食??????
晚市三人惠顧,可另獲贈一人免費
六人或以上惠顧,可享七折優惠
八位或以上生日者惠顧,可免費獲贈生日蛋糕乙個 (須兩天前預訂)

2011-05-16
$166.4 (晚餐)
藍青口~~正,蝦好肉但鮮味唔夠
2011-04-11 107 瀏覽
食物種類唔多,但折咗一人$150就好ok啦~~(6個人有7折)冷盤----藍青口:好香熱薰----燒雞亦:好好味,蜜味香唔太甜,雞肉滑唔肥甜品----超正留連cake,勁香,但只出1個,食完轉咗椰子cake,但都好正~唔太甜
梳夫里
酥皮咖哩雞~雞肉好滑
2011-03-01 89 瀏覽
豐膳自助餐主題是魅力西班牙「環球美食自助晚餐」,但似乎是中西日自助晩餐+西班牙海鮮飯。坐下經理立刻送上長腳蟹,味淡和不鮮甜,怪不得有些人不吃。好彩其他菜式不錯,有多樣的沙律和冷盤,湯有中西各一,有專人切的魚生和壽司,大細青口,翡翠螺。熱菜有清蒸比目魚、桂花橙排骨、香口的蚵仔煎、美味的燴牛膝、香草魚柳、燒羊脾和燒西冷、即煮的河粉麵,最失敗是那個不正中的西班牙海鮮飯,飯粒和味道似中式炒飯。甜品有多款小件的芝士蛋糕,一口一件不覺膩、香脆的炸香蕉餅、紅桑子模絲餅、香濃朱古力餅、燉蛋、楊枝甘露布丁、朱古力噴泉,最意想不到的是榴槤乳酪蛋糕(因體質關係,已戒吃榴槤十多年),今晚可吃一口了,雪糕有雀巢和dreyers兩個品牌,糖水是圓肉紅棗煲海底椰,好味滋潤,還有一個很特別的pancake tool,廚師用手一拉,好像碌card咁,已有蛋漿平舖在熱板上,再放上點選的配料,卷起便成。飲品咖啡茶都是自助式。這裡的待應換碟好快,態度有禮,見我拿相機出來,自動出聲幫我們影相,地方夠靜,沒有說話大聲的人客,食得很舒服,走時待應說多謝再見。可能係魅力西班牙「環球美食自助晚餐」的最後一日,有些列舉在宣傳海報上的菜式

可能係魅力西班牙「環球美食自助晚餐」的最後一日,有些列舉在宣傳海報上的菜式似乎欠奉。
用星展、恆生和hksc 有15% discount
後來發現以下infor -
*豐膳的website有coupon (25%OFF)下載:http://www.emaxhk.com/zoning/cuisineworld.html
優惠期至30/4/2011
右下角是pancake tool
2011-02-28
生日
聖誕節同平安夜的自助餐無四佰都唔駛旨意走人,由於朋友當中有D仲係大學生, 有D又未有工作,大家又想食個平平地但又要有質責的自助餐.所以我揀左呢間.而且係月中前每人付100訂仲有八五折,計埋加一, 每人只係270蚊有找 !!嘩..!! 聖誕節喎...自助餐喎...之前都去過佢度食自助晚餐, 都係200蚊有找,但你預左食物唔太多.一於看下相先啦 !其實凍盤, 熱盤, 甜品, 刺身, 壽司, 雪糕, 朱古力噴泉, 多款蛋糕, 西冷牛, 火雞, 果汁. 焗蠔. 長腳蟹全部都有,當然你都諗下價錢唔係太貴, 有D出一次係無.除左食物外, 派對玩意都比埋你, 有多款你揀, 而且唔夠仲任拎..忽然聖誕老人(瘦版) 出左黎, 最初佢只係同有小朋友的枱玩同影相, 我地大細路當然唔放過啦 ! 立即請佢黎影相, 唱歌, 難得佢又好好人, 又好玩, 令我地成個大細路咁 !!聖誕節- 除左可以享受美食, 亦係一個同朋友相聚的日子, 大家傾下計, 交換禮物, 影下相, 令到平時返學的考試壓力, 工作的壓力, 家庭的壓力一切全消. 加上可以稱得上價錢物美, 又有巴士車返你地去九龍灣港鐵站 !!醒你一個貼士 : 個日我
聖誕節同平安夜的自助餐無四佰都唔駛旨意走人,
由於朋友當中有D仲係大學生, 有D又未有工作,
大家又想食個平平地但又要有質責的自助餐.
所以我揀左呢間.

而且係月中前每人付100訂仲有八五折,
計埋加一, 每人只係270蚊有找 !!

嘩..!! 聖誕節喎...自助餐喎...

之前都去過佢度食自助晚餐, 都係200蚊有找,
但你預左食物唔太多.

一於看下相先啦 !

當然你都諗下價錢唔係太貴, 有D出一次係無.

醒你一個貼士 : 個日我地一班人走時, 剛巧係酒樓有人結婚, 相信酒樓包左架旅遊巴去荃灣同旺角, 我地唔知道就上左去, 上去先知車頭寫住XX聯婚. 哈..哈..我地當然唔落車啦 !!! 咪搭埋順風車回家啦 !!! 如果你地去食自助餐, 不妨看下有無呢架旅遊巴啦 !!
小蛋糕
沙律..最好味係薯仔沙律