同幾個好耐冇見嘅朋友想食德國菜,㨂咗呢間就腳嘅德國餐廳,估唔到唔止一個待應服務態度咁差,食物質素亦相當麻麻,搞到我哋幾個都唔係好開心咁走。1. 侍應非常勤奮未到7點已經行咗埋嚟講不下十次八點前happy hour,係咁催我哋落單。有朋友坐低五分鐘被佢哋催咗一次,傾一陣計唔夠五分鐘由同一個侍應再催多次。明明傾緊計,亦都有兩位已經叫咗酒同食物,都仲係咁催,好似唔叫飲品唔可以繼續傾計咁。頭一兩次問要飲咩都覺得仲ok,之後覺得實在太煩。2. 尷尬生日慶祝可能呢間餐廳好出名幫人慶祝生日我哋唔知啦,食食吓嘢突然有員工扭到音樂勁大聲,播「恭祝你福壽與天齊」!聲量係大到聽唔到同枱講咩。咁有一枱當然好high咁慶祝啦,仲有位女士掛住餐廳提供嘅大金牌寫住「生日我大晒」以港姐式姿態繞場再上台影相,真係好鄧佢哋高興,但係唔知頭唔知路實在投入唔到,亦覺得十分尷尬。(同時繼續播緊「恭祝你福壽與天齊」)以為播完歌影晒相就完啦,原來未係!突然間音樂又扭到最大,播不知明語言版「煞科」(原唱鄭秀文,但真係聽唔明歌緊咩語言)。原來另一台又有人生日,又有人掛住個「生日我大晒」嘅大金牌繞場及上台。播完成首歌,繼續係最大音量,播

1. 侍應非常勤奮

2. 尷尬生日慶祝

以為播完歌影晒相就完啦,原來未係!突然間音樂又扭到最大,播不知明語言版「煞科」(原唱鄭秀文,但真係聽唔明歌緊咩語言)。原來另一台又有人生日,又有人掛住個「生日我大晒」嘅大金牌繞場及上台。播完成首歌,繼續係最大音量,播下一位前度前奏,以為咁正播林家謙啦,原!來!係播尹光AI版!嘩!實在係太潮,好amazed一間德國餐廳咁創新。

去到呢個時候已經因為傾計多次被打斷好冇癮。其實好多餐廳都會為客慶祝生日,有時隔離枱生日吹蠟燭或者唱吓歌仔嗰啲都覺得好有氣氛好開心,但播埋啲咁樣嘅歌,聲量咁大,仲要啲壽星掛住個牌繞場一周又上台影相,覺得有小小騎劫咗其他客人餐飯。

3. 食物質素麻麻
隻豬手啲肉腥嘅喂。酸菜得個死酸,整體食得落肚但唔好味。

4. 侍應好趕住做所有嘢
除咗上面提到係咁催落飲品,員工亦都好積極要收碟同杯,嘢未食晒就收,講咗想擺多一陣,碟嘢都未郁過又有人嚟收碟。而且唔止一位員工態度亦十分不友善,同佢哋講覺得收得有啲急,會串返話「咁啲嘢飲晒丫嘛,飲晒就要收架啦!」但係未飲晒架喎。

總之,如果嗰晚好趕時間要走,或者好想生日嘅時候令其他人尷尬,或者想試吓唔好食嘅德國菜,或者想被侍應串下,呢間餐都滿足到所有要求架🫶🏻

2023-07-09 1520 瀏覽
今晚我哋一行七人去咗尖沙咀美麗華呢一間德國餐廳度食嘢。嚟呢度嘅交通都好方便。我哋就搭地鐵喺尖沙咀站落,再喺B1出口出咗之後行8-10分鐘就到了餐廳。我哋叫咗德國豬手 ,香腸拼盤,小食拼盤,四重芝士pizza,卡邦尼意粉,芒果乳酸汁,蜜桃乳酸汁,開心果雪糕蛋糕,同埋黑森林。德國豬手:侍應好好,會喺你隔籬幫你切埋先至上。豬手個皮好脆,味道唔會過鹹,好重膠質。香腸拼盤:佢有埋薯角。香腸好似有4款。最好食係最深色嗰條,辣辣地既。最唔好食係淺色粗粗哋嗰條,太林。整體水準一般。小食拼盤:有香腸,炸蠔仔,炸雞翼,炸魚同埋炸薯條。當中炸蠔仔同炸魚都乾咗啲。其他發揮正常。四重芝士pizza :估唔到好好味。個皮厚薄適中。個邊做到脆脆地嘅效果。好多芝士。份量亦都好夠,有成12舊。卡邦尼意粉:味道唔錯。有隻半熟蛋可以撈埋啲意粉。但略嫌份量爭啲。芒果乳酸汁,蜜桃乳酸汁:開胃解膩,消暑一流。黑森林蛋糕:蛋糕做到好有水份,濃味。鍾意食傳統黑森林蛋糕嘅朋友就啱喇。開心果雪糕蛋糕:冇諗過咁好食。有開心果粒喺入邊!埋單大概$1900 (會員85折後)
今晚我哋一行七人去咗尖沙咀美麗華呢一間德國餐廳度食嘢。

芒果乳酸汁,蜜桃乳酸汁:開胃解膩,消暑一流。

開心果雪糕蛋糕:冇諗過咁好食。有開心果粒喺入邊!

埋單大概$1900 (會員85折後)

2023-06-30 1475 瀏覽
見到尖沙咀帝樂-德國餐廳有半自助午餐,而且價錢一啲都唔貴,所以今日同閨蜜去享受一下🩷Lunch Menu 包自助沙律吧同一款主菜沙律吧嘅種類非常多,有各式各樣唔同嘅蔬菜、沙律、肉類,仲有粟米湯德國腸、蛋餅、炸雞、火腿、串燒雞髀菇、pizza我係一個肉食愛好者,頭盤當然全部都係肉類😆德國腸非常juicy,一口咬落去爆汁,推介芝士司華力腸,香濃嘅芝士呈溶化嘅狀態,非常邪惡🤭蛋餅內加入蘑菇及洋蔥,入口軟綿,充滿蛋香炸雞新鮮熱辣辣,外皮仲係脆卜卜,真係食唔停口雞髀菇爽口內裏軟稔,加上燒烤醬調味,大大提升咗菇類原有嘅鮮味烤安格斯西冷牛扒配薯角及時菜5成熟,牛肉味濃,口感軟稔亦冇筋,以呢一個價錢能夠食到呢個質素嘅牛扒,抵👍🏻朱古力蛋糕配芒果布丁朱古力蛋糕加入大量鮮忌廉同櫻桃,味道帶點酸,亦減低左蛋糕嘅甜度,兩者味道配合得剛剛好芒果布甸滑溜,加上芒果醬同芒果粒,一致認為非常好食📍帝樂 - 德國餐廳 (美麗華廣場) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期3樓302號舖人均消費:$200-250食物:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️

Lunch Menu 包自助沙律吧同一款主菜

德國腸、蛋餅、炸雞、火腿、串燒雞髀菇、pizza
炸雞新鮮熱辣辣,外皮仲係脆卜卜,真係食唔停口

烤安格斯西冷牛扒配薯角及時菜

朱古力蛋糕配芒果布丁
芒果布甸滑溜,加上芒果醬同芒果粒,一致認為非常好食

📍帝樂 - 德國餐廳 (美麗華廣場) (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期3樓302號舖

人均消費:$200-250
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️
2023-05-15 2174 瀏覽
可能係星期一嘅緣故,放工19:15嚟到果時冇乜人。嚟到唔駛等可以即刻入座,而且成晚都坐唔滿,唔算太多人,所以都比較清靜好適合邊飲邊傾計。環境都幾乾淨舒服,好闊落空間感十足。Happy hour特價飲住啤酒傾計都幾好🍺侍應服務態度都好nice有禮貌👍🏻我哋4個人點咗3個菜。先叫左個什錦腸仔拼盤,腸唔會太鹹,味道啱啱好,食到好香肉味又惹味😋再叫咗個意大利螺絲粉,味道比較清淡。最後當然要試埋個德國豬手啦😎皮好夠脆,一開始食都覺得好香好食嘅~但越食就開始越覺得鹹,要不停飲啤酒😅整體嚟講中規中矩,都叫ok唔錯嘅。如果幾個人想飲杯野傾吓計依度都唔錯。
可能係星期一嘅緣故,
放工19:15嚟到果時冇乜人。
嚟到唔駛等可以即刻入座,
而且成晚都坐唔滿,唔算太多人,
所以都比較清靜好適合邊飲邊傾計。
環境都幾乾淨舒服,好闊落空間感十足。
Happy hour特價飲住啤酒傾計都幾好🍺
侍應服務態度都好nice有禮貌👍🏻

我哋4個人點咗3個菜。
先叫左個什錦腸仔拼盤,腸唔會太鹹,
味道啱啱好,食到好香肉味又惹味😋

德國香腸拼盤

再叫咗個意大利螺絲粉,味道比較清淡。
意大利螺絲粉配扒瓜菜,黑水欖,果仁,香草忌廉汁

最後當然要試埋個德國豬手啦😎
皮好夠脆,一開始食都覺得好香好食嘅~
但越食就開始越覺得鹹,要不停飲啤酒😅
脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔

整體嚟講中規中矩,都叫ok唔錯嘅。
如果幾個人想飲杯野傾吓計依度都唔錯。
2023-05-08
德國香腸拼盤
脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔
  • 德國腸拼盤
2023-05-11 1806 瀏覽
很久没和家人吃飯,剛好這個週末有時間,就和家人在帝樂吃午餐。食物非常豐富。首先,當然是吃沙律吧。菜,非常新鮮和爽脆,是非常健康的選擇,它的口感清爽,色彩豐富。作為前菜,令你食慾大開。德國鹹豬手,是一道非常出名和有特色的菜品,它的外皮烤得很脆,內裡肉質鮮嫩多汁,口感非常好。炸雞也是經典,這道菜的炸製技巧非常重要,炸得恰到好處的炸雞外皮酥脆,內裡肉質鮮嫩,非常美味。盤龍腸和德國香腸都是德國傳統的香腸類菜品,它們的口感豐富,味道濃郁,非常適合搭配啤酒享用。不只炸雞先配啤酒。Churro是一種西班牙甜點,它的外皮炸得金黃酥脆,內裡柔軟,甜度適中,非常適合作為午餐後的甜點。食物美味,家人共渡。這也真是一個美好的午餐回憶。
很久没和家人吃飯,剛好這個週末有時間,
就和家人在帝樂吃午餐。

食物非常豐富。
作為前菜,令你食慾大開。

食物美味,家人共渡。這也真是一個美好的午餐回憶。

2023-04-22
  • 德國豬手
2023-04-26 1593 瀏覽
啲人成日都話德國嘢食正,我都覺得係,但係要有心理準備比較肥膩。這家自助餐廳,都幾好食。德國鹹豬手、德國腸,都係必食的。忽然推個火焰雪山出嚟,好有心思姐,一定要試試。
2023-03-18 1960 瀏覽
🇩🇪🇩🇪🥘想食德國菜都會簡依間,地點方便,價錢合理,環境好又坐得舒服,野食又唔錯餐廳暗暗地好有feel,好岩同fd飲下黑啤吹下水精選香腸盤($165)餐牌提議1-2人份量,有紐倫堡粗粒豬肉腸、維也納幼滑豬肉腸同炸薯仔,兩種腸都味道十足,個人喜歡紐倫堡腸既質地,好有咬口,炸薯仔好熱好脆,如果人數多可以選擇大size既德式香腸拼盤($280),可以品嚐埋牛肉腸同脆皮腸脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔($280)唔係度度都可以食到好食既脆皮豬手,佢地既豬手皮夠脆,夠熱辣辣,肉質好淋,個人黎講好鍾意酸菜,如果份量更多就perfect,由於兩道菜都有炸薯仔,感覺上開始有些少厭倦,同埋太過飽肚
🇩🇪🇩🇪🥘

餐廳暗暗地好有feel,好岩同fd飲下黑啤吹下水

精選香腸盤($165)

脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔($280)
下午茶
2023-03-16 2226 瀏覽
留意左好耐既半自助餐,難得今日放假可以平日去試食(逢周一至五午市食半自助餐)。3個人叫左三個主食share。叫左牛扒伴薯角,焗牛脷飯,三文魚長通粉。牛扒正常,炸薯角好食。牛脷唔韌易咬芝士焗飯好食。長通粉普通。半自助巴臺熱食有3款德國腸,兩款串燒,3款面包,一款pizza。莎拉有8款以上有選擇多。整體滿意,食物OK(正常),遺憾看食評過往是有雞翼同豬肋骨,今日就無。員工有禮貌,收盤快手,服務到位。這家餐廳下次想去試周末全自助午餐。
留意左好耐既半自助餐,難得今日放假可以平日去試食
2023-01-31 1998 瀏覽
有啲人真係好興突然1,2日前即興約食飯,冇主題,冇指定菜式,隨心冇限制,其實都幾好。其中一個話想大魚大肉,掉咗幾間餐廳出嚟畀大家揀,結果我揀咗呢間食德國嘢,懷念吓疫情前嘅德國之旅。3個人嗌咗一個沙律🥗,一個炸物拼盤🍤,一個脆皮豬手配酸椰菜炸薯仔🍖,一個德式香腸拼盤,一個芝士麵糰配青蘆筍,甜品嗌咗火焰雪山配杏仁芭菲鮮果🍰🍓🫐🍒,一個字:癲!最後當然係食唔晒要打包拎走😅😅沙律就正常嘢,個炸物拼盤我去到餐廳嘅時候已經上咗枱超過10分鐘,但食落都唔會好淋好油。豬手好脆,唔韌,不過配菜嘅酸椰菜就一般般,啲炸薯亦好淋。個德式香腸拼盤有幾款腸,雖然都係德國腸(應該係,除非唔係)但食落同德國當地食嘅硬係差少少,個人覺得以前Beerliner嘅香腸拼盤好食啲。至於個芝士麵糰就漏得嚟唔好味,可能係我唔鍾意啦!同行朋友嗌咗2杯cocktail,我嗌咗杯橙汁,我從來未飲過咁難飲嘅橙汁,又淡又澀,好似用爛橙榨嘅咁……🫗🤢🤢全晚最驚喜係個火焰雪山,勁好味,童年回憶返晒嚟,印象中好似小學之後都冇再食過,個甜度啱啱好,啲生果都好新鮮,好好味,小朋友見到一定好開心。用饍中途斜對面枱有人生日,餐廳送上生日蛋糕之餘除咗會播
用饍中途斜對面枱有人生日,餐廳送上生日蛋糕之餘除咗會播歌,仲為壽星女戴后冠奉上權仗,仲播埋港姐首主題曲《Un banc, un arbre, une rue》,然後叫個壽星女繞場一周(佢繞咗2、3張枱就返埋位),全場客人即時歡呼!🥳🥳🥳 我唔知呢一part到底係餐廳預備嘅,定係客人自備嘅環節,但睇啲員工咁熟手做嘢,似係餐廳本來就有嘅服務,成件事都好歡樂,不過個壽星女嘅表情就有啲尷尬囉,但我哋真係睇得好開心!🤣🤣🤣
炸海鮮拼盤
火焰雪山配杏仁芭菲鮮果
  • 脆皮燒豬肘配酸椰菜及薯仔
  • 火焰雪山配鮮果
2023-01-20 2315 瀏覽
今日中午黎到美麗華廣場,見到呢度有semi lunch buffet,大约十二點左右入去進食,半餐包自助salad buffet,一個主菜,飲品同甜品今次主菜揀左烤西冷牛扒配薯角及時菜$185,要左五成熟,牛扒切落唔太韌,食落都有牛肉味,薯角份量唔少,主菜ok自助沙律吧食物唔算太多,有冷盤沙律,包括紫薯沙律,青红蘋果沙律,生菜,青瓜,粟米鷹咀豆沙律,甘筍絲,南瓜等,仲有風乾火腿同磨菇忌廉湯等,全部都算新鮮,加埋有幾款熟食如有三款德國香腸,燒排骨同串燒雞脾菇,味道尚算唔錯雖然自助區食物選擇唔多,但主菜份量尚足,今次喺戶外用餐感覺舒適尚好

2023-01-20
2022-12-30 1587 瀏覽
餐廳裝修十分有德國特式,暫時都未有計劃去德國旅行,所以決定入嚟呢一間先感受一下德國🇩🇪氣氛。🍖脆皮豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔$280嚟到德國餐廳必定要點佢哋嘅脆皮豬手,豬手會有專人幫手切,如果你嘅座位比較近通道,你仲可以親眼望住佢哋係你面前切。上枱時熱辣辣,皮十分脆!酸椰菜亦都可以減低油膩感。豬手啖啖肉,係必點食物😋😋🍗烤雞飯雞烤得比較乾,對比豬手會覺得肉質冇咁滑。但飯粒粒分明,飯入面加入秋葵增加飯嘅口感。餐廳氣氛好好🍾,入到餐廳好似一大班人嘅聚會咁,餐廳內大多數人都飲啤酒🍻,所以感覺好輕鬆、大家都可以暢所欲言。價錢屬於中上,但西餐來講值得一試,岩放工後想鬆一鬆既朋友去🥳

🍖脆皮豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔$280

🍗烤雞飯

2022-11-28 2094 瀏覽
朋友相約在尖嘴晚飯,四個人想要熱鬧氣氛,由於訂枱只能留10分鐘,所以嗱嗱林去攞枱⋯⋯一進場,相當有氣氛,熱鬧非常,有三份二都是男食客,啤酒🍻氣氛豪邁一坐低,店員就對你說八點前Happy hour ,所以很多食客都在八點前點飲品⋯⋯徳國豬手除酸菜外還有粗薯條放底,皮大大塊又夠脆,配黑啤真係好爽⋯⋯燒原條爐魚伴茴香,紅洋蔥及薯仔$385~大大條鱸魚相當靚仔,見到都很滿足。甜美的紅洋蔥配焗薯,正。法式車厘子焗布甸伴榛子金寶綠茶雪糕$85~這個甜品相當有份量,我們一行四人,相當飽肚,幸好甜品係另一個胃。黑森林蛋糕~這裡點甜品作生日蛋糕的話,寫名牌另加$20,但方便唔使買蛋糕,蛋糕鬆軟唔甜,壽星同樣高興。整體來說:地點就腳,

徳國豬手
除酸菜外還有粗薯條放底,皮大大塊又夠脆,配黑啤真係好爽⋯⋯
德國豬手

燒原條爐魚伴茴香,紅洋蔥及薯仔$385~
大大條鱸魚相當靚仔,見到都很滿足。
甜美的紅洋蔥配焗薯,正。
爐魚

法式車厘子焗布甸伴榛子金寶綠茶雪糕$85~

蘋果金寶配綠菜雪糕

黑森林蛋糕~

黑森林蛋糕

整體來說:

地點就腳,
2022-11-21
黑森林蛋糕
此德國餐廳前前後後吃過三次,都是水準之上的西餐,非常適合多人聚餐。這次與三五知己同行,剛巧遇上德國🇩🇪啤酒節,在指定時間內啤酒買一送一。凱撒沙律🥗$165嫩滑青醬雞肉配上新鮮沙律,有很多車厘茄和麵包粒粒,開胃菜!🥩美國肉眼扒 16oz $395肉汁多,多肉,冇筋位,推薦👍🏼👍🏼🥓德式香腸拼盤$280特色香腸拼盤,款式非常多!🍖脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔$280豬手係德國🇩🇪餐必食項目!!有專人幫我哋切開,上枱熱辣辣,脆卜卜!可惜差唔多最尾先上枱,所以我地都食到7788,變左食剩左少少。🍝卡托尼意粉配半熟蛋釀大菇及煙肉$175卡托尼意粉通常都好穩陣,醬汁夠多!意粉如果再爽口更合筆者胃口,但整體都不錯,大顆人好岩叫碟意粉一齊食!🤤筆者已經第三次到此餐廳食飯,每次人多想食西餐就會諗到呢間德國餐廳🍴服務好,環境大,野食好食又穩定。適逢啤酒節🍻,如果喜歡飲啤酒的朋友,可以與三五知己暢飲一番!📍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期3樓302號舖

凱撒沙律🥗$165
嫩滑青醬雞肉配上新鮮沙律,有很多車厘茄和麵包粒粒,開胃菜!

🥩美國肉眼扒 16oz $395
肉汁多,多肉,冇筋位,推薦👍🏼👍🏼

🥓德式香腸拼盤$280
特色香腸拼盤,款式非常多!

🍖脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔$280

🍝卡托尼意粉配半熟蛋釀大菇及煙肉$175

📍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期3樓302號舖
豬手
2022-09-29
豬手
2022-10-06 2248 瀏覽
同啲朋友喺尖沙咀行,想飲吓嘢傾吓計,入咗去一間德國餐廳,諗住飲下啤酒,食下豬手。點知我哋眼闊肚窄,叫咗成八碟菜,飽住咁走。Roast Pork Knuckle 4/5皮脆肉嫩,外皮燒得特別香脆,橙黃色嘅外皮配上豬肉呈現鮮紅色,又唔會太乾,每一啖都係肉。上菜之前仲細心幫我哋切開分離肉骨。Sausage Platter 4/5香腸派對有五種唔同嘅腸,粗身嘅香腸有肉汁慢慢流出來,火候啱啱好唔會太乾,加上炸得香脆嘅薯角,大家都食得好滿足。Seafood Jambalaya 4.5/5似西班牙海鮮飯,偏向炒飯底,有香料同辣椒粉嘅味道,加上又爽口彈牙嘅魷魚,新鮮嘅青口,大隻威猛嘅海蝦,外香脆內濕潤嘅三文魚,我個人鍾意食呢個。Seafood Chowder 4.5/5依個海鮮湯真係好出色,第一啖有好重嘅鮮奶油香味,入邊仲有唔同嘅海鮮,例如係蝦仁熟蠔魚柳,咁多種海鮮嘅鮮味都入晒落碗湯度。Dennete Smoked Salmon 4/5除咗有煙三文魚仲有pizza一般有嘅辣肉腸,仲有超多嘅洋蔥底,個人覺得太多洋蔥影響個口感同味道。但係成個Pizza都焗得夠香夠好味。MUSSEL 1/5呢個聲稱係神秘餐

Roast Pork Knuckle 4/5

Seafood Chowder

Dennete Smoked Salmon 4/5

Dennete

MUSSEL 1/5

呢個聲稱係神秘餐單,我哋期待咗咁耐,竟然每一隻青口都係唔新鮮,仲有好大浸嘅腥味,超失望。可能佢哋入貨都估唔到。

MUSSEL

Cocktail:
Frozen Margarita 4/5
Frozen Margarita

Tom Yum Kung 2/5

地點:

美麗華商場3樓,方便,隔離又有諾士佛台。

環境:

見到有個台,會唔會有啲時候邀請歌手唱歌跳舞?入邊張枱都夠大,大家都坐得好舒服,唔會太迫。我見坐出邊都好chill,同朋友傾吓計飲吓嘢就好開心㗎啦。

價錢:

因為我哋眼闊肚窄,叫得太多嘢,每個人$400,但係性價比嚟講都幾好,因為佢哋話做咗啲優惠俾我地,例如係$540有10杯酒,理論上係要啤酒,但係做埋Cocktail俾我哋。

服務:

佢哋都好服務周到,會主動serve我哋,例如係幫我哋裝海鮮湯,幫我哋切豬手,甚至乎唔會一次過上菜上太多,見我哋食到差唔多先至上嗰啲主菜俾我地。
Roast Pork Knuckle
Sausage Platter
Seafood Jambalaya
Seafood Chowder
Dennete
Frozen Margarita
2022-09-27 2862 瀏覽
係我唔知食乜好嘅時侯,路過見到呢間德國餐廳有Lunch buffet 就入左去。點知我地一坐低就成間餐廳就大大聲播恭祝你山晨與天齊...原來係隔離檯有人生日……,以自助餐嚟講,佢嘅豬手係我暫時食過最好食,皮脆肉嫩,連牛扒亦係食過既自助餐牛扒入面最好食,唔係平時自助餐無乜味又凍曬個D扒,熱盤幾正路,特別推介佢個芝士焗飯,自助餐包左自選意粉,但無特別好食,建議留肚食其他,另外佢甜品有即炸西班牙churros ,冷盤甜品都多選擇。