2024-04-14 27 views
放工去樂富商場跟朋友交收,順便買下輕食返屋企,老公好掛住豆乳狂人的多芒系列呢牛油果吉列蝦青瓜絲粢飯我很喜歡食牛油果,因為營養豐富及很軟滑。吉列蝦大隻而且很脆口,配上清爽的青瓜絲,感覺很清新。即叫即做,粢飯材料豐富,很有口感。。多芒楊枝金露 老公鍾意佢爆滿的芒果,芒果大粒香甜,芒果汁配香滑椰奶,口感滑溜。仲有西米晶瑩通透,酸甜的西柚果肉,芒果控必食。黑糖3.6桃膠 桃膠滋陰養顏,大大粒,色澤透亮的琥珀色,食起來又滑溜。牛乳仲要係香濃的3.6牛乳,奶味香濃,加上黑糖的加持,在家中翻熱就成了養生糖水。芋泥豆乳 樽身設計更易放在袋入面,豆乳香濃,無糖很健康,底層是綿滑的芋泥,仲食到粒粒的芋頭,口感豐富。仙草豆花 豆花豆味香濃,仲有滑溜仙草,增加口感,非常清潤的豆品

牛油果吉列蝦青瓜絲粢飯

多芒楊枝金露

黑糖3.6桃膠

芋泥豆乳

仙草豆花
豆花豆味香濃,仲有滑溜仙草,增加口感,非常清潤的豆品

TakeAway