食物中上 價錢合理 文記火鍋 2024-10-01經過大圍附近剛好遇上晚飯時間,透過OpenRice book位。單點七五折優惠。整體食物中上,職員服務態度良好,上菜時間算快。6人點了2個鍋底,分別是椰子雞及卜卜蜆,均不錯。喜歡吃牛的,三拼抵食。個人喜歡即炸響鈴,點醬食很不錯。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享食物中上 價錢合理 文記火鍋 https://s.openrice.com/QrbT0PWyhW0檢舉 張貼 評分4味道4環境5服務4衛生4抵食推介美食牛三拼海鮮拼盤用餐途徑堂食相關食評30日內同一位會員在同一間餐廳提交的食評
第一次食鐵板燒,呢間比到好好嘅第一印象我 秋田鐵板燒刺身專門店 2017-11-18慶祝生日, 男朋友帶咗我來呢間鐵板燒。我孤陋寡聞,今次係我第一次來食鐵板燒。所以我完全唔知個模式同平時食飯係唔一樣雖然book咗位,但係都要等齊其他人先至可以開始食。大家要嘅餐單都差不多,所以鐵板燒哥哥嚟到就開始表演,我真係覺得自己好似睇緊表演😂😂食物質素真係冇得彈,睇住佢炒,啲香味就一直咁飄過來。由淡味食到濃味,所有野都來得好細緻。鐵板燒哥哥都好親切,同我地都有講有笑,最咪仲砌咗個生日快樂俾我添!後記:作為初嘗鐵板燒的新鮮人, 呢個係一個美好嘅回憶!不過真係偶然食一餐就夠啦,雖然男朋友埋單,但係真係覺得好貴,人均大概$800。不過呢種質素,其實係值嘅!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享第一次食鐵板燒,呢間比到好好嘅第一印象我 秋田鐵板燒刺身專門店 https://s.openrice.com/QrbT0O7ei00檢舉 張貼 評分5味道4環境4服務4衛生4抵食用餐日期2017-11-10等候時間15 分鐘 (堂食)人均消費$800 (晚餐)慶祝紀念生日
第三次來食,失色了一點 殿 大喜屋 2017-11-18頭一兩次分別是和朋友來的,服務質素和食物都一流!於是這次打算一家人再來吃一次,但以算不上是優質的服務了。先說食物質素刺身和壽司一般,算是中上吧,但已經不是往日的超班之作。我每次都會特意走去排隊拿海膽手卷,但這次連海膽手卷上的份量也有不同,是有淡淡的失落。玉子還是一如既往的好吃,值得一讚!熟食來說,薄切牛肉是最好味的。然後是服務質素或者剛好是服務我們這邊的服務生是新來的吧,是很有禮貌的,但什麼都不清楚和不知道, 作為客人有一點無奈吧。上餐速度還可以接受,但收拾的速度就非常慢。整張桌子都是吃光了的盤子, 卻無人收拾。不知道是不是session不同,頭兩次都是吃8:45的時段,這次是6:00。對我來說所有東西和事情都大打折扣,沒有很滿足的感覺,有一點失落。最後要說的是今次特有的生日優惠,送上一個願望球。就是拿來拍照罷了,精緻的裝飾。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享第三次來食,失色了一點 殿 大喜屋 https://s.openrice.com/QrbT00eKi00檢舉 張貼 評分4味道4環境3服務4衛生3抵食用餐日期2017-11-17用餐途徑堂食人均消費$360 (晚餐)慶祝紀念生日
服務態度好 炑八韓烤 (偉華中心) 2017-11-14好想食燒肉,成個沙田得呢間。食評話服務唔好,我都照去。同兩名友人一行三人去食,質素不錯,上菜快,重點係想幫忙澄清,服務員都很好人喔!跟我們有講有笑,仲推介餐單俾我地。反而見佢地做到冇停手,覺得佢地仲笑容可掬,要讚!加油…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務態度好 炑八韓烤 (偉華中心) https://s.openrice.com/QrbT0zxoM00檢舉 張貼 評分4味道4環境5服務4衛生4抵食用餐日期2017-10-27用餐途徑堂食用餐時段晚餐