非常好食!土瓜灣老字號 金源至尊炸醬麵 2023-10-06幫襯土瓜灣老店多年,一直係嗰區最好食既粉面茶餐廳。家族生意人情味到不得了,搬到新佐敦舖位,食物高質依舊未變,尤其係牛筋腩撈粗 同 炸醬麵,兩樣水準都非常高,而且好足料。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享非常好食!土瓜灣老字號 金源至尊炸醬麵 https://s.openrice.com/QrbT0MoLD00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
態度離譜 歇腳亭 (MegaBox) 2023-02-03前幾晚同太太到Megabox睇電影,見到Sharetea本開開心心買杯奶茶飲,點知遇到既服務態度令我地哇然。落單既係一位紋身男士,表情由一開始就好似我地得罪佢咁,拖住下巴,黑面落單,令我地非常不安,以為係咪阻佢地收工.. 後面就企咗一對年輕男女.. 落完單我地轉身,佢地三個就開始爆晒粗口自己有講有笑大聲喧嘩,我仲以為去咗古惑仔地頭,附近仲有好多細路,完全唔明白點解sharetea會容許呢種staff咁樣serve顧客,買杯嘢好似得罪你咁,自己就大聲爆粗玩樂,實在無可奈何.. …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享態度離譜 歇腳亭 (MegaBox) https://s.openrice.com/QrbT0shH700檢舉 張貼 評分3味道3環境1服務3衛生3抵食用餐途徑外賣自取
失望到極點 泰寶龍 2022-01-13不多不少都已經食左呢間餐廳6,7年,作為經常幫襯既街坊真係好失望。質量每況越下,食物量愈縮愈少!我都明白疫症肯定有影響份量,但都唔好少得咁過分!!!!呢次會係我最後一次幫襯😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡拜拜啦泰寶龍,你既好已經成為過去通常幫襯既,大多數都係遊客再唔係就係9唔9先入西貢搵野食既人係我地呢d食開既街坊先會咁失望諗住6點限堂食就外賣都支持一下又點知道今次會係最後一次失望x100…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享失望到極點 泰寶龍 https://s.openrice.com/QrbT0xAH100檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑外賣自取相關食評30日內同一位會員在同一間餐廳提交的食評以後不再
以後不再 泰寶龍 2022-01-13多年食客,今日以後決定以後不再。外賣叫左一個九十幾蚊既椰汁雞湯。攞俾我時老婆同我都嚇親,眼前得一細外賣碗仲要唔滿既。我問佢細既九十幾蚊得一人份,咁大既一百六十幾係咪兩人飲?佢話椰汁雞湯係咁wor。喂,大佬,有蝦既冬陰功我都明貴啲啊.. 呢碗係椰汁雞湯wor。佢地話係正常既。大佬,我幫親你五年幾,你地不漏都係用大號外賣碗,你加到九十幾蚊我都算了,如今你加價不突止,仲搞到細碗到咁??九十幾蚊wor... 仲要裡面得三兩塊急凍雞肉,香料半碗多。我好失望。泰寶龍bye bye…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享以後不再 泰寶龍 https://s.openrice.com/QrbT0wQH100檢舉 張貼 評分3味道1環境1服務3衛生1抵食用餐途徑外賣自取相關食評30日內同一位會員在同一間餐廳提交的食評失望到極點