抵食😋 粉色記憶 2018-09-26好耐都無食過酸辣粉啦!最近黎開順德做野,咁岩比我見到呢間專食重慶野既舖頭,而且門口望入去地方雖然唔大,但勝在夠乾淨,簡潔,價錢又抵,所以拉埋兩個同事就入去食個lunch。總括以下幾樣:一,酸辣粉味道正宗,辣味香口,開胃;二,地方企理,乾淨;三,平;如果係本身就對重慶酸辣粉有興趣既人,絕對值得一試!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享抵食😋 粉色記憶 https://s.openrice.com/QrbT0MbWm00檢舉 張貼 評分--味道4環境4服務4衛生--抵食推介美食重慶酸辣粉用餐途徑堂食
花膠椰子鍋勁正!!海境餐廳 望月軒 2018-09-26早幾日夜晚一家四口上去做節,因為阿媽唔食得辣,所以我地叫左個濃湯花膠椰子鍋湯底。花膠鍋湯味濃,而且夠香口,“陸”完全程都無口乾既感覺,湯“黏黏地”,入口感覺係幾滋潤,呢款湯底比個好評。配料雪花肥牛正常,黃喉爽口,其他野食基本上都正常,不過有樣野食值得提下既,係佢個韓國年糕條,口感“燕un",放入去滾一滾,吸埋啲湯味效果超正。呢間平日黎都還可以,但係一做節,一定要預早多少少時間訂位,唔係你都唔洗旨意入得到…價錢中高,但環境唔錯,果日我地訂果張台咁岩係海邊,如果每次都可以對住個海景食就一流啦XD!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享花膠椰子鍋勁正!!海境餐廳 望月軒 https://s.openrice.com/QrbT0D5Wm00檢舉 張貼 評分5味道5環境4服務4衛生3抵食推介美食濃湯花膠椰子鍋用餐途徑堂食
刺食好食,正價比 焸 - 帝王蟹海鮮火鍋專門店 2018-09-26上次星期五晚walkin入去,點知爆棚full左…所以今次我地預早訂定,終於入到去>_<!試左佢個三文魚刺身,魚肉厚切,口感唔錯,味都幾鮮(只係可能果晚太多人,所以落單都要耐心等下)…不過我地主要黎試既,係個fd介紹既“活魚刺身”。特色:成條起肉,然後會砌番條“魚形”擺落碟到上菜,就連我兩個平時唔多食魚生既朋友都比碟刺身吸引左…淨係個外觀都可以比90分,而且魚肉新鮮,味道唔錯。價錢同食物成正比,會再推薦比朋友。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享刺食好食,正價比 焸 - 帝王蟹海鮮火鍋專門店 https://s.openrice.com/QrbT0GLGm00檢舉 張貼 評分5味道4環境3服務4衛生4抵食推介美食刺身用餐途徑堂食